Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Andersen ve Batiste buraya emekliliklerini yaşamaya gelmiş gibi duruyor ama bakalım. Bo'yu çıkar tamamen sıradan bir Euroelague takımı gibi duruyor FB Ülker.
 
İlkana acıyorum cidden bizden kaçıp rahat oynarım diye fenere kaçtı Andersen'in berbat oynadığı maçlarda oynayamıyor 7 dk süre almış Ted karşısında....Antremana sertlik getirip Havlu sallasın diye alındı sanırım...
U.Olimpija= 3DK
Erdemir =9dk
Ted =7 dk
Hedef 2 yıl sonra NBA???!!!

Mental olarakta çok ciddi eksikleri var, savunmasıda hiç iyi olduğunu söyleyemeceğim. O NBA'yi biraz zor görür.

Zaten bu maçlarda oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Piaginiani sık sık 4 kısaya dönerek ona pek güvenmediğini gösteriyor. Zaten ilk zamanlarda Piaginiani İlkanın kiralık olarak başka takıma gönderilmesini istemiş.
 
İlkana acıyorum cidden bizden kaçıp rahat oynarım diye fenere kaçtı Andersen'in berbat oynadığı maçlarda oynayamıyor 7 dk süre almış Ted karşısında....Antremana sertlik getirip Havlu sallasın diye alındı sanırım...
U.Olimpija= 3DK
Erdemir =9dk
Ted =7 dk
Hedef 2 yıl sonra NBA???!!!

Milli takımımızın ilk 5 oyuncusuna bu kadar az mı süre verilir ya. Kesin Ergin Ataman, Piangiani yi arayıp kardeşim oynatma demiştir. Yoksa milli takımda Fenere gitme karşılığında ilk 5 başlama sözü kesinlikle verilmemiştir.
 
Tutku-Jerrels ikilisi değişerek oynarken akla kara kadar fark ediyor Beşiktaş.Tutku yıllanmış şarap gibi bilhassa lig için.
 
Aliağa 74 - 92 Antalya BŞB / Orhan Hacıyeva 26 Sayı 6 Ribaund - Torin Francis 14 Sayı 11 Ribaund / R.Carter 23 Sayı 3 Ribaund - Ronald Lewis 15 Sayı 7 Ribaund 4 Asist
 
Jerells gibi basketbolcu evlerden ırak, adamın ne yapacağı belli değil. Oyun görüşü sıfır. Takım daha hücumda yerleşmemişken kafasına göre şut atıyor, imkansız üçlükler deniyor falan. Bu arada 30 saniyede iki top kaybı yapan ilk basketbolcu olarak tarihe geçebilir. Dördüncü periyodun başında takımının ipini çekti.

Beşiktaş ilk devre iyiydi, şu an feci saçmalıyorlar.

79-70 fener önde. Son iki dakika, bu saatten sonra bir şey olmaz. "Bir basketbolcu takımı nasıl sabote edebilir"in canlı örneğini izledik. Jerrels gördüğüm en sorumsuz ve overrated basketbolculardan biri. Bu adam sokak basketbolu dahi oynamamalı. Parkelere girişi yasaklanmalı.
 
ülker bjk ile aynı skora geldiği an maçı bitirdi bence. Bjk nin nefesi o an tükenmişti.
 
Jerells yaktı sahiden tüm takımı. İkinci yarı bjk nin düşmesinde payı büyük.

Bu arada maçı anlatan Murat ve İsmet beyler bugün gayet normal anlatıyorlar. Anlaşılan garezleri bizeymiş.
 
Fenerbahçe'de McCalebb yine yok. O yokken acayip basit takım oluyorlar. Bugün Karşıyaka'dan galip gelmeleri çok zor.
 
Karşıyaka 32-37 önde bitirdi devreyi ama adamlar 3/16 ile üçlük atıyorlar. Soksalar dağıtmışlardı Fener'i.
 
Yaralı FB Ülker, Pınar Karşıyaka deplasmanından da çıkamadı. Zaten ıkına sıkıla kazanıyorlardı maçlarını, güzel oldu bu.
 
Fenerbahçe Ülker Bo yokken ancak zayıf takımları yener. Kimilerinin tabiriyle Avrupa'nın sayılı guardlarından Bremer ile olmaz bu iş.
 
Fener pota altı oyuncuları sadece 9 ribaund alabilmiş. KsK toplam 20 hucüm ribaundu aldı. İlkan içerdeki sertlikten kaçıp dışardan bam güm bam güm atmaya başlayınca bir daha oyuna giremedi. Piaginiani çok kızdı. Şu Bremer'i nerden buldular şu oyunuyla 2. ligde bile oynayamaz.
 
Onun bunun çocuğu Emir Preldzic twitter'dan bu geceki paylaşımında '' en buyuk karabuk '' yazmış.

Kanına Türklük işlemedi bu herifin ama haysiyetsizlik hemen damardan enjekte olmuş..

Gerçi ona verilen cevapta '' En büyük "Kim"khi?:) '' cuk oturmuş.
 
Nasıl bir durumsa artık,gelen yabancılara bile her tûrlû kôtû hasletleri işleniyor karşiyakaya.. Cevabı verenin eline sağlik gerçekten lafı gediğine koymak bu olsa gerek...
 

Üst