Beşiktaş : 60 - Galatasaray : 67

oh be sonunbda çaktık şu kargalara ntv vermedin ya bu maçı yazıklar olsun...kim kaç sayı atmış acaba

(UTKU ADMİN: rakibimize bjk cola turka, beşiktaş yada kartallar diye hitap etmek bize en yakışanı
 
sinirden ölüyorum allah belanı versin ntv!!
takımımızı alkışlıyorum böyle devam aslanlar!!!
 
Demekki Fitck 30 sayı atmadan da maç kazanabiliyomuşuz ,sayı dağılımına bakarsak neden galip geldiğimiz görülebilir ve güzel savunmamızda önemli etken olmuş.Tebrikler
 
GALATASARAY CAFE CROWN (67) Darrel Michael 15 (5 ribaund, 1 asist), Tufan Ersöz 4 (2 ribaund, 2 asist), Gerald Fısch 9 (3 ribaund, 4 asist), Murat Kaya 11 (1 ribaund, 1 asist), Fatih Solak 11 (5 ribaund), Mithat Demirel (1 asist), Jerral Holman 4 /3 ribaund, 1 asist), Burak Sezgin 8 (7 ribaund, 2 asist), Cemal Nalga 5 (2 ribaund),
 
maçta da dikkatimi 2 olay çekti.

Birincisi;koç murat özyer'in murat kaya ve cemal nalga'ya fazla süre vermesi(maça murat kaya ile başladı ve cemal de önemli süreler aldı)
İkincisi ise;mitchell'ın bu sezonki en iyi performansını sergilemesi.

beşiktaş bugün ilk çeyrek fitch'i müthiş savundu ancak 2.çeyreğin sonlarına doğru bir an boş bırakmaları sonucu fitch bu süre içinde 7 sayı ve 1 asist yaptı ve galatasaray ilk yarıyı önde kapadı.ikinci yarıda ise oyuna ağırlığını koydu ve maçı aldı.tabi ki bunda beşiktaş'ın italya'dan yorgun dönmesinin etkiside var.mitchell gerçekten çok iyi oynadı ve daha önce mitchell-reese 'nin performansı maçın galibini belli eder demiştim.bunun paralelinde de mitchell çok iyi bir çıkarınca galatasaray galibiyete ulaştı.murat kaya önemli süreler aldı ve çok kritik üçlüklerle takımını ateşledi.bence mcgowan'ın olmayışınında galibiyete etkisi var çünkü mcgowan olmayınca burak ve cemal daha çok süre aldı ve bu süre içersinde çok iyi oynadılar hatta burak fark 10 sayıyken 2 üçlükle takımı tekrar oyuna ortak etti.

osman sakaloğlu maçın başında fitch'e teklifler var dedi.kafamda ise son iki haftadaki düşük performansı ve bugün murat kaya'nın fazla süre alması bu olasılığı güçlendirdi
 
bir tek ribaunt sorunumuz var gözüme çarpan...

tek tek yorum yapmak istemiyorum, mithat ve holman dışındaki oyuncuların hepsi iyi oynamış.

özellikle murat kaya'nın maçı olmuş. çok akıllıca oynamış. en kritik anlarda dış şutlar ve içeri girip attığı basket ve yaptığı asist ile takıma büyük katkı yapmış.

topu genelde içeriye indirip bol paslı oynamışız. hücum setlerimizi ilk defa bu kadar beğendim. gerald fitch içeriyi zorlayıp da boş adama (genelde cemal) pası çıkarınca çok etkili oynadı.

takım olma yolunda çok önemli bir adım. ribauntlarda ve biraz da holman'ın yakın mesafe atışlarında sorun yaşamışız. onun dışında taş gibi bir savunma ve harika bir çaba göstermiş aslanlarımız.

geçen hafta "basketbolcu onurları varsa bu maçı alırlar" demiştim. demek ki varmış. gerçekten çok istekli bir oyun, müthiş bir mücadele vermiş oyuncularımız. hepsini yürekten kutluyorum.
 
Bende aynı şeyleri düşünüyorum umarım yanılırım ama Fitch biraz mutsuz gözüküyor ,takımdan giderse şaşırmam biz zaten alışığız böyle şeylere ...
 
liseliaslan' Alıntı:
sayılar cok iyi dagılmıs murat ve cemal iyi sure aldılar tek sıkıntımız cok kolay ribaund veriyoruz olsun onuda hallederiz tebrikler aslanlarımıza ;)
murat ve cemalin bu iyi süre almalarının sebebi mcgowan ve tolganın olmaması etkili.onlarda bu şansı iyi değerlendirdiler.eğer takım içinde rekabet artarsa ve alınan süreler daha iyi dağılırsa takımın yükselişide artar.
 
NTV NİN TERBİYESİZLİKLERİ

1. NTV SENCE RECEP TAYYİP İN KONUŞMASINI KAÇ KİŞİ DİNLEDİ Kİ 2 SAAT VERDİNİZ KONUŞMAYI.

2. maç yayının yapmıcaksanız niye canlı vercez diyosunuz insan bi kire o günün tv yayınlarına bakar . (ecevit ölümü)

3. en az 3- 4 saat ecevit in ölümünü verdiniz canlı maç yayını yapmadınız. sence kaç kişi izledi ki o yayını ZATEN BÜTÜN KANALLAR veriyodu sen eksik olsan ne olcakdıı!!! .

