Beko Basketbol Ligi | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 68 - 79 Banvit

Tamam hakemler 3 tane aleyhimize karar verdi ama yine de o ilk çeyrekte şansımızı %20 ye kadar düşürdük.48 saat içinde 2. maçı oynuyor olmak ve bunca sakatlık sorunları sebebiyle işimiz zordu , olmadı.Ama şu da bir gerçek ki koç da formsuz Sinan Güler 0/8 ile oynayarak çıldırttı.Adam 5 tane bomboş antreman şutu buluyor bunları bile atamıyor.20 hücum ribaundu aldığımız maçta 68 sayı atıp 79 yiyoruz bu daha da kötü.

Ender Arslan neden sadece 7 dakika oynuyor ? Yahu geçen sene bizde Göksenin Sinan falan yoktu da kısa savunmasında bu seneden daha mı kötüydük ? En azından bunların yerine hücum gücü iyi adamlarımız oynuyordu hücumda böyle saçma sapan oynamıyorduk.Sinan ne savunma yapıyor ne hücumda bi top çevirmeye yarıyor , adam maçın içine etmişken hoca hala 3 dakika kala gidip Ender'i değil de Sinan'ı niye alıyor ben onu anlamıyorum.

Erceg: Ribaund alamayan 4 numara.
Domercant: Bitmiş okeye dönüyor.Tank gibi olmuş ama dom dom'a kızmıyorum.Hem yaş hem ağır sakatlıklar.
Murat biricik: 404 ERROR FOUND.

bıkmadan sıkılmadan hala hakemler,federasyon diyorsunuz,kimse biz nerede eksik nerede yanlış yaptık demiyor.Yukarıdaki resimde net bir şekilde Arroyo adamın bileğini tutuyor,bana göre eleştiri de %100 doğruluk payı olmalı,sizi bilemem...

Oyun kurucularımız Ağır Arroyo ve ender.Şut istikarımız yok.
Domercant Erceg ruhuna fatina.
Sinan güler kılığına girmiş biri var sankı sinanla alakasız.
Pops Furkan Arroyo Cenk olmasa sayı atamıcaz.

Ahmet Seferl' Alıntı:
bıkmadan sıkılmadan hala hakemler,federasyon diyorsunuz,kimse biz nerede eksik nerede yanlış yaptık demiyor.Yukarıdaki resimde net bir şekilde Arroyo adamın bileğini tutuyor,bana göre eleştiri de %100 doğruluk payı olmalı,sizi bilemem...

Bu pozisyonun 1 saniye öncesinde Davis'in Arroyo'nun bacakalrına attığı 2 tokadın da resmini koyacak mısın ? Merak ettim doğrusu...
Ayrıca bu faulün sportmenlik dışı ile ne alakası var ? Onu hala çözemedim...

Şampiyonu belirlemişler ülker'i yapacaklar.
Ama susarak buna davetiye cıkartalım Ergin hoca Besiktas'ta Adam morrison'u alarak hata yapmıştı şimdide Erceg'i alarak hata yaptı ama çok geç oldu sezon bitmek üzere 2 Galibiyet farkı çok fazla.

sportmenlik dışı faul olmasının nedeni son adam olarak kabul etmesi,2 tokatı göremedim,sen resmi koyarsan memnuniyet aydınlanırım.Ayrıca şu mağlubiyetin nedeni kesinlikle hakemler değil...

Sorun HAKEMLER DEĞİL .
Çünkü Mükemmel oynasak hakemler kıysa tamam.
Arroyo'nun eline bakıyoruz.
Uzunlar'dan furkan ve Pops dışında katkı alamıyoruz.
Sinan formsuz Domercant tanka dönüşmüş Erceg'in tv'den izleyenle fark yok.

Fotoğrafta ;
yaşlandım ben mi Arroyonun parmaklarını göremiyorum, yoksa fotoda oynamışlar mı ?

Şampiyonu belirlemişler ülker'i yapacaklar.
Ama susarak buna davetiye cıkartalım Ergin hoca Besiktas'ta Adam morrison'u alarak hata yapmıştı şimdide Erceg'i alarak hata yaptı ama çok geç oldu sezon bitmek üzere 2 Galibiyet farkı çok fazla.

sezon bitme muhabbetini anlamadım,ironi miydi gerçekten anlamadım ama bu sene yaptığımız transferler gerçekten felaket en başta yapmamız gerekeni en son yaptık.Malik'i en başta almalıydık,Bonsu'yu sezon başında almalıydık,Bonsu sezon başında gelseydi ne Jawai sakatlanırdı nede form düşüklüğü yaşardı.Sinan'ın dış atışı bu kadar kötüyken Ergin hoca nasıl onu almayı düşündü,hala anlamış değilim,sistemine kesinlikle uymuyor.Marko'yu,Macvan'ı,Domercant'i tutmak zaten başlı başına bir hataydı.

Şu pozisyonda hakemleri haklı bulanlar sadece fanatik fenerbahçeliler bunu söyleyerek başlayayım. Öncelikler molalardan takımlar yazılı davet ile mi çağrılıyor arkadaş. Banvit maşallah bazı molalarda sahaya dönmeyecek diye korktum maçta. Maç için ilk çeyrekteki felaket oyundan sonra devamlı kovalamaktan ciğerimiz yetmedi birde en kritik anlarda Cevher ve Ermal den yediğimiz üçlükler can yakıcıydı. Hatta yine bir saçma sakatlıktan korktum maçta olabilecek.Ergin Hoca Sinan çok süre verdi keşke çift guard dönseydik.Belki de Arroyo yu daha diri tutabilirdik.Artık bu maçı unutmalı ve perşembe gününki Siena maçına konsantre olmalıyız.

sezon bitme muhabbetini anlamadım,ironi miydi gerçekten anlamadım ama bu sene yaptığımız transferler gerçekten felaket en başta yapmamız gerekeni en son yaptık.Malik'i en başta almalıydık,Bonsu'yu sezon başında almalıydık,Bonsu sezon başında gelseydi ne Jawai sakatlanırdı nede form düşüklüğü yaşardı.Sinan'ın dış atışı bu kadar kötüyken Ergin hoca nasıl onu almayı düşündü,hala anlamış değilim,sistemine kesinlikle uymuyor.Marko'yu,Macvan'ı,Domercant'i tutmak zaten başlı başına bir hataydı.

Sezon bizde kafa olarak bitiyor.Herkes formsuz sakatlıklar felan geçen senede kötüydü ama oynayanlar taş gibiydi.

Birkaç gün önce oynadığın maçın yorgunluğunu atamadan namağlup Banvit'in karşısına çıkmak üst üste gelen sakatlık sorunları da eklenince tabi ki çok zor ama biz bugün mağlubiyeti hak ettik ne yazık ki. Erceg ve Sinan saç baş yoldurttu. Hoca bu ikisine nasıl tahammül ediyor anlayamıyorum. Geçen sene en önemli oyuncularından olan Ender Arslan neden bu kadar az süre alıyor ? Hakemler konusuna gelince, Murat Biricik alıştırdı beni kendine artık sövmek bile gelmiyor içimden. Kaç sezondur olduğu gibi kadın takımımıza da sıra gelecek onların da yoluna taş koyacak bu hakem bozuntusu.

Hackett'ı ve Boby Brown'u istemiştim hep Ama olmadı bu takıma iyi ve skorer lazım Seneye Arroyo düşünülmemeli bence.