İlk maçı kaybettik ne yazıkki. Aslında üzerinde durulacak birçok konu var. Öncelikle, Garnett hayalet gibi oynadı maçta. Rondo zaten faul problemine girdi, maçtan da baya koptu sonrasında. Cidden Rondo çok kötüydü bugün.. Bench desek hakikaten çok kötü. Green ve Davis en katkı vermesi gerekenler ancak bi işe yaramıyorlar. Green bir üçlük atıp üst üste 3-4 hata yapıyor.. Ray Allen hariç ayakta kalan kimse yoktu bugün, Pierce da sonradan açıldı..
Miami'ye de gelirsek. Wade ve Jones muhteşemdi. Önemli silahlarından Bosh devredışıydı bugün ancak Jones'dan gelen katkı o açığı kapattı... Joel Anthony de fena iş çıkarmadı bana göre
Hakemler bence serinin kaderini belirlemiş olabilir. Bu maç için demiyorum ancak Pierce'ın atılması ve 2. maçta olmayacak olması ( cezalı oluyordur heralde, değilse kusura bakmayın ) ciddi dezavantaj olacak bizim için. Çünkü dürüst olmak gerekirse bence Pierce atılmasa da bu maç dönmezdi, atılması 2. maç için çok çok kötü oldu.. Bir de playoff başından beri dediğim gibi bıktım da söylemekten, umarım artık Shaq döner...