4. neden hep böle uyuzluklar gs yi bukluyo. mesela maçı sunan spikerleri hiç beğenmiyom .( belki sizde beğenmiyosunuzdur). :?

5. bi kerede kaan kural veya murat murathanoğlunu maç yorumcuları yapın.!!!

6.inşaallah HAFTAYA BANVİT MAÇINI VERİCEKSİNİZ VE GÜZEL Bİ YAYIN YAPICAKSINIZ.

7. maçı canlı izlemekle banttan izlemek arasında dağlar kadar fark var insanın hevesini kaçırıyosunuz.

8. GS VE BJK nin basketbol taraftarlarına ÖZÜR DİLEYİN...!!!!

9 daha yorum yapmıcam ANA AVRAT küfür ettim yayınıza. ( DEĞDİMİ(...)!!!!!!!!!!! DEĞMEZSİNİZ (.....) !!!!!!!!!!!!!!!!! )


MAÇ YORUMLARIM :)

1. kötü gidişe dur dedik ve bjk nin yenilmezlik serisine son verdik.

2. mitchell sonunda biraz basketbol oynadı.

3. FATİH SOLAK faul problemine uzun zaman girmedi ve öenmli katkılar yaptı BLOk larla çoştu.

4. fitch önemli anlarda güzel asistler yaptı . murat kaya da 2 önemli 3 lüğü kaldı aklımda süper di.

BURAK KAPTAN İSE her zamanki gibi 3 lükleri ile konuştu hemde çok önemli 3 lerdi.

5.murat hocayıda kutluyom cemal a görev verdi :D

6. CAMİAYA VE TARAFTARLARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.


biraz uzun oldu ama içimi dökmessem stres yapıyom ve çok küfür ediyom nedense hele NTv yayınına


bide büyük harflerle yazdım özür diliyorum:
 
fitch röportajında burada olmaktan çok mutlu olduğunu belirtmişti. açıkçası maçta da oldukça hırslı ve istekli gördüm kendisini. teklifler olabilir ama o kadar da mutsuz gözükmedi gözüme.
 
Bugün çok sayı atmasa da 5 asist yapması beni asıl sevindiren olaydı.Bazen bencillik yaptığı kesin ama asla mücadeleyi bırakmaması çok güzel umarım burda kalıp takıma daha fazla katkılar yapar .Ligde bence Telekom dışında çok üst düzey basketbol oynayan bir takım yok biz biraz daha gayretle Efesi de Feneri de yeneriz ama taraftar desteği şart .
 
öncelikle ntv'yi saçma sapan yayınlarından dolayı kınıyorum.kötü sözler sölemek istemiyorum.maçı canlı olmsada banttan tamamen izledim hele şükür.tüm takımımızı tebrik ediyorum.tam takım oyunu oynadık,öle çok sivrilen bi oyuncu olmadı takım halinde oynadık hepsini kutluyorum.tüm aslanlarımıza teşekkürler demekki isteyince yenemieceğimiz takım yok.bide şu sözü eklemeden geçemicem=salonda pota arkasında=ÇARŞI PAZARIN YAZDIĞI akatlar adamı sakatlar die bi yazı vardı ona çok güldüm.ama bilsinler ki= CİMBOM ADAMI AKATLARDADA SAKATLAR karakargalar anlamışlardır umarım,tebrikler aslanlar saolun. :atki
 
Bir saat boyunca televizyon karşısında ha şimdi başladı ha şimdi başlayacak canlı yayın diye bekleyip durdum. Sonrasında ise Tayyip´in başka kanallarda yayımlanmayan kongre konuşmasını verdiklerinde işte habercilik budur diyerek büyük bir keyifle izledim (!!) Sonra bizim maçın banttan yayınına geçeceklerini anlayınca amaan ne gereği var diyerek (!) televizyonu kapattım.

Maç için söyleyecek pek bir şeyim yok çünkü maçı izlemedim, sadece skoru biliyorum ve istatistikleri gördüm o kadar. İstatistiklere bakılırsa Mitchel iyi bir oyun çıkarmış. T.Telekom maçı sonrası Mitchel´i basketbol bilmemekle suçlayan, hemen bavulunu eline vermek isteyenler ne hissediyorsunuz?

Uzun zaman sonra Akat´lardan galibiyetle dönen takıma yürekten teşekkürler.
 
Unutmayın Burası TüRKİYE

Burada Siyaset Herseyin önündedir.......

NTV zaten bir haber portalı ama hafta sonları Spor kusağı yapıyorlar ama Turkiyemizin gercekleride ortada.....

Bence Federasyonda Sayın Merhum Ecevitin Cumartesi Cenaze Töreni olduğunu ve NTV de yayın akısını ona göre düzenleyebilirdi......

Bir defasında da Bilgin Gökberkin sunduğu PİVOT programında MHP Olağan Kurultayı vardı CNNTURK de orayı verip Programı kesmişlerdi.....
 
arkadslar zor geciceni soledigim bir mactı hatta ilk periyot sonucunu ogrenşnce umudumda kırıldı diyebilirim ama 2 periyot ve o teknik fualle takım geri dondu heycanlı gusel bir mac oldu takım gıbı oynadık hem oyun hem skor dagılımı acısından bileklerine saglık hepsinin
 
O heriflere o salonların'da koydunuz ya, helal olsun size be.Umarım NTV gece maçın tekrarını verirde izleriz. valla helal olsun billa helal olsun...
 

Üst