Boston Celtics - Los Angeles Lakers

Kim Şampiyon olur ?

• A ) Boston

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Re: Boston Celtics - Los Angeles Lakers - Rüya Final

Ağlaya,ağlaya 2 1 yaptınız helal olsun.Acaba Jackson ne dedi maçtan sonra cok merak ediyorum.

yalnız ikinci maçta gerçekten hak yendi...tamam maç boston'un hakkıydı eyvallah ama lakers'ın hakkının yendiği gerçeği de değiştirilemez...
şimdi geldi en kritik maç

Rondo'nun sakatlığı beni cok korkutuyor umarım 4.maçta oynabilir.

Pierce neredeeeee? :roll:
Garnett neredeeee? :roll:

Kobe burada.. 36 Points 8)

Şimdi konuşsun Boston taraftarı..Konuşsun Anti-Kobe'ciler..

Murat Abi geçen maçta Kobe'ye oynaması için verdiğin topu al istersen.
O top Pierce veya Garnett'a daha çok yakışır.. ;)

Levent Abi'ye selam olsun.. :)

boston lular geçmiş olsun hepinize kobe bu alaya gelmez alıverri adamın aklını nerde pierceeee ???

takın gözlüklerinizi bakmayın şaşı
alayınız gelse yıkamaz los angeles ı :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Pierce neredeeeee? :roll:
Garnett neredeeee? :roll:

Kobe burada.. 36 Points 8)

Şimdi konuşsun Boston taraftarı..Konuşsun Anti-Kobe'ciler..

Murat Abi geçen maçta Kobe'ye oynaması için verdiğin topu al istersen.
O top Pierce veya Garnett'a daha çok yakışır.. ;)

Levent Abi'ye selam olsun.. :)

Kardesim 1 mac aldınız 2 1 önde olan biziz unutmayın sakın olun :kop cok heycanlı gördüm sizi :kop

Birçok Lakers taraftarının beklediğinin aksine çok çekişmeli geçti. Aslında Boston'da Garnett ve Pierce bu kadar kötü oynadığı bir maçta böyle dengede götürmesi oldukça iyiydi. Gerçi Lakers'ta da Odom ve Gasol bekleneni veremedi. Ray Allen ve Kobe maçta öne çıkan isimler oldular. Kobe maçı istekli ve arzulu başladı. Sürekli içeri drive etti ve faulleri aldı. Maçın sonunda kritik anlarda ise sorumluluk aldı ve maçı bitirdi. Boston'da ise Ray Allen maçı Boston adına tuttu. Dengede geçen hatta Boston lehine giden maçı döndüren Rondo'nun sakatlığı ve Vujacic'in ekstra performansı oldu. Şunu söylemeliyim ki son dakikalarda bulduğumu atayım mantığında bir House yerine Rondo olsaydı yine de çok farklı olabilirdi. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Boston önündeki 2 maçtan birini kazanarak seriyi bitirmek isteyecektir.
Bu arada bencede ne Pierce ne de Garnett diğer maçlarda böyle olmaz. garnett herşeye rağmen zaten 12 sayı 13 ribaund ile oynadı. Allen eğer bu performansını sürdürürse Boston adına çok iyi olur. Lakers'a bu maçı kazandıran savunması oldu. Bakalım bundan sonra ne olacak...
NOT: Pierce sakat sakat tek çeyrekte takımını sırtlarken, 2. maçta en kritik anlarda maça noktayı koyarken Kobe nerdeydi??? ;)

hala 4-1de ısrar ediyorum...p.pirce in kötü oynaması duygusal sıkı bi lakers taraftarıymış, ama garnet bidaha bu kadar kötü olmaz :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Birçok Lakers taraftarının beklediğinin aksine çok çekişmeli geçti. Aslında Boston'da Garnett ve Pierce bu kadar kötü oynadığı bir maçta böyle dengede götürmesi oldukça iyiydi. Gerçi Lakers'ta da Odom ve Gasol bekleneni veremedi. Ray Allen ve Kobe maçta öne çıkan isimler oldular. Kobe maçı istekli ve arzulu başladı. Sürekli içeri drive etti ve faulleri aldı. Maçın sonunda kritik anlarda ise sorumluluk aldı ve maçı bitirdi. Boston'da ise Ray Allen maçı Boston adına tuttu. Dengede geçen hatta Boston lehine giden maçı döndüren Rondo'nun sakatlığı ve Vujacic'in ekstra performansı oldu. Şunu söylemeliyim ki son dakikalarda bulduğumu atayım mantığında bir House yerine Rondo olsaydı yine de çok farklı olabilirdi. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Boston önündeki 2 maçtan birini kazanarak seriyi bitirmek isteyecektir.
Bu arada bencede ne Pierce ne de Garnett diğer maçlarda böyle olmaz. garnett herşeye rağmen zaten 12 sayı 13 ribaund ile oynadı. Allen eğer bu performansını sürdürürse Boston adına çok iyi olur. Lakers'a bu maçı kazandıran savunması oldu. Bakalım bundan sonra ne olacak...
NOT: Pierce sakat sakat tek çeyrekte takımını sırtlarken, 2. maçta en kritik anlarda maça noktayı koyarken Kobe nerdeydi??? ;)
Gerçekten güzel bir yazı olmuş Uğur.Notuna cevap vermek istiyorum Kobe o sırada Murat abinin önüne koyduğu topla oynuyordu ;)
Bu arada Lakerslılara iyi bir emzik olmuştur bu maç hiç değilse biraz ağlamayı kestiler ;)

Gerçekten önemli bir galibiyetti bizim için.Gasol ve Odom'un az sayı katkısına rağmen bu maçı Vujacic'in birazcık ek katkısıyla ve Kobe'nin her zamanki oyunuyla maçı kazandık.Bir dahaki maçıda alıcaz diye düşünüyorum.Stapless Center yani ;) :)

kupayı boston da kaldırmanın zevki de başka olacak yani... odom ve gasol vitesi büyütürse süpürürüz. ayarımız değil boston...

ulan kobe sen o kadar büyük bir sporcusun ki; helal olsun sana.. senin üstüne gelmedi daha bu dünya ya. tecavüze karıstı ismin diye 3 senedir hakemlerin sana yapmadığı kalmadı, ama sen hala yürüyorsun.. yürüyedur be koçum. milyonlarca taraftarın yanında...

