Beko Basketbol Ligi | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 68 - 79 Banvit

Tşk bilgi için,sakatlıklarla bu kadar boğuşurken,hazır olmayan Malik bile düşünülemez miydi?

4 ve 5 numarada Erceg-Bonsu-Furkan var oynayabilecek durumda. Erceg zaten oynasa zarar. Furkan sakatlıktan çıktı. Macvan son maç iyiydi. Mantıklı olanı yaptı bence. Kısa rotasyonu çok daha geniş uzunlara göre. He geniş olması kaliteyi artırmıyor derseniz orada haklısınız.

Tamam kötü oynayarak kaybettik ama Arroyo'ya çalınan sportmenlik dışı faulde art niyet ararım ben.Furkan ve Bonsu'ya teşekkürler.Cenk'in zamana ihtiyacı var.Sinan halen kayıp.

Şu maçta taraftar olsaydı hakem rezilliklerinin çoğu olmazdı.Taraftarın olmaması tabi ki hakemlerin kötü yönetimine bahane değil ama en azından böylesine önemli maçta itici güç olup destek verebilirlerdi.

biz çok iyi takımızda hakemler çok kötü

Şu son periyoddan sonra dediğin bir ironi olmaktan çıkıp hakikate erişti. Çok fırsat yakaladık, çok ribaund topladık ama hücuma yansımadı bu. Sinan, Cenk, Domercant, Erceg kötünün üstüne kötüydü. Düzene girip farkı erittik Banvit izin vermedi 2 kez. Ama şu son hakem kararında art niyet aranmaz da ne aranır bilemiyorum...

Tepe tepe kutlasınlar galibiyetlerini ! Tek bildiğim var bu takım Bandırma'da bunları lime lime edecek !!!

THEY HAVE MURAT BİRİCİK, WE DON'T.

Bu adam sezon sonunda kadınlarda yine şampiyonluğumuzu alacak. Olası F.Ülker eşleşmesinde de görevini yapacak. Senelerdir böyle. Kadın takımı 7/7 yapsa nolacak 26/26 olsa nolacak? Final serisinde 1 maçla yine her şey tersine dönecek. Şu adama düdüğü astıracak biri yok mudur koca camiada?

THEY HAVE MURAT BİRİCİK, WE DON'T.

Bu adam sezon sonunda kadınlarda yine şampiyonluğumuzu alacak. Olası F.Ülker eşleşmesinde de görevini yapacak. Senelerdir böyle. Kadın takımı 7/7 yapsa nolacak 26/26 olsa nolacak? Final serisinde 1 maçla yine her şey tersine dönecek. Şu adama düdüğü astıracak biri yok mudur koca camiada?

TD varken ???

Hakemleri Allah'a havale ediyorum.Rowland,Cevher,Ermal'in 3 sayıları kesinlikle şanstir,baldır,ne derseniz deyin.

Bu arada maç başı farkın açılması hızlı hücum eden takımlara karşı hiçbirşey yapamamamizdandir.