Beşiktaş : 60 - Galatasaray : 67

6.haftanin derbi karsilasmasi,mac Akatlar'da. Sanirim yasak uygulanacak ve GS taraftari kendini belli ettigi takdirde salona alinmayacak. Ancak umarim bu sacma karardan en kisa surede donerler.

Hic bir beklentimizin olmadigi sezona 5'te 4'le basladik ancak hala bizim takimin ne yapabilecegini onceden kestirmek guc.

Galatasaray ise lige iyi basladi,Turk Telekom yenilgisi,ozellikle Fitch yokken cok sasirtici degildi ancak son macta alinan skor baya sasirtti.

Umariz NTV naklen verir karsilasmayi benim gibi Istanbul'da yasamayanlar icin.
ve
umarim konuyu benim acmam da bir sakinca yoktur.

Basarilar.
 
Katılıyorum.Sahada ruh gibi gezinmesinler.Galatasaray armasına yakışır şekilde mücadele etsinler.''Terleyene laf yok!''
Ayrıca maç %90 yayınlanır.Ne de olsa derbi...
 
Aslında 2 takım da sezona beklenildiği gibi başladı.Yalınız son 2-3 haftadaki performanslar beklenenin dışında oldu.
Beşiktaş zannedersem Delgado transferi yüzünden basketbol şubesine en az para alan takım oldu.Kadro pek iyi olmasa da sezonun erken açmanın etkisiyle takım olmuş durumdalar.8 resmi maçta bizim gibi 2 mağlubiyetleri var.İkisi de Fenerbahçe'ye karşı.2. haftadaki Fenerbahçe maçından sonra her takımın sıkıntı çekeceği Tofaş-Efes-Daçka fikstüründen sürpriz yaparak 3'te 3'le çıktılar.
Bizde Telekom maçına kadar herşey güllük gülistanlıktı.Takım maç kazanıyor,rotasyon da zamanla oturur,maç kazandığımız sürece problem yok havasındaydık.Telekom maçını Fitch'siz oynamaya bağladık,ama dünkü maçın hiçbir açıklaması yok.Ne oldu da o diri takım yerini 90 sayı yiyen,çıtkırıldım takıma bıraktı bunu bilen olduğunu zannetmiyorum.Ne olursa olsun Ted Kolej'i yenmeliydik.
Ted Kolej maçı bu şekilde geçmese kesin favoriyiz derdim.Hala favoriyiz diyorum.Çünkü kadro olarak daha iyiyiz.Bu farklı mağlubiyetten sonra umuyorum ki takımın burnu sürtünmüştür.Maça kenetlenmiş şekilde çıkarlarsa kazanırız.Diğer türlü maç Akatlar'da olduğu için Beşiktaş kazanır.
Murat hocanın işi çok zor.Geçen hafta başaramadığı şeyleri bu hafta başarmalı.Aksi takdirde oklar kendisine dönmeye başlıyor.
 
maç pazar günü olsada gidip izleyebilsem keşke, beşiktaş adı olan maçları kazanmayı seviyor 2 senedir gösteriyorlar bunu bize, umarım bizi kaale almazlar bu senede galibiyet çıkartma şansımız olur.

laziale kardeşim, burda bir BJK CT'lı bir taraftarın GS CC maçının topiğini açmasına hoşgörü gösterilecek kadar diktatörlük vardır : ) (geçen haftanın tartışmasına bir çomak sokayım istedim)
 
koch' Alıntı:
En büyük umudum Mitchell-Reese eşleşmesinden desem...



Saka mı yapıyorsun derım :)

Bu takım guven vermıyor malesef :?

Ben yorum yapmadan ızleyecem artık maclrı ..

Ama sımdı tek bı sorum olacak Neden Erman Kunter Gelmedı ???
 
Şimdi "Neden?" lere başlarsak bitiremeyiz.Neden Erman Kunter gelmedi,neden Malik gitti vs.Şu an için en iyisi inancımızı kaybetmemek.
Benim hala umudum var (ilk 4 için).
 
Neden sorusu na o kadar çok sorulacak soru varken ben susmayı tercih ediyorum benimde umudum var ilk 4 için

Hagi'nin çok sevdiğim bir sözü var bunuda sizinle paylaşmak isterim

İÇİNDE GALATASARAY VARSA HER ZAMAN UMUT VARDIR...



______________________________

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK
 
Şaka yapmıyorum derim. :) Reese Beşiktaş'ı kaldırabilecek bir oyuncu değil bana kalırsa.Kafası sağlam bir Mitchell Reese'e rahat rahat üstünlük sağlar.Reese top kaybı yapmaya meilli.Mitchell'ın top çalma kabiliyetini biliyoruz.
Bu maç takımdaki herkes için çok güzel bir fırsat.Yeter ki kullanabilelim.Olay yine Murat hocada bitiyor.
Bu arada Ömer abi Beşiktaş seyircisinin Tolga ve Mithat'a yaklaşımı nasıl olacak?
 
bence ostojic'i fatih çok iyi tutmalı içeride.riise-mitchell eşleşmesinde ise riise tecrübe olarak biraz daha iyi gözüksede mitchell hızıyla dengeye getirmeye çalışır.yalnız en önemli sorun jamel thomas'ı kimin tutabileceği?çünkü thomas uzun boylu bir 3 numara.bu yüzden fitch bence savunmada thomas'ı tutamaz.bu yüzden thomas için bir plan yapılmalı.birde maçın akatlarda oynanacak olması ayrı bir zorluk.
 
mitchell istese çok iyi şeyler yapacak da adamın hiçbir şey umrunda değil sanki...
amaçsız drivelar abartılı hareketler falan bezdiriyor adamı...
dün genelde hayalet gibiydi ancak 3.periyotta 3 tane kritik üçlüğü vardı ki takımı ateşler cinstendi...
demek istediğim adam hiç mi hiç kasmıyor kendini...
 
Allah aşkına büyütmeyin Beşiktaş'ı gözünüzde. An itibariyle, 4 galibiyet almış olsalar da, mevkiilerinde yaşadıkları problemler bizim boyumuzdan da aşkın.
 
laziale tabii ki bir sorun yok yeter ki forumun seviyesinde yazılarını yaz kimse sana bişey diyemez.

Açıkçası bjk şu sıralar inanılmaz gaz durumda. Thomas oynarsa ona ve Reese'e özel önlem almalıyız. Oynamazsa bizim için önemli bir avantaj olur.

Açıkçası Murat Didin bjk'da iyi bir sistem oturttu. Özellikle Akatlar'da iyi oynuyorlar. Fakat kaybetme potansiyellerinin yüksek oldugu bir maç olursa (fb maçı gibi) gerçekten çok kötü oynuyorlar.

Bu maç bana göre ortada. Topu sürekli içeri verip inatla setlerimizi bol pasla oynarsak kazanırız. Savunmada da özellikle Fatih'in konsantrasyonunu bozmadan oynaması gerekiyor.

Biraz da kulaklarımızı tıkarsak rahat kazanırız. O kadar profesyonelizdir heralde...
 
türkiye kupsında ve banvitteki o fitchsiz takım olma başrsını gösterirsek bjk ı yeneriz.fitch birazcık da olsa aklını kullansın ve basket bolun takım oyunu olduğunu unutmasın
 

Üst