Beko BL All-Star 2009

Re: Beko All-Star 2009 kadroları açıklandı.

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Gökmen Kesen":2s58zuke]All Star kadroları tamamen ısmarla oyuncularla kuruldu.Telefon ederek oyuncu sokmalar bile oldu liste acıklandıktan sonra :)
Mesela?[/quote:2s58zuke]

Lig 5.si takımız bizden nasıl oyuncu almazsınız.... gibilerinden serzenişlerden sonra All Stara katılan yerli oyuncu gibi bu kadar yeterlidir sanırım :)

ne rezalet bir sey bu ya??? her takimdan oyuncu bulunsun diye kaliteyi dibe vurduruyorlar. olacak is degil. hic mir ders almaz bu adamlar. pes diyorum.

Ülkemizdeki all star bana malesef hiç zevk vermiyor.Kadrolar bir tuhaf,organizasyonlar yetersiz.
NBA All-star için yapılan halk oylamasından başladığı gün haberimiz olurken TBL all-star için yapılan oylamanın ne zaman başladığını 5 kişiden 3 tanesi bilmez...

Tam bir görsel ziyafet olacak bence hele Türk karması ,hele Türk karması
ben böyle atletik böyle spektaküler bi kadro görmedim,muhtemelen sene boyunca görmediğimiz turnikeler atacaklar,üçlükler yollayıp seyirciyi coşturacaklar!

Türk karmasında altına tramplen koysan smaç basıcak adam yok!

Eser Atalay' Alıntı:
Tam bir görsel ziyafet olacak bence hele Türk karması ,hele Türk karması
ben böyle atletik böyle spektaküler bi kadro görmedim,muhtemelen sene boyunca görmediğimiz turnikeler atacaklar,üçlükler yollayıp seyirciyi coşturacaklar!

Türk karmasında altına tramplen koysan smaç basıcak adam yok!

Bizler de bağırdığımızla kalırız...
''Fatih Solak smaç bassana,bassana,bassanaaaa''

Tabi o smaçlar sadece ısınmada kalır. :)

Ya yılda zaten bi kere yapıyosunuz bare hakeden oyuncuları alın.Ender Haluk napmışlarda alınıyor onların yerine Soner ve Evren gibi genç oyuncuları alsanıza her sene aynı Türk kadrosu var zaten değişen bir tek yabancı kadrosu bu sene yabancılarda da ümit yok seneye başlarken Guroviç,Gricek ve Kasun'un kesin olucağını sanıyordum ikisi sakat biri alınmadı böle starlar yoksa neyleyim allstarı.Üçlük ve smaç yarışmalarında yine bizden isim yok zaten geçen sene de smaç yarışmasınada oyuncu veremediysek daha hiç veremeyiz heralde Miloeviç i alıcak halleri yok :) .Ama üçlük için Guroviç veya cüneyit ten biri alınabilirdi neyse all starı smaç yarışması ve Hadise için izlicem galiba :)

Listelere Guroviç'in şutör guard olarak yazıldığı organizasyondan ne beklenebilir ki???

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Bergutay Kızılkaya":5fmjv3ua]yaa bence yabancı koç tanjeviç olmalıydı...

Turkiye Liginin en basarili coachlarindan birinci Tanjevictir kesinlikle..Yucel Platinde nerde cikti?Kuradan mı:))?[/quote:5fmjv3ua]

Yücel Hocanın hakkını yemeyelim arkadaşlar.
Ligimizde az sayıdaki kaliteli Türk hocalardan birisidir kanımca...

Yucel Platin calistirdigi kume dusmeye oynayan takımlar icin iyi olabilir.Fakat hepimizin gormeyi arzuladigi modern basketbolu yonetecek kapasitede degil.Zaten Yucel Platin tarzi coach cok var..Ahmet Caki,Cetin Yilmaz digerleri say say bitmez.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Yucel Platin calistirdigi kume dusmeye oynayan takımlar icin iyi olabilir.Fakat hepimizin gormeyi arzuladigi modern basketbolu yonetecek kapasitede degil.Zaten Yucel Platin tarzi coach cok var..Ahmet Caki,Cetin Yilmaz digerleri say say bitmez.

Çetin Yılmaz ? :shock: :shock:

Yücel Platin'in küçük bütçelerle ne kadar iyi işler yaptığı ortada.Ligdeki en iyi yerli hocalardan birisi bana göre.

şimdi maçta gene hakan köseoğlu dili dışardayken yanlışlıkla topu atmak istemediği yere atacak sonra o pas asist olacak...ben gene kafayı yiyecem...gerek yok pokemonlar varsa o gün ben onu seyrederim :)

Sadece pota arkalarında kalmıştı.Bende oradan aldım bileti.Ama basketbolla alakası yok.Tamamen Hadise'yle ilgili. :)

hüseyin beşok ilk 5 te dün idmanda yücel hocadan müjdesini aldım..
ayrıca smaç yarışmasına katılacak olan tufan gönen çok kötü smaç basıyor :D