Kaan Can Garip' Alıntı:
ulan kobe sen o kadar büyük bir sporcusun ki; helal olsun sana.. senin üstüne gelmedi daha bu dünya ya. tecavüze karıstı ismin diye 3 senedir hakemlerin sana yapmadığı kalmadı, ama sen hala yürüyorsun.. yürüyedur be koçum. milyonlarca taraftarın yanında...
Oo ''Büyük, Efsane, İlah'' Kobe şimdi de Jordan'ı geçti demek... :?

bana göre jordan dan daha iyidir kobe. kobe nin yanında hiçbir zaman, pippen ve rodman gibi yıldızlar olmadı yalnız yürüyor bu yolda...

Kaan Can Garip' Alıntı:
bana göre jordan dan daha iyidir kobe. kobe nin yanında hiçbir zaman, pippen ve rodman gibi yıldızlar olmadı yalnız yürüyor bu yolda...
Ne diyelim biraz değil baya garip bir görüş olsada saygılıyız. NBA'in gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu olan ''Efsane'' MJ'den de iyisi çıkmış.
Başarılar
NBA MVP (En değerli oyuncu ödülü): 1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98
NBA Finalleri MVP Ödülü: 1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98
NBA Yılın En İyi Defans Oyuncusu Ödülü: 1987-88
NBA Yılın Çağlağı Ödülü: 1984-85
ACC Ligi Yılın Basketbolcusu: 1983-84
NBA All-Star Smaç Şampiyonası Ödülü: 1987, 1988
23 numaralı formasıyla hafızalarda yer edindi.
Şampiyonluklar
NBA şampiyonluğu (6 kez)
1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98
Olimpiyat altın madalyası (2 kez)
1984, 1992

*"MICHAEL JORDAN gibisi gelmedi, gelmeyecek." - Magic Johnson

"Maç bittiğinde Jordan'dan 63 sayı yediğimize hiçbirimiz inanamıyorduk." - Larry Bird

"Michael saygı duyarak izlediğim ve bana oynadığım günleri tekrar yaşatan tek oyuncu." - Dr.J

Magic Johnson: "Bazen Jordan o kadar güzel oynardı ki, onu savunmaya calışmak yerine potayı güzel gören bi yerden Jordan'ın yapacağı şeyi izlemeyi seçiyodum, çünkü ertesi gün herkes o hareketten bahsederken tam anlamıyla görememiş olmak beni çıldırtıyodu."

Hakeem gibi asrın pivot adayı bir oyuncu bile MJ için bunları söylemiş:
"Jordan içeriye drive etmiş iki adım atmış ve topu sağ eliyle üstümden potaya bırakmaya hazırlanıyordu dilini de dışarı çıkarmıştı, o sırada ben bloklamak için elimi kaldırınca havadayken topu sağ elinden sol eline geçirdi ve potaya bıraktı o sırada dudağının sağ tarafında olan dilini de sola geçirdiğini farkettim. böylece jordan'ı soracak olan torunlarıma anlatacağım bir hikaye daha yaşamış oldum."

Sadece ufak tefek şeyler bunlar... Bu Magic, Hakeem, Dr.J, Bird basketboldan falan anlamıyorlar. Bırakın Kobe oynasın!!!

yani bu benim görüşüm bence kobe daha yetenekli majestelerinden ama katılmaman dogal o kadar sampiyonlugu kim yaşasa baştacı edilir ama forza kobe bu adamı savunacak kimse yok zaten bu serinin sonunda hepimiz görücez.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":20x6vj68]ulan kobe sen o kadar büyük bir sporcusun ki; helal olsun sana.. senin üstüne gelmedi daha bu dünya ya. tecavüze karıstı ismin diye 3 senedir hakemlerin sana yapmadığı kalmadı, ama sen hala yürüyorsun.. yürüyedur be koçum. milyonlarca taraftarın yanında...
Oo ''Büyük, Efsane, İlah'' Kobe şimdi de Jordan'ı geçti demek... :?[/quote:20x6vj68]

Uğurcum an itibariyle MJ'den iyi demek elbette istatistiklere ihanet olur, ancak MJ'in de kariyerinin altın dönemlerini yaşlandıktan sonra yaşadığını ve şampiyonluklarını bu dönemde kazandığını hatırlatalım. Kobe'nin önünde daha çok umut ve bembeyaz bir 5-6 sene daha var.

Eser Atalay' Alıntı:
bu da ayıp oldu biraz jackson bi bağırdı kobe line a çadır kurdu 18 defa atmıştı ben yattığımda ki daha önceki 2 maçta 6-7 atmış.... stern tim donaghy olayını unutmuş olmalı.

Abicim yapmayın. Bu kadar da olmaz yahu. Faullerin hepsi fauldü. Boston oyuncuları itiraz dahi etmedi.