Ne gerek var, play off'a. Sondan 3. olur, kalırız ligde. Geçen seneye göre başarıdır. Yeter bu. Daha fazlasına ne gerek var ki.
Tequila' Alıntı:cemcemgs' Alıntı:Bu arada Beykoz'a da, forumu takip eden Beykoz''lu arkadaşlara da tebrikler.
aa evet Ceme katılıyorum , gerçekten çok iyi desteklediler takımlarını 1 tanede küfür yoktu , Yiğiter Uluğunda dediği gibi bu salondan daha iyi bir salonu hakediyor bu taraftar tebrikler valla.
Oytunda çok iyi bir noktaya parmak basmış , Malik gerçekten çözüldü artık ama kenarda hoca olsa buna çözüm üretirde malesef işte
Keyser-Soze' Alıntı:Ust siralar icin oynariz dusunuyordum...simdi acilen acaba play-off lara kalabilcekmiyiz diyorum kendi kendime...
yazik..cok yazik
CYK' Alıntı:Tavandan su damlasa şıpır şıpır parkeye ve ev sahibi Galatasaray olsa maçın oynanacağına izin verilir mi?
Hayır.
Tribünlerin en ön sırasına seyirci oturtulmasına hatta bir ayaklarının parkede olmasına izin verilir mi?
Hayır.
Bu tablo varken sorun baştan kendini belli ediyor zaten.
?
beykoz1908' Alıntı:CYK' Alıntı:Tavandan su damlasa şıpır şıpır parkeye ve ev sahibi Galatasaray olsa maçın oynanacağına izin verilir mi?
Hayır.
Tribünlerin en ön sırasına seyirci oturtulmasına hatta bir ayaklarının parkede olmasına izin verilir mi?
Hayır.
Bu tablo varken sorun baştan kendini belli ediyor zaten.
?
arkadaşım deiklerinde haklı olabilirsin.ama birde şunu düşün büyük takımları diye tabir ettigimiz takımların bile parasızlıkta sponsor aldıkları bir ligde 18. haftaya kadar tv den maçı yayınlanmayan bir kulüp eline böyle bir imkan geçmişken bunu degerlendirmek istemezmi.eger maç ertelenseydi tv den yayınlanmayacaktı.tabi galatasaray büyük bir kulüp onun böyle bir sorunu yok amabeykozun kendini tanıtması için bu maç çok önemli idi.birde ön sıralara taratar uturmasına ve ayaklarının parkeye degmesini söylemişsin.arkadaşım söylermisin galatasaraya küfür edildimi sahaya yabancı madde atıldımı.fener -gs maçında edilen küfüleri ve atılan yabancı maddeleri hepimiz biliyoruz.o yüzden maglubiyeti başka bir tarafa yönlendirmeyin.29-3 sayılık oranla oynarsan hangi salonda olsun yenilisin
kempes89' Alıntı:Ne yani beykoza tavan akıyo diyemi yenildik biz :kop :muhaha
Bide Ne temeli attın be adam ??