Bu gece ikinci maç var.Bakalım takım nasıl tepki verecek.
çok doğru gerçekten ayıp mıami-boston maçlarını vermeyip saçma sapan maçları veriyolar şimdi yayın akışına baktım 8 mayısa kadar mıamı-boston maçı canlı yayın yok...Ntv ye şuan çok şey söylemek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum.
Bu sene zaten çoğu maçımızı vermediler. Miami serisinin 2. maçınıda vermiyorlar.
Ayıp !
Ntvspor bu hafta hep Lakers maçı verecek,oysa Miami-Boston daha çekişmeli ve daha yıldızı bol bir seri olacak. .
Elenirsek 2012de veya takasla Howardı almak lazım.Glen Davisle,Jermaine oneal önümüzdeki sene bel bağlamamalıyız.Zaten Shaq bırakır.Troy Murphy serbest kalır.3-5 bakmadan almak lazım.Yoksa Detroit gibi oluruz.
Tugay;
Hep salary yönünden Boston'ın çok sıkıştığını yazıyorum.. Senin söylediğin şeyin olma ihtimali yok.. Lüks vergisi sorunu malum.. Sezon bitip transfer-takas sezonu açıldığı zaman uzun uzun konuşuruz.. Dwight Howard maksimum kontrat alacaktır.. Alacağı para yıllık 20-21 milyon USD den yukarı olur aşağı olmaz.. Boston'ın böyle bir para verme şansı yok.. Elinde uzun ve kalın kontratlar var.. 2-3 sene daha hareket edemezsiniz.
Miami ile Boston'u o açıdan karşılaştırmak yanlış. Çünkü Miami diyelim ki bu sene şampiyon olamadı. Eğer birbirlerine girmezlerse seneye hem hamle yapmış hem de oturmuş bir takım olurlar.
Ama 2012-2013'te filan Garnett ,Allen ve Pierce 3 star gibi olmazlar , olamazlar . Ayrıca Rondo'nun kontratı ar daha. Bir de o sene şampiyon olamazlarsa ertesi sene pp , alllen ve kg daha da güçten düşmüş olacaklar. Yani nerden baksak Celtics'in geleceği karanlık