Boston Celtics

Boston ya bu saatte keyiflendirdi beni :D

113-96 ile seride durumu 3-0 yaptık,bu maçta shaq yine oynamamış.Ama öyle istatistikler varki ağzım açık kaldı.

Rondo 15 sayı 11 ribaunt 20 asist
P.Pierce 38 sayı
R.Allen 32 sayı

Ray Ray gereken zamanda soktu üçlükleri,PP reyiz baştan sona zaten aldı götürdü..Rondo ise söyleyecek söz yok,sezonun ilk maçlarını andırdı..Herşeye inat,geliyoruz !

4. periyodu izlemedim fark kopunca. Muhteşem istatistikler var hakikaten, bileğinize kuvver.. Ölü denen Boston o ölü haliyle süpürmek üzere, ya bi de canlansa demekki...

MSG'i üzdük bu sabah biraz :) 7 sene sonra playoff falan bayağı heyecanlı gözüküyorlardı. Paul reyiz de ilk deplasmandan sonra playoff havasına girmeye başlasın artık.Sıkıntılı bir dönemde şu an ama playofflar ve Boston aynı cümle içerisinde ise o zaman hiç belli olmaz ne olacağı.

Ben Miami'den korkmuyorum açıkçası,geçen sezon Orlando'yu geçtik,üstüne Cleveand'ı geçtik bu sezon'da Miami'yi geçeriz onun dışında korktuğum bir takım yok tek çekincem LA Lakers,onların pota altından çekiniyorum Bynum ve Gasol korkutuyor beni.

Shaq gene kadroda yok... Ne zaman dönecek çok merak ediyorum. Oysaki Doc Rivers playofflara yetişecek demişti. Heralde uzun vadede yetişecek demek istemiş...

Herkesin sürpriz çıkabilir dediği seride New York'u süpürdük böylece. Ölümüz bile yeter... Miami'yi beklemekteyiz artık, elemek için bu serideki oyundan daha iyisine ihtiyacımız olduğu da bir gerçek...

New York eliyordu,Miami süpürüyordu vs. vs.
Gittiğimiz yere kadar gideceğiz ama insanlar şunu bilsin ki bu oyuncuların söyleyeceği son bir söz her zaman vardır..

Ve merakla beklenen eşleşme geldi çattı. İlk raund bu akşam 22:30'da Ntvspor'dan canlı yayınlanacak...

Eşleşmeye gelince, öncelikle Shaq oynayacak mı merakla beklemedeyiz... İşimiz dürüst olmak gerekirse pek kolay değil. İlk turda rakibimizi süpürmüş olsak da cidden pek güven vermedi takım, ne kadar kastık yada ne kadar kasamadık bilemeyeceğim. O yüzden en sağlıklı yorum ilk maçtan sonra yapılır ancak.. Haydi koçlarım göreyim sizi

Belki yanılırım ama ben Miami karşısında Boston'a güveniyorum,çok zorlanmadan Miami engelini aşacağımızı düşünüyorum.Tahminim 4-2 ile onları geçeceğimiz yönünde.Şans bizden yana olur belki Miami'nin çok önemli bir oyuncusu sakatlanır,neden olmasın :)

Bu arada ilk maçı ntvspor'un verecek olması süper,birde maçın saati çok güzel,heyecanla maçı bekliyorum.

İlk maçı kaybettik ne yazıkki. Aslında üzerinde durulacak birçok konu var. Öncelikle, Garnett hayalet gibi oynadı maçta. Rondo zaten faul problemine girdi, maçtan da baya koptu sonrasında. Cidden Rondo çok kötüydü bugün.. Bench desek hakikaten çok kötü. Green ve Davis en katkı vermesi gerekenler ancak bi işe yaramıyorlar. Green bir üçlük atıp üst üste 3-4 hata yapıyor.. Ray Allen hariç ayakta kalan kimse yoktu bugün, Pierce da sonradan açıldı..

Miami'ye de gelirsek. Wade ve Jones muhteşemdi. Önemli silahlarından Bosh devredışıydı bugün ancak Jones'dan gelen katkı o açığı kapattı... Joel Anthony de fena iş çıkarmadı bana göre

Hakemler bence serinin kaderini belirlemiş olabilir. Bu maç için demiyorum ancak Pierce'ın atılması ve 2. maçta olmayacak olması ( cezalı oluyordur heralde, değilse kusura bakmayın ) ciddi dezavantaj olacak bizim için. Çünkü dürüst olmak gerekirse bence Pierce atılmasa da bu maç dönmezdi, atılması 2. maç için çok çok kötü oldu.. Bir de playoff başından beri dediğim gibi bıktım da söylemekten, umarım artık Shaq döner...

2. teknik faulden dolayı atıldıysa oynar sanırım..
garnett'ın new york serilerini bilmiyorum ama içeriden sayı katkısı vermesi lazım..bu seri öyle 2 adamla bitmez..üçüncü bir sayı opsiyonu lazım...

Herkesin dediği gibi Rondo ve Garnett rezalet oynuyorsa biz nereye kazanıyoruz arkadaş.Shaq 15-20 dk oynasa Heat pota altında çok şey farkeder diye düşünüyorum.