Beko Basketbol Ligi | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 68 - 79 Banvit

Ligin namağlup takımına karşı, alınan ekstra yenilgileri telafi etmek adına kritik bir maç.

TBL 6. Hafta | Galatasaray Liv Hospital – Banvit

jamont_gordon-640x330.jpg

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 6. haftasında Banvit’i ağırlıyor.2012-2013 sezonunu TBL şampiyonu olarak bitiren takımımız yeni sezonda oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet-2 mağlubiyet elde etti.Kadroda yaşanan sirkülasyon,sakat oyuncuların sağlıklı oyuncuları sayıca geçecek noktaya gelmesi gibi faktörler bu başlangıcı açıklama noktasında veri olabilir.Geçtiğimiz hafta Ankara’da Türk Telekom’a kaybettikten sonra Euroleague’de alınan hayati Bayern Münih galibiyeti Banvit mücadelesi öncesi zihinleri nispeten rahatlatmış durumda.

Panathinaikos benchinin 2 numarası olarak akıllara kazınan Dimitris Itoudis’in ilk head coachluk deneyimini yaşadığı Banvit bu heyecan verici hamlenin karşılığını şu ana kadar almış durumda.Normal sezonda yenilgisi bulunmayan tek takım olan rakibimiz Eurocup’ta ise oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet-2 mağlubiyet aldı.Geçtiğimiz sezon takımımızla final oynayan kadrolarına Ermal Kurtoğlu,Klemen Prepelic,Drew Gordon gibi dikkat çeken takviyeler yaptıklarını ekleyelim.

17 Kasım Pazar günü saat 19:00′da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak bu zorlu mücadelede takımımıza başarılar diliyoruz.Galatasaraylıları takımımıza destek olmaya çağırıyor,Yenilmez Armada için Abdi İpekçi’ye diyoruz.

Beko Basketbol Ligi | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital - Banvit

Galatasaray Liv Hospital, Beko Basketbol Ligi altıncı haftasında Banvit ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 17 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Maç: Galatasaray Liv Hospital - Banvit
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 17.11.2013 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV3

Almamız gereken bir maç,konusu neden yok anlamadım?

Lig için önemli bir maç. Bayağı zorlanacağımızı tahmin ediyorum. Yerli oyuncularımızdan Münih maçında gibi benzer bir katkı alamazsak bizim için büyük sorunlar oluşacaktır.

Satılan bilet sayısı:

Burçin Badem ‏@burcinbadem 2 sa
1543

rakipte bize genelde zorluk çıkaran yerli kontenjandan oynayan keith simmons sakat...
chuck davis, rowland, sami meija skor yükünü çekenler... dusan cantekin bu sene farklı biraz.
ligin en formda takımlarından ve maalesef (!) artık başlarında orhun ene yok :(
yine 2 gün fazla dinlendiler bizden.
münih maçının ilk yarısındaki gibi oynarsak alırız, yoksa zor maç.

Çok zor maç...Erceg'ten savunma katkısı alamıyoruz..Macvan'da yok...Bonsu orada 5 numarayla uğraşacağı gibi Chuck gibi bir ustaylada uğraşmak zorunda kalacak ...Allah yardımcısı olsun cuma sarfettiği efordan sonra...Çok zor maç..Yinede sahamızda iyiyiz ve Banvit'e ters gelen bir oyun yapımız var... Kazanacağımıza inanıyorum...

Çok zor maç...Erceg'ten savunma katkısı alamıyoruz..Macvan'da yok...Bonsu orada 5 numarayla uğraşacağı gibi Chuck gibi bir ustaylada uğraşmak zorunda kalacak ...Allah yardımcısı olsun cuma sarfettiği efordan sonra...Çok zor maç..Yinede sahamızda iyiyiz ve Banvit'e ters gelen bir oyun yapımız var... Kazanacağımıza inanıyorum...

macvan'a lisans çıktığı için oynayabilecek-miş. ben de banvit'e ters gelmemize güveniyorum biraz...

Uzun savunmasında zorlanırsak ara ara zone yaparız.Dış hücumu nasıl Banvit'in?

Dış oyuncuları Türk olarak etkili birtek Melih Mahmutoğlu var bildiğim kadarıyla...Ancak bu sene PG'ları var geçen seneden farklı..Zaten geçen senede bu konuşuluyordu...Düzgün bir PG'ları olsa Banvit'in çok daha iyi bir takım olacağı söyleniyordu...Rowland'ı almaları oraya gerçekten çok güç kattı onlara...Meija yine etkili dış rotasyonda...Kısalarını savunmakta çok zorlanmayız gibi geliyor..Munich maçında kısa savunmamız oturmuş gözükmüştü...

Futbol maçı yok, maçın saati gayet uygun ve herşeyden önemlisi takımın desteğe ihtiyacı var, çok zor bir maç. 1500 bilet çok çok az.

SALONA GİTMEK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ?

Banvit tipik bir iç saha takımı. Dış sahada çabuk dağılan bir takım. EJ Rowland'ı düzenden çıkarmak yeterli.. Takım genel olarak Meija ve Chuck Davis'in eline bakıyor. Geçen yıl N'Dong'la savunuyorduk bu sene ne olacak bakalım..

6000 bilet şimdiden satılmış, daha da dolar bence maç saatinde.. Oyuncularımız zaten iç sahada maç kaybetmek istemiyorlardır diye düşünüyorum.. Bu maç yine final serisindeki ve Mahmuti döneminde yarı finaldeki ortamı yaratabilirsek zaten ilk yarıdan vururuz.. Banvit de zaten deplasmanda zorlanan bir takım.. Kazan ile İsrail takımına yenildiler. Maçın sonunda önemli oyuncuları bire birde zorluyor, sonuç üretemiyorlar.

2 Teker ile Maclara

Bugunku maca bisiklet ile gelmeyi planliyorum. Ama malum iceri bozuk para bile alinmazken acaba bisiklet kaskini iceri alirlar mi bilemedim. Daha once bisiklet/motorsiklet ile maca giden var mi acaba? Kask iceri sokulabiliyor mu? Sokulamiyorsa ne yapiliyor?