Beykozspor :77-Galatasaray :68

Yorum yapmama gerek yok sonuc her seyi gösteriyor.
Sinir odlugum tek sey Beykoz gibi bir takimin bizi yenmezi bizi ne
yeniyorsun kardesim gitt Fener i yen git Besiktasi yen, ama bizi yenme ulan.Ve son olarak HALIL ÜNER DEFOL ULAN.
 
Dobie bizi resmen tek başına yendi.!
Zaten son dakikalarda artık maç koptu adamlar bizle dalga geçtiler resmen ama 3.sınıf yabancılarla bu kötü kadroyla pek fazla birşey beklemek yanlış olur bence yinede bu maçı kazanabilirdik ama CANLARI SAĞOLSUN yinede desteği sürdüreceğiz.
Haftaya Ülkerle oynıycaz Abdi İpekçi'ye rakip takım taraftarları girebiliyor mu?
 
Maçla ilgili söylenecek bişiy yok,yapılacak hiç bi değerlendirme yok çünkü haftalardır aynı biçimde oynuyoruz ve artık tüm takımlar takımımızı ezberledi,alternatif bişiyler üretemiyo.Livingston da gidince Dixon'un yükü iki katına çıktı adam performansını sergilemiyo.Bu adam 40 dk boyunca top mu getircek,top mu dağıtcak,sayı mı atcak, savunma mı yapcak?Hangi insanın bünyesi yeter buna?Sadece bi hücum sistemiyle oynayatark takımı hem uzunlardan gereken verimi alamayan hem de Dixon'ı sıradan bi oyuncu kimliğine sokan Halil Üner'e diyecek tek bi kelime yok.Laf gururu olana söylenir çünkü.Beykoz da ligde kalırsa kesinlikle bunu kardeş kıyağıyla sağlayacak.Mücadeleleri için hiçbişiy diyemiycem ama başka hangi takımı 2 kere yenebildiler ya da yenebilcekler onun da cevabı çok açık İtü ve Halil Üner'in çalıştırdığı Galatasaray.
Haftaiçi çarşamba günü Ülkerspor'la oynanacak maçta da bu kafayla 30 40 yiycez.Artık takımın yeni bi insana ihtiyacı var,bıktık maç harici şeyler konuşmaktan.Çarşamba günü yine Halil Üner %100 takımın başında olur ama ben şahsen maçı izlemek yerine başından sonuna kadar Halil Üner istifa diye bağırcam kaybediceğimizi nasılsa ne yazıkki biliyorum herkes gibi.
 
BEYKOZ (21-17-15-24): 77 - Karim Smith 7, Tencho Banev 16, Güray Kanan 7, Onur Sonsırma, Errick Craven 18, Fatih Özbilen 2, Hasan Özkan 4, Mustafa Kemal Bitim 1, Antawn Dobie 22, Barış Süer


GALATASARAY CAFE CROWN (14-26-10-18) : 68 DeSean Hadley 5, Malik Dixon 15, Glenn Whisby 15, Şemsettin Baş 15, Burak Sezgin 3, Fatih Solak 3, Serhat Çetin, Umut Yenice 7, Gökhan Üçoklar 6, Mehmet Baras, Valentin Pastal

Takım İstatistikleri:
Serbest Atış: Beykoz 10/16 % 63 - G.Saray 20/29 % 69
2 Sayı (İç): Beykoz 24/38 % 63 - G.Saray 15/34 % 44
2 Sayı (Dış): Beykoz 5/12 % 42 - G.Saray 3/6 % 50
3 Sayı: Beykoz 3/13 % 23- G.Saray 4/29 % 14
Ribaund: Beykoz 37- G.Saray 41
Top Çalma: Beykoz 8- G.Saray 7
Top Kaybı: Beykoz 13 - G.Saray 12


30 / 4 üçlük bravo hocam aman istifa etme :claps
 
bundan daha basit oyun olmazdı...önüne gelen 3 lük sallıyor!
takım olamamışız hala yazık!
Fatih sen anca blok yap hoş onuda yapamıyorsun artık..
elalemi bize güldürüyorsun hoş biz de güldük...
 
Biz bunları hakedecek ne yaptık ya ?

İki sene önce küme düşme potasında dolandık mis gibi kadrolarla. Ekonomik yokluk falan dedik. Herşeye rağmen takıma sahip çıktık.

Bu sene Cafe Crown adını yapıştırdık adımıza. Dünya'nın en değerli isimlerinden biri olan ismimizin yanına isim aldık! Sonuç ne ? Playoff'a son sıradan girmek için göbeğimizi yırtıyoruz. İki haftadır toplam 80 dakikada tek bir top çevirme, tek bir hücum seti göremiyoruz. Takımın tek silahı Malik Dixon ve o da artık ç-ö-z-ü-l-d-ü. Bunu bir tek biz mi görebiliyoruz yahu ??

Aynen Cem'in söylediği gibi azıcık göz ucuyla bakan biri maçın gidişatını hissedebilirdi. Sonucu da şaşırtıcı olmadı.
Artık birisi bu kötü gidişatın hesabını vermeli. İstifa falan demiyorum ondan çoktan umudumu kestim. Ama artık neden böyle oluyor hocam diye sorsun birileri.
 
