Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016

Mersin'le eşleşmiş oluruz o zaman da, o daha büyük problem bence.

Yarı finalde Fener'le oynarız, ya hero ya mero.

Galatasaray-Fenerbahçe
Mersin-Hatay.

Yarı final tahminlerim.

Ben tam tersini düşünüyorum. Yarı finalde Mersin'i eleriz, geçen günkü maç çok kötü olmamıza rağmen son anda yenildik. Ama play off da farklı oynarız ve turu geçeriz

Ben tam tersini düşünüyorum. Yarı finalde Mersin'i eleriz, geçen günkü maç çok kötü olmamıza rağmen son anda yenildik. Ama play off da farklı oynarız ve turu geçeriz

Zaten 6. olma ihtimalimiz çok az. Düşük olasılıklı bir varsayım üzerine konuşuyoruz.

Teorinize göre çeyrekte Mersin'i, yarı finalde Hatay'ı elememiz gerekiyor. Bu sene bu pek mümkün değil kanımca.

Tek güvencem İmparator Ekrem Memnun... Bu kötü sezonda bile o olduğu için umut yeşeriyor yüreğimde. Play-off'ta her şey olabilir sıranın önemi yok.

Play-off büyük takımların, büyük sporcuların büyük oynadığı dönemdir. Bu sebeple 6. olsak saha avantajımız olmasa bile Mersin ve Hatay'ı kesinlikle eleriz. 6 kişiyle oynayan Hatay mı, 7 kişiyle oynayan Mersin mi play-offun sıkışık fikstüründe bizimle mücadele edebiledek?

Ama 6. olmamız için bizi geçmesi gereken İstanbul Üniversitesi'nin kalan maçları biz, AGÜ ve FB ile. Dolayısıyla ligi büyük ihtimalle 5. sırada bitirip saha avantajı olmadan sırasıyla AGÜ-FB-Mersin(Hatay) yolunu takip edeceğiz. Söz konusu play-off olunca AGÜ'yü geçip FB ile erken final oynamamız kuvvetle muhtemel. O seriyi geçen zaten şampiyon olur.

Sinerji yakalayan takımların play-off'ta da başarılı olduğuna kadın basketbolunda şahit olduk.

Söylediğiniz sav doğru olsa geçen sene finaldeki rakibimiz AGÜ değil de Fenerbahçe olurdu. Bu sene takımımızın durumu -bir çok sebepten ötürü- kötü. Finali göremezsek şaşırmam sadece.

Karamsar olmaya gerek yok. Hatay ve Mersin deplasmanlarini ucu ucuna kaybettik, onlar azami biz asgari performans gosterdigimiz halde. Fener'le deplasmanda oynadigimiz maçlardan ELW maçinin son 1.30'una onde girdik, lig maçinda son periyotta fark 1'e kadar indi. Oyuncular hukmen maglubiyetin puan / averaj etkisiyle liderlik için sanslari kalmadigini anladigi anda onlari motive etmek zor ama play-off'ta zurnanin zort dedigi yere geliyoruz. Fener'le yari finalde karsilasmak finalde karsilasmaktan iyidir, daha az havaya girmis olacaklar, deplasmanda bir maç koparabiliriz. Sonra is Ipekçi'ye kalir. Tabii bunlar yapisal sorunlarimizi ortmeye yetmiyor ama gun hedef koyma gunudur, gerisini sonra dusunelim.

Bizim çıkabileceğimiz seviyeyi görmek isteyenler Eka maçlarıyla Fenerle ilk devrede oynadığımız maçlara baksınlar bence. Play off maçlarında karşımıza Fener çıkmazsa finale kadar gideriz, benim hiç şüphem yok. Fener yarı finali olursa da %40 şansımız var. Son topa kadar götürürüz.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekrem hoca ve takıma güveniyorum, Play-off'ta böyle olmaz, Harding'li sezonu hatırlayın kimse şans vermezken takıma finale çıkıp FB serisinde nasıl mücadele ettiğimiz ortada, bu senede son maçın son saniyesine kadar şansımız olur ve kazanan biz oluruz. Ben güveniyorum takıma, toparlanırız... Biz FB'yi içeride zaten yeneriz, aynı hataları yapmazsak deplasmanda da kazanabiliriz. Euroleague maçında bunu gördük...

Ordu, keyfi olarak gençlerle çıkmadı. Takımda oyuncu kalmadı, kaçtı gitti herkes.

Ayrıca, Botaş doğru olanı yaptı bence. Acıyıp bıraksaydı Ordu için daha kötü olmaz mıydı? O daha çok onur kırardı bence.

Ordu, keyfi olarak gençlerle çıkmadı. Takımda oyuncu kalmadı, kaçtı gitti herkes.

Ayrıca, Botaş doğru olanı yaptı bence. Acıyıp bıraksaydı Ordu için daha kötü olmaz mıydı? O daha çok onur kırardı bence.
Tamam da ilk defa oynayan gençlere karşı maç kopmuşken 155 sayı atmak etik değil. Yenersin falan da 155 sayı net onur kırıcı yani. Hem de karşı takım keyfi olarak değil zorunluluktan böyle bir durumdayken

Tamam da ilk defa oynayan gençlere karşı maç kopmuşken 155 sayı atmak etik değil. Yenersin falan da 155 sayı net onur kırıcı yani. Hem de karşı takım keyfi olarak değil zorunluluktan böyle bir durumdayken

Saygı duyuyorum lakin söylediğim gibi, bence Botaş ''acımayarak'' doğru bir hareket yaptı.

Başkanı dinliyorum tüm amatör şubelerin paraları ödeniyor dedi. Hayır anlamıyorum ki utanmıyor mu kadın basketbolcularımızdan, diğer şubeleri de bilmiyoruz. Bu arada basketbol da içinde o amatör şubelerin. Ne amatörlüğü kaldı bilmiyorum ama

Hatay'da bir tane 2 numara olsaydı şampiyon olurlardı, neden skorer guard almamışlar anlamadım... Snytsina'da baya geliştirmiş kendini...

Kanimca Hatay'in sampiyonlugu çok uzak ihtimal. Cok guçlu bir 5'leri var ama rotasyon sifirin altinca ve çok fazla dis suta dayalilar. Tabii bunu mumkun kilan Paris tehlikesi var içeride bunu da iyi kullaniyorlar ama bugun ilk yarida FB maçinda da goruldugu gibi içeriden ezilmeyen takimlar oyle kolay 3'luk sansi da vermiyor Hatay'a (3/17 ilk yari).

Kanimca Hatay'in sampiyonlugu çok uzak ihtimal. Cok guçlu bir 5'leri var ama rotasyon sifirin altinca ve çok fazla dis suta dayalilar. Tabii bunu mumkun kilan Paris tehlikesi var içeride bunu da iyi kullaniyorlar ama bugun ilk yarida FB maçinda da goruldugu gibi içeriden ezilmeyen takimlar oyle kolay 3'luk sansi da vermiyor Hatay'a (3/17 ilk yari).
Hatay çok iyi oynuyor, ama 2 numaraları yok, Shavonte Aski'de değil de bu düzen içindeki Hatay'da olsaydı şampiyon olurdu bence... İlk yarıda şutları girmedi normalde daha yüzdeli oynuyorlar...

Quigley önceden de iyi oyuncuydu, ama bu yıl bambaşka bir oyuncuya dönüştü. Büyük yıldızların bir tık altındaydı önceden. Mersin'de, Kosice'de ya da Wiska'dayken falan, şuan fb'yi sırtlıyor. Bazen diyorum bu kızın içine Taurasi varmış...