Rondo nun gitmesini istemesem de ,Amare nin gelmesi her şeyi değiştirir,süper olurrrrrrrrrrr!!!
Zehra Betül Güneş' Alıntı:Rondo nun gitmesini istemesem de ,Amare nin gelmesi her şeyi değiştirir,süper olurrrrrrrrrrr!!!
Zehra Betül Güneş' Alıntı:Amare için Suns lıydım ,geçen sene NBA finallerini izleyince Boston lı olunur dedim ,şimdi Boston lıyım.Biraz komik ama olsun,önemli olan Boston lı olmak...
Emin Doğanca' Alıntı:Son 2 yıldır yaptıkları savunmayla zirvelerin değişmez takımı haline gelen Boston Celtics cephesinde böyle bir takasa imza atılırsa karlı çıkan taraf kesinlikle Phoneix olur . Ayrıca bu takas sayesinde Boston'da savunma ruhunu büyük ölçüde yitirir . Temennim bu takasın gerçekleşmemesi yönünde
Taner Tuna' Alıntı:Siz de herkesi alıyorsunuz be Alperencim..
Alperen kurduğun hayali takım bile iş yapmaz be kardeşimAlperen Kaplan' Alıntı:Detroit cephesinde bu sezon için ortaya atılan son iddia Milsap ve Ben Gordon'un birlikte takıma katılacağı, Sheed'in de kontratının 8 MD. karşılığı tek sezonluk uzatılacağı yönünde abi. Sonraki sezon içinse Chris Bosh var hedefimizde...
Dur bi hayal kurayım:
Stuckey(daha da olgunlaşmış)
Rip
Tyshaun-Odom vs.
Bosh
Milsap
Güzel oldu be...
Taner Tuna' Alıntı:Takas konusunda yönetim , Rondo'nun takas olacağı haberlerini kesin bir dille yalanladı..Yalnız , dikkatimi çeken nokta ise Ray konusunda açık kapı bırakmaları..
Taner Tuna' Alıntı:Takımda Glen Davis konusu da yavaş yavaş netleşmeye başladı..Glen dün Boston'a dönmüş..Eğer kontratı imzalarsa , 2 yıllığına 6.3 milyon dolar alacak..