• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 68 - 79 Banvit

Üç bin dörtbin olsak bari salon boş :(

Furkanın sakatlığı geçtimi kontenjandan dolayı ona çok ihtiyaç olacak...

Furkan zaten son 2 maçtır oynuyor ama fazla süre almıyor, sanırım tam iyileşmesi için.

İlk 5 te carlos a yardımcı hızlı oyuncu kim olacak merak edıyorum cenk mi göksenin mi ?

şampiyonlar paketi olup beko basketbol ligini izleyebilen var mı?

Ülker Link var mı ya en çileklisinden ?

Takım sürekli şut atıyor içeri indirme 0

Hep diyorum Göksenin'in sahada olduğu her an rakip takım savunma özürlü değilse akıcılık sıfır oluyor durağanlıkta zirve yaşıyoruz.1/3 üçlük atması bişey değil rakipler onu tutmuyor bile hep boş bırakıyorlar.Oynat Ender'i , Domercant'i , en azından birkaç farklı opsinumuz olur hücumda.Sanki Göksenin silip süpürüyor savunmada.

Malik niye kadroda yok bilen var mı?

Rezalet başka birşey değil ! Üçlük attığımız sürece varız maçlarda bu sene başından beri böyle. Onun dışında orta halli bir takım bile süpürür bizi. Yazık !

2. periyotta geri dönüş sinyalleri veriyoruz,allahtan rakip şafak edge,ermal koqolarla oynuyor,bu ikramı geri çevirmesek bari

işler iyi gitmiyor.

Kadro yetersiz, 2 numara eksiği bağırıyor.

Hakemler ise rezillik, insanın ekmek kazandığı mesleğine daha hakim olması gerekir.Maçın başında çemberi çekiyor Mejia, 3 tane hakem biri bile farketmiyor basketi veriyor, çalınmayan bir steps var evlere şenlik

Topta bizi istemiyor.mücadele edersek 3.peryotta yakalarız.

Sordum demin ama cevap gelmedi..Malik niye yok? Hazır mı değil?

Sinan Güler geldiği günden beri şu anda 2/20 üçlük isabetiyle rekora koşuyor.Bu üçlüklerin en az 15 tane bomboş pozisyonda atılan kolay üçlükler.Allah'ım sen sabır ver.

3.çeyrek iyi başlarsak, şutlarımız da girerse maçı kazanır diyeceğim de şu an öyle bir hava yok.. Ama iyi savunmanın üstüne giren 2-3 şut bizi tekrar yine maçın içine sokacaktır.

Aynen hazır değil. Koç zaten hazır olmadığı için Banvit maçında kullanmayacağını söylemişti Bayern maçından sonra.

Tşk bilgi için,sakatlıklarla bu kadar boğuşurken,hazır olmayan Malik bile düşünülemez miydi?

Geri