Beko BL All-Star 2009

Re: Beko All-Star 2009 kadroları açıklandı.

Bana şu an TR liginin en iyi oyun kurucusu kim diye sorsalar düşünmeden BJK'lı "Chatman" derim...
O da kadroda yok...
Hadi Gurovic All-Star'ı haketmiyordu bence de, ama KSK'lı Leon Williams'dan Gurovic dahil birçok oyuncu çok da fazla hakediyordu...

Bence de en çok sorgulanması gereken Chatman. Büyük şaşkınlık içindeyim o konuda.

Yetenek yarışmalarında da oyuncunun isteği daha önemli sanırım. Bence o konuda asıp kesmeyelim, bir bilenden öğrenelim.

orda tek başına harikalar yaratan bir soner şentürk var nerde...genç neslin en iyi temsilcilerinden biri cenk akyol nerde? preldziç all-star olması için 10da 8 değil 10da 10 mu 3lük atması gerekiyor
yabancı kadrosunada anadolu takımlarına ayıp olmasın diye 2.sınıf amerikalılarıda koymuşlar...adamlar ne şaşırmıştır haa...hazineyi bulmuşlar oynayacak takım bulamazken türkiye ye gel all star ol iyi iş...

Aynı konuyu bayanlar all-star başlığında da dile getirdim. Böyle kapalı oylamalar falan olduğu sürece kalite asla yakalanmaz bu organizasyonlarda. Kimin ne kadar oy aldığı belli değil, adayların neye göre seçildiği belli değil, sonuç kaçınılmaz haliyle. Bu seçimi antrenörler ve belirlenen önemli spor yorumcuları arasında yapılacak değerlendirme ile yapmaları lazım, yoksa daha çok şaşırırız bu gidişle..

Smaç yarışması yine beklenen kaliteden uzak geçecek gibi görünüyor. Devin Smith, Kennedy Winston, Jimmy Baxter gibi isimler olmalıydı. 3 sayı yarışmasıda yine aynı senaryo ile geçecektir. Yerli Kapono'muz Ömer Ünver alır yine, zaten senede bir bu yarışmada görüyoruz kendisini :)

Ahmet Abi'nin dediği gibi, Türk takımında 4 tane guard var.
Geçen Hakan Köseoğlunu koymadıkları için bu sene gönül almaya çalışmışlar ama resmi oyuncuları Ender'i de unutmamışlar.
Bu sene basketbolumuz daha gelişti diyoruz isimler bakımından ancak geçen sene ki All-Star bundan çok daha güzeldi.

gecen senelerde ayni seyi elestirmistim. bu " her takimdan bir oyuncu yer alsin" düsüncesi kalitenin icine ediyor resmen. Allah askina su yetenek yarismalarina bakin. tek kelimeyle komik.

üclük: Mrsic, Gurovic, Smith, Serkan, Ömer.

yap söyle bir yarisma da biraz rekabet olsun, millet gaza gelsin. bana ne Lofton'dan bilmem kimden. bukadar mi pazarlama dan uzak olur bu adamlar inanamiyorum. bence bu orgu bosuna yapiyorlar. rezaletin daniskasi.

5.sınıf amerikalıların olduğu bir listede, ülkemize gelen en büyük yıldız Gurovic'in olmaması şaşırtıcı. kimler seçti bu oyuncuları ve hangi kıstaslara dayanarak seçildi bilmiyorum. o yüzden ağır konuşup ceza almayalım. zaten gereksiz bir organizasyon.

soner şentürk'ün olmaması bence rezalet aynı şekilde chatman...reese nerde.? evren buker nerde...allahım yaa cüneyt neden maç kadrosunda varda 3 lük yarışmasında yok cüneyt artık all star olsa nolur olmasa nolur ender efeste daha az oynamıştır all starda oynadıgından:) aynı şekilde emir de yoq..fb ülkerli ama bence olması gerekenlerden...

böyle bir organizasyonmu var gözün kapalı yazacağın 2 isim guroviç ve gricekdir.(iyiki sakatmış giriçek yoksa onuda almazlardı :) şurda öle bi kadrolar çıkartırsın ki mrsiç preldziç chatman lı ligin sayı kralı reeseli biletleri günler önceden tükenir...ama basketbol sevgisi bile bu maçı izletmek için nekadar yeterli bilmem...

O kadar da abartılmamalı bence,hatalar var ama aşırı büyük değil...

Emir
Chatman
Evren
Soner en büyük hatalar bence...

Ayrıca organizasyonda Ekeneciğim de var,maç da bile coşuyor bir periyot da 4 smaç vuruyor bakalım... :)

Tek kelimeyle rezalet bu kadrolar.Ben Rusya all starini izlerim en guzeli.Ne bu ya..Ne isi var 10.sinif takimlarin 50.sinif oyuncularinin bu takımlarda..
Haluk Yildirimin ne basarisi var??Reha Oz,Fatih Solak,Ersin Gorkem keza yabancilar neler yapmislarda hak etmisler all stari?

Ya kaç senedir kadrolarda bizden smaççı ya da üçlükçü yok mesela geçen sezon hite ya da gaines olabilirdi smaç için.Bu sene de üçlük için cüneyt ya da guroviç olabilirdi.

Çok kötü bir All-Star olacak.

Bayan All Star'da 3 sayı ve yenetek yarışmasında bizden kimse yoktu (gözümden kaçmadıysa).

Burada da yok.

Bu organizasyonun en sevdiğim yarışmalarıdır; 3 sayı, smaç ve yetenek yarışmaları. Bizden bir oyuncunun olmaması kötü...

All Star kadroları tamamen ısmarla oyuncularla kuruldu.Telefon ederek oyuncu sokmalar bile oldu liste acıklandıktan sonra :)