Beykozspor :77-Galatasaray :68

ya adamın 4 faulu var oynasanıza kardeşim içerden ya

Burak hücumda olduğu gibi müdafadada sıfır Güray hücum alıp bitirdi
çıkar şu Burağı alla aşkına ya
 
burak güzel cıkmıssın da senin telefonda bizim sami yen fotoları vardı.onları gönder bi ara.
 
7 dk var 5 sayı gerideyiz
Burak çıktı Pastal girdi
Pastal bir hücum kaldı oda çıktı Umut girdi
ve basket faul oldu oh be
maç bitene kdr Umut oynasın 4 numarada ya
 
oh oh Arka arkaya hücumda top kaybediyoruz 6 sayıya çıktı fark
hücumda birşeyler yapmamız lasım alana çözüm bulamadık 2-3 dkdır
 
halil üner BUNU OKU!!!

Forumdaki düzeni bozmamak için sana küfür etmiyorum, keşke düşüncelerimi başka bir şekilde senin yüzüne söyleyebilsem! Sen ne yüzsüz bir insansın! yeter artık istifa et güzelim takımın içine ettin!!! yeter artık yeter ya, kardeşine kıyak mı geçtin yoksa tamamen beceriksizliğin yüzünden mi yenildik bilmiyorum ama artık herkesin sabrı taştı.. şu forumda gerçek Galatasaray'lı olupta sana karşı iyi duygular besleyen bir insan mevcut değildir..

Ahmet Cömert'teki herhangi bir maça geldiğimde, inşallah seninle yüzyüze konuşma şansını bulurum, benden büyüklere hep saygı duyardım, sayende artık öyle bir düşüncem de yok.

İstifa etmen dilekleriyle,

Ömer MORALI
 
adamlar bizle dalga gecti resmen
adamların uzunu yok biz 4 kısa oynuyoruz
fatih solak mac boyunca 5 dakka oynamadı
dobie sakat sakat oynadı! mazallah saglam olsa nolcaktı hiç bilmiorm
bakalım halil hoca ne mazeret bulucak
salonun akması takımızı kötü etkilemiş olabilir mi acaba
burak bu kadar kötü mü oynuyo bu sene?
malik için bi tane oyun seti yok bütün şutlarını zorlama attı
beykoz macı sonuna kadar haketti
savastılar, mücadele ettiler
bizim takım ruh gibi dolasıp duruyodu sahada, durum çok kötü
çarşamba da ülkerden fark yeriz
bakalım birilerinin aklına istifa ne zaman gelicek ????
 
GSbasket.Org Ana Sayfadan ....

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; ligin ilk yarısında Abdi İpekçi Spor Salonu' nda oynanan karşılaşmada sürpriz bir şekilde mağlup olduğu Beykoz Erkek Basketbol Takımı karşısında maçın ilk yarısını 40-38 önde kapatmasına karşın maç sonunda sahadan yenik ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk perioduna kötü başlayan ve özellikle Beykoz' un yabancı oyuncularını durduramayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; hücumda da Burak SEZGİN ve Fatih SOLAK' ın saç baş yolduran oyunlarına karşın Malik DİXON ve Şemsettin BAŞ' ın gayretleriyle ilk yarıyı iki sayı farkla önde kapamayı başarmasına rağmen, 3. period da Burak SEZGİN' in kötü oyunu ve yüzdesiz şutları devam edince skorda geriye düştü.

Son periodda da savunmada ve hücumda yanlışlıklara devam eden Galatasaray Basketbol Takımı' nda teknik patron Halil ÜNER' in oyuna müdahalelerde yetersiz kalması nedeniyle oyunu dilediği gibi yönlendiren Beykoz takımı; özellikle yabancı oyuncuları DOBİE ve BANEV' in üst düzey performanslarıyla maçı düşünülenden de rahat kazanmasını bildi.
 
beykoz-galatasaray

halil uner sana soyleyecek tek laf bulamiyorum bu takimi bu hallere getirmek icin nasil takimi calistiriyorsun onuda bilmiyorum lutfen istifa et

tek buyuk galatasaray :atki :atki :atki
 
Yok böle 1 olay arkadaş ŞAKA gibi yapılan hatalarla resmen maçı rakibe hediye ediyoruz e adamlarda eşşek değil yeniyolar ...
 
2. yarıyı ara ara izledim, hissettim maçın gidişatını o yüzden pek bir yorum yapamayacağım detaylı ama yazık Beykoz'a 2de 0 yapmak. İlk maçta bu adamda çok iş yok dediğim Dobie beni bir kere daha yanılttı.
 
Bir coach bu kadar takımı kötü yönetir.Her maç %10-15 arası üçlük atıyoruz.Dikkat edin bugünkü üçlüklerin 2'si zaten mucizevi el üstünden atılan.Bir tane çalışılmış set yokk.Adamlar pivotsuz oynuyor akıl edip içeriden oynatmıyor takımı.Başımızda Behçet Üner olsaydı bu maçı çok rahat alırdık.Halil Üner senin devrin doldu,bizim sabrımız taştı.Artık bekleyeceğin birşeyde kalmadı.Sonunda Beykozada yenildik.Artık İSTİFA ET ve DEFOLLLLLL!!!
 

Üst