Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Tofaş yetişti diye ağlıyor LigTV resmen. Yazıklar olsun sizin basketboldan yediğiniz ekmeğe.
 
Beşiktaş'ın fikstûr dezavantajı Ermen Hoca'nın da dezavantajı oldu. Ûst üste Pınar Karşıyaka,Fenerbahçe Úlker ve Banvit gibi zor deplasmanlarda oynadılar ve 3 mağlubiyet aldılar. Daha bizle de karşılaşıp 4.mağlubiyetlerini alacaklar inşaAllah :)
 
Erman Kunter'e tepki göstermekte haklıydık Erman Hoca bizim için Euroleague'ye katılmayacakları belli ona göre hamleler yapıcaz falan demişti daha görev verilmeden. hedef küçülteceği çok belliydi Muhtemelen Beşiktaş'ın yabancıları bizde olacaktı bu da pek iyi olmazdı şahsen benim düşüncem.
 
Erman Kunter,büyük bütçeli takımlarda koçluk yapamaz zaten. 2. 3.sınıf oyuncularla oynamayı çok seven ve küçûk bûtçeli takımlarla büyük başarılar sağlamayı yeğleyen bir koç kendisi. Ama hiçbir zaman bir Ergin Hoca bir Oktay hoca olamayacak asla... Fenerbahçe ile maçımız erken değildir inşaAllah. Bo iyileşsin sistemleri otursun bir hele,sonra oynayalım. Yenersek hem zevki çıkmaz hem de Bo yoktu,hazır değildik gibi bahaneler óne sürmezler. Onları tam kadro ve en iyi olduklari zaman ezersek o zaman daha gûzel ve hoş olur :)
 
Fenerbahçe maçımız 12. haftada sanırım. Hatta geçen bir arkadaşla tarihine bakmıştık, futbol derbisinden iki-üç gün sonra.

O tarihe kadar Domercant'ın sağlam bi şekilde dönmesi süper olur.
 
Çok enteresan ya. Türkiye'de İstanbul takımlarından başka birisine transfer olması baya bi sürpriz benim için. Hem de Suriye'ye baya yakın bi yerde. Savaştan dolayı Klasnic gelmek istememişti mesela Antep'e.
 
Bu adamdan cacık olmaz dediğimde linç edilmiştim burada. 2 blok koyunca yine yıldız yapmayın gözünüzü seveyim şu adam Türkiye'de de. :)
 
İlginç bir tansfer gerçekten. Acaba neden geçen sene Euroleague'de iyi işler yapmasına rağmen bir alıcısı çıkmadı da Tûrkiye'ye hemde İstanbul takımlarından başka bir takıma geldi ? Alacağı parayı merak ettim şimdi ? Her iki taraf içinde hayırlısı olsun inşaAllah...

Olimpiyakos'la anlaşması gereği EL takımlarına transfer olamıyor. Antep için çok iyi transfer.
 
Banvit deplasmanda Karşıyaka'yı yenerek takibi sürdürdü. Her ne kadar loser da olsalar lig sonundaki sıralamayı etkileyecekler mutlaka.
 
Banvit deplasmanda Karşıyaka'yı yenerek takibi sürdürdü. Her ne kadar loser da olsalar lig sonundaki sıralamayı etkileyecekler mutlaka.

Kerem Abi,Banvit bence çok iyi takım. Kaliteli ve yetenekli bir oyuncu kadroları var. Tek eksik yönleri coaching faktörü. Orhun Ene,winner bir hoca değil. Banvit yönetiminin bunu anlaması gerekiyor artık. Daha kaliteli bir koç ile şampiyonluğun favorilerinden biri olabilirler. Aldıkları bu galibiyet çok önemliydi,tebrik etmek gerekiyor. Karşıyaka deplasmanından iki euroleague ekibi çıkamamışti. Onların bu galibiyetleri kendileri adına çok büyük avantaj getirdi. Tebrik etmek gerekiyor,çünkû ben bu galibiyeti beklemiyordum Banvit adına...
 
Bu arada Tofaş, Dorsey'li Gaziantep BŞB'yi 77-76 yenmeyi başardı. İlk maçına çıkan Dorsey maçı 8 Sayı 6 Ribaund'la tamamlamış..
 
Senelerdir şu ligde Karşıyaka kadar her yenildiği maçtan sonra boku hakemlere atıp ağlayan başka bir takım yok. İnanılmazlar bu konuda.
 
Mehmet Baransu az önce yaptığı açıklamada,Fenerbahçe Ülker Arena'nın rüşvetle yapıldığını,kulübün Kadıköy Belediye'sine rüşvet verdiğini,Ülker Arena'nın şu anda kullanılmasının suç olduğunu belirtti. Ciddi bir iddia. Bakalım gelismeler ne olacak...
 
Sike yaptilar, basin ustunu kapatmaya, olayi onemsizlestirmeye calisti. Bu ulkede Cumhurbaskanligi yapan bir kisi rusveti mesru kilmisken ve bu rusveti verdigi iddia edilen kulup Fenerbahce iken hic bir sonuc cikmaz..

Adamlar ruhsati bile olmayan stadda yillarca mac yapti, goz gore gore..
 
Abi adamlar inşaat ihalesini bir şehrin (Bursa'ydı sanırım) yerel gazetesine verdiler. Bunu göz göre yapan perde arkasında neler çevirmez, şaibelerden şaibe beğenmez mi?

Adamlar Türk sporunun karanlık yüzü. Her pislikte adları var.
 

Üst