Boston Celtics

Amare için Suns lıydım ,geçen sene NBA finallerini izleyince Boston lı olunur dedim ,şimdi Boston lıyım.Biraz komik ama olsun,önemli olan Boston lı olmak... :) :) :)

Zehra Betül Güneş' Alıntı:
Amare için Suns lıydım ,geçen sene NBA finallerini izleyince Boston lı olunur dedim ,şimdi Boston lıyım.Biraz komik ama olsun,önemli olan Boston lı olmak... :) :) :)

Evet biraz komik ama yinede doğru yolu bulup Boston'lu olduğun için seni tebrik ederim. :p Ama seneyede Lakers'lıyım dersen bozuşuruz haberin olsun. :ehue

Emin Doğanca' Alıntı:
Son 2 yıldır yaptıkları savunmayla zirvelerin değişmez takımı haline gelen Boston Celtics cephesinde böyle bir takasa imza atılırsa karlı çıkan taraf kesinlikle Phoneix olur . Ayrıca bu takas sayesinde Boston'da savunma ruhunu büyük ölçüde yitirir . Temennim bu takasın gerçekleşmemesi yönünde

Emin Abi özlettin kendini hoşgeldin.. ;)

Takasa gelecek olursak ilk olarak Joe-D'yu geçmesi gerekecek sanırım Boston'un... :)

Taner Tuna' Alıntı:
Siz de herkesi alıyorsunuz be Alperencim.. :)

Valla abi bizim medya şu anda herkesin peşinde. Detroit basınında ciddi ciddi CP3-Amare-Matrix-Odom-Memo-Boozer-Lebron-Mlisap-Ben Gordon gibi oyuncuların ismi sıklıkla geçiyor. :)

Ama asıl bizi heyecanlandıran isim Bosh'un ismi çünkü sanırım biraz biz de farkındayız yukarıdaki oyunculardan bir bölümünün fantazi basketbol da bile zor bir araya gelebileceğini... :)

Aslında bizim operasyonlardan sorumlu Ainge , Amare hamlesini yapar mı pek sanmıyorum açıkçası..Pota altında Perkins ve Davis gibi iki genç isimle birlikte Moore gibi kör-topal bir oyuncumuz var ve bunlara sezon başı Garnett , yılbaşında da Powe'un ekleneceğini düşünürsek abartı olur..Kaldı ki Ray takas olacaksa eğer SG olacak biriyle takas olmalı , çünkü öyle olmazsa takımdaki tek şutör guard olarak House kalacak ve tek başına iki numarayı kaldıramaz..Sonuç olarak kumar olur Amare hamlesi..

Bu arada Alperen , Ben Gordon ile Thunder ilgileniyor ciddi şekilde..

Detroit cephesinde bu sezon için ortaya atılan son iddia Milsap ve Ben Gordon'un birlikte takıma katılacağı, Sheed'in de kontratının 8 MD. karşılığı tek sezonluk uzatılacağı yönünde abi. Sonraki sezon içinse Chris Bosh var hedefimizde... :)

Dur bi hayal kurayım:

Stuckey(daha da olgunlaşmış)
Rip
Tyshaun-Odom vs.
Bosh
Milsap

Güzel oldu be... :)

Takas konusunda yönetim , Rondo'nun takas olacağı haberlerini kesin bir dille yalanladı..Yalnız , dikkatimi çeken nokta ise Ray konusunda açık kapı bırakmaları..

Bu arada sezonu Chicago'da tamamlayan veteran forvet Tim Thomas'ın , Celtics'e gelmeye sıcak baktığı haberleri çıktı medyada..

Şahsi görüşüm ; eğer gelirse hem bench derinliği konusunda ciddi katkı sağlar , hem de Pierce'ı çok iyi yedekler..

340x.jpg

Alperen Kaplan' Alıntı:
Detroit cephesinde bu sezon için ortaya atılan son iddia Milsap ve Ben Gordon'un birlikte takıma katılacağı, Sheed'in de kontratının 8 MD. karşılığı tek sezonluk uzatılacağı yönünde abi. Sonraki sezon içinse Chris Bosh var hedefimizde... :)

Dur bi hayal kurayım:

Stuckey(daha da olgunlaşmış)
Rip
Tyshaun-Odom vs.
Bosh
Milsap

Güzel oldu be... :)
Alperen kurduğun hayali takım bile iş yapmaz be kardeşim :)

Taner Tuna' Alıntı:
Takas konusunda yönetim , Rondo'nun takas olacağı haberlerini kesin bir dille yalanladı..Yalnız , dikkatimi çeken nokta ise Ray konusunda açık kapı bırakmaları..

İşte buna sevindim. Ray'i seviyorum ama galiba Rondo'yu daha çok seviyorum. :)

Tim Thomas'ın takıma katılması çok faydalı olur.Thomas hem benchden ciddi katkı sağlar hemde tecrübesiyle kritik maçlarda önemli işler çıkarabilir.

Phoenix'e katıldığında çok başarılı performanslar göstermişti.Bostonda tekrarlayabilir.

Oluşan sorun herkesin canını sıksa da yapacak birşey gelmiyor elden maalesef..

Neyse konuya gelecek olursak : Son olarak Shelden Williams'ı transfer ettik pota altına..Her ne kadar üstün kolej kariyerinin ardından büyük umutlarla geldiği NBA'de bekleneni veremese de , iyi bir bench oyuncusu olacağı kesin..

Bu arada yeni transferimiz , WNBA yıldızı Candace Parker ile evli..
9026926_36_3.jpg

Takımda Glen Davis konusu da yavaş yavaş netleşmeye başladı..Glen dün Boston'a dönmüş..Eğer kontratı imzalarsa , 2 yıllığına 6.3 milyon dolar alacak..

Taner Tuna' Alıntı:
Takımda Glen Davis konusu da yavaş yavaş netleşmeye başladı..Glen dün Boston'a dönmüş..Eğer kontratı imzalarsa , 2 yıllığına 6.3 milyon dolar alacak..

Tam bunları derken anlaşma sağlandı..Glen Davis 2 yıl daha Celtics organizasyonunda..