Boston Celtics

clevelend-108-88:boston celtics
son periyotta 35-14 lük seri için söylüyecek birşey bulamıyorum. :?
nate robinson yakında rondoyu benche gönderir demedi demeyin.

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":20jm1k8u]şu new jersey netse yenilirsek artık söylüyecek bir şey bulamam ve celticsi bırakırım. :roll:
Lakers'ı tut :)[/quote:20jm1k8u]

Birincisi; Sercancım hiçbir Celticsli sonradan Lakerslı olamaz. Olmaz değil olamaz... ;)

İkincisi; adaşım sen baştan kaybetmişsin, bilmem bunca yılın hatasını Celtics'i bırakarak telafi edebilir misin...

Üçüncüsü; Nets'e de kaybedilir mi be ! Komedi harbiden. :)

bıraktım boston celticsi. :oops:
malesef herkesin en az +20 fark attığı takımı yenemiyorsan artık söylenecek birşey yok demektir.başka takımda tutmayacağım artık nbade.

[/quote]Lakers'ı tut :)[/quote]
Birincisi; Sercancım hiçbir Celticsli sonradan Lakerslı olamaz. Olmaz değil olamaz... ;)

İkincisi; adaşım sen baştan kaybetmişsin, bilmem bunca yılın hatasını Celtics'i bırakarak telafi edebilir misin...

Üçüncüsü; Nets'e de kaybedilir mi be ! Komedi harbiden. :)[/quote]
Ben şakasına demiştim ve Tugay Eren'in fanatik olmadığı belli sempati duyuyormuş sadece benim anladığım kadarıyla.Çünkü takım tutma maç kaybedince bırakılmaz.

Valla benide büyük hayal kırıklığına uğrattılar,Benim bundan önceki takımım Minnesotaydı,Garnett Boston'a gelince bende Boston taraftarı oldum,Belki Nba'deki favori takımım değişebilir ama asla Lakers,San Antonio olmaz bu takım çünkü bu takımların taraftarı sonra'dan olunmaz,büyük ihtimalle fazla hayran'ı olmayan bir takım'ı seçeceğim kendime.Cris Bosh hangi takıma giderse onu tutarım heralde :)

Yapmayın Allah aşkına arkadaşlar çok komik oluyorsunuz :) Bu mudur yani taraftarlık ? Neyse, keyfinize bakın.. Volkanımında dediği gibi herkes gider biz kalırız biz Celtics'liyiz :)

Ya :) Ben tek bir takımın taraftarıyım oda Galatasaray ve bunun dışında sempati duyduğum takımlar var,NBA ligindede bu Boston Celtics ,o yüzden sempati duyduğum takımlar değişebilir bu normal'dir,Evet Boston'un aldığı mağlubiyet bence'de ağır ve duyduğum sempati biraz azaldı ama herşeye rağmen şuan Boston'a sempati duymaya devam ediyorum ama hiçbir neden ömür boyu Boston sempatizanı olacağımı garanti edemez birgün gönlüm başka bir takıma kayabilir.