Maçı izleyemedim, buna üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Ancak bildiğim tek bir doğru varsa basketbol takımımızla ilgili; Halil Üner´in bize yakışmadığı. Şartlar ne olursa olsun bu kadro Beykoz´u her iki maçta da evire çevire yenmeliydi. Evire çevire yenen biri oldu ama bu biz değil Beykoz´du.

Biz Halil Üner´i eleştirirken bazı arkadaşlar takımın o dönemde zayıf takımlar karşısında aldığı galibiyetleri örnek göstererek iyi giden takımın yoluna taş koymayın eleştirilerinin hedefi haline geldik.

Günümüz koşullarına baktığımızda ne Halil Üner´de istifa edecek gurur ne de yönetimde Üner´e kapıyı gösterecek otorite var.
 
cemcemgs' Alıntı:
Bu arada Beykoz'a da, forumu takip eden Beykoz''lu arkadaşlara da tebrikler.


aa evet Ceme katılıyorum , gerçekten çok iyi desteklediler takımlarını 1 tanede küfür yoktu , Yiğiter Uluğunda dediği gibi bu salondan daha iyi bir salonu hakediyor bu taraftar tebrikler valla.

Oytunda çok iyi bir noktaya parmak basmış , Malik gerçekten çözüldü artık ama kenarda hoca olsa buna çözüm üretirde malesef işte
 
Mağlubiyetlerden sonra yorum yazmak çok zor geliyor ama ...
Başka çaremiz yok anlaşılan Coach un hataları ve Dış Atışların bu kadar kötü olması artık bardağı taşırdı.
Geçen yıl yenilgilere kılıf uydururduk. Bu yıl sorun olarak karışımıza çıkabilecek somut bir delil yok oysa....
Ben Fanatik bir Galartasaray Taraftarı olmama rağmen artık dayanamıyorum...
Eğer Beykoz'u da yenemeyeceksek Beşiktaş , Fenerbahçe hayalden öteye gidemez...
Onlar angarya maçlarını kazanıyorlar sonra iş Derbiye gelince çekişme başlıyor.Bu arada sakın ( Beykozu,Erdemiri,İtüyü) küçük gördüğüm anlamına gelinmesin ama İlk 6 istiyorsak bu maçlar öyle kabul edilmeli.Teknik analizleri başka bir yazımda dile getireceğim ancak bu durumu şu kadar özetleyeyim....
''PAPAZ ARTIK PİLAV YEMİYOR.''
Malik ve DeSaen takımlar tarafından öyle iyi çözülmüş ki artık hiçbir işe
yaramıyor yaptıkları..
İlk yarı Herşeylerini gösterdiler 2. Yarı Allah'a EMANET....
 
Adamlar 13de 3 biz 29 da 4 üçlük atıyoruz.Bu rezalet değilde nedir ya 29 tane insan sallasa 9 tane filan isabet ettirir ya.Tebrik ediyorum Burak Sezgini. Helal olsun sana Burak.
Aslında seninde suçun yok suçlu seni inadına oyunda tutan adamda.
Bu arada Beykoz seyircisine de helal.Sonuna kadar desteklediler takımlarını ancak bu seyirciye böyle bir salon hiç yakışmıyor.
Anlaşılan ikinci yarı gerçekten Allaha emanetiz. :(
 
Yok yok yazıklar falan olmasın.Hakediyoruz. O kadar taraftar var, şöyle büyük camiayız böyle büyük taraftarız falan diye şişinip 3 yıldır bu eziyete katlanıyosak hakediyoruz. Kimse masal anlatmasın ne yapalım falan diye, bu taraftar 5 ay içinde efsanesi Hagi'yi gönderdi, istenirse Halil Üner 5 maçta gider. Bakalım Abdi İpekçi'ye 5 maç 5 bin kişi gidip gerekli tepkiyi verdi mi kalıyor mu o adam orda? Ama yok hala savunuyoruz, kaybedilen maçlar Malik'e ihale ediliyor, kazanılan Üner'e... Valla layığızı biz, ben artık adama kızmaktan vazgeçtim.
 
Yahu üçlük yüzdemize takılıp durmayın. Takımda bir sistemmi varda yapmıyorlarki oyuncular? Mecburen kendini iyi durumda hisseden sallıyor potaya topu,baska yacak birsey yok ki !

Beykoz taraftarına da takımında tebrikler. Umarım düsen takım olmazlar ve daha iyi bir salona kavusurlar.
 
Tequila' Alıntı:
Önder' Alıntı:
Elektrikler kesildi,tavan akıyordu bunlardan dolayı yenildik kimseye suç atmayın lütfen objektif olun...

:D
ayrıca Randy' de yoktu

Olur mu canım, koskaca Ülker'le oynayacağız, Beykoz da kim! Bütün oyun planları Ülker üzerine yapıldı. Mesela Fatih bol bol kenarda oturdu. Neden? Tabii ki, sakatlanmasın diye. Sakatlanırsa maazallah, Ülker maçında oynayamaz. Tek sebep bu.
 
Unutmadan sevgili hocamız Fenerbahçe maçında Hüseyine yaptığını bugünde Pastal' a yaptı , oyuna aldı bir müdafa bir hücum sonra çıkardı
neye göre alıp neye göre oyundan aldıysa artık.
Fatih ise 2. yarı hiç oynamadı sanırım , hani geçen seneyi tamamen Fatihe bağlamıştı ya hoca ..
 

Üst