Boston Celtics

Peki abi neden Perkinsi gönderdi.Jermaine ve Shaq iki tane yarım uzuna mahkum bıraktı bizi.Jeff Green o zaman yeni James Posey olsun diye aldık.Posey 2-3 oynayan ve savunan bir oyuncuydu.Şampiyonluğumuzda yalnız iyi bir bench vardı.Benchte Eddie House,Tony Allen,James Posey,Leon Powe,P.J Brown,Sam Cassell gibi adamlar vardı.
Şimdi bench diye bir şey yok.Glen Davisi zaten adamdan saymıyorum.Troy Murphy aldı koç hiç süre bile vermedi.
Pavlovic,Arroyo falan girmiyorum bile daha.
Jeff Green Lamar Odomu andıran bir oyuncu ama Posey olması imkansız.

Neden gönderdiği belli.. Kasasındaki kontratları taşıyacak durumda değil Boston artık..
Rondo'ya da o kontrat verilince 4 büyük kontrat oldu, artık 5. yi de yüklenmeye devam etselerdi benchte oturtmaya adam bulamayacaktı...Orada bir fedakarlık yapması gerekiyordu, Perkins dedi..
Uzun olduğu ve genç olduğu için bence asla gitmemesi gereken parça oydu..Ama gönderdiler..

Takaslara bakarken kontrat sürelerine bakmak lazım.. Değerli parçalar onlar..
Sen sanıyor musun ki Kristic'i Perkins'in yerine doldurur diye aldılar..
Hayır, bu yaz serbest kalacak diye aldılar.. Oradan hemen bir 5 milyon kurtarıyor mesela Celtics.
Jeff Green denen adam bu sene sınırlı serbest kalıyor, isterlerse ondan da kurtulabiliyorlar..
Takaslar bu esnekliği sağlamak için yapılır..
Boston şu anda ligin en pahalı 4. takımı.. Seneye lüks vergisi ne olacak belli değil..
Lock-out olma ihtimali her geçen gün artıyor, lig geç başlayabilir, kısa bir versiyon olabilir..
Bu durumda düşecek yayın, salon, satış gelirleri malum..
82 maçlık bir normal sezon ile atıyorum 38 maçlık bir sezonda aynı gelir sağlanabilir mi ?
Daha önce lock-out oldu ve yaşandı bu sorunlar, biraz ayaklarını yorganın içine çekiyorlar işte.

Emre Abi seninle tartışmak baya zevkli.:)
İşte benim anlatmaya çalıştığımı sen yazmışsın zaten.Glen Davis,Troy,Green falan kontratları uzatmazsak ve Ray Allenı malesef takasda gönderirsek.:(
Salary bench yapmaya yetiyor gibi.:(
Aslında Howard takas olayında Garnett ve Ray Allen önersek diyeceğim.Orlandoda saf değil.
Malesef Detrot gibi karanlık bir gelecek bizi bekliyor.Toparlanmamız 7-8 yılı bulur.:(

Dürüst olmak gerekirse çok üzüldüğüm söylenemez çünkü böyle bir sonucu bekliyordum. Sağlık olsun ne diyelim :) Nasılsa Lakers elendi hemde rezil oarak o yüzden bu sene kim şampiyon olursa kabulümdür :D

bu kontratla kimse Ray Allen'ı almaz...
ancak kontratının son senesinde birine iteleyebilirsiniz artık...
aynı şey Garnett içinde geçerli...
fazla kasmadan nadasa bırakacak Boston kendini bir süre...

Öncelikle Heat'e başarılar dileriz şampiyonluk yolunda.
Geleceğe dair çok fazla karamsar olmamak lazım.Sonumuzun Pistons gibi olacağı falan gibi muhabbetler oluyor da,onlar hala orayı temizleyemedi.-Ki önümüzde lokavt meselesi var,kime ne şekilde vuracağı belli değil.
Şu anda takımın yarısının sözleşmesi bitti ve önümüzdeki sezon sonundan itibaren Rondo ve PP dışında kontratlı oyuncu kalmayacak.Umut'un dediği gibi nadasa bırakmak en iyisi şimdilik.Gereken zamanda gereken hamleler tekrar gelecektir zira.

Dün gece duygusal geçti benim için,maçtan sonra bir türlü uyku tutmadı,ciddi anlamda etkiledi beni Boston'un durumu.

Ama takımımla gurur duydum,savaştığımızı söyleyebilirim,gerçekten savaş filmlerinde bir tarafta yaralı askerler tedavi olurken diğer askerler savaşır işte bizim durumumuzda öyleydi,Rondo yerde yatıyor,j.o'neal yatıyor,shaq sakat buna rağmen direndik bu beni duygulandırdı.Biz geçen sezonda ite kaka finale geldik,bu sezon olmadı,böyle giderse önümüzdeki sezon dahada kötü olacak gibi.

Bir tek dileğim var oda D.Howard'ı Boston formasıyla izlemek onun dışında heyecan verici birşey olmayacak gibi Boston cephesinde.

Pierce yeterli değil,Allen'ın yaşı ortada,başka takımların genç yıldızları play off zamanı çoşar bizim Rondo play off zamanı gelince en kötü zamanını yaşıyor,tamam sakatlıklar onun elinde değil ama sonuç olarak bekleneni veremiyor.

Pierce gitsin,Allen gitsin,Rondo gitsin hiç önemli değil benim için.

Doc Rivers ile 5 yıllık sözleşme imzalamışız..

Glen Davis,performansından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ve kendisini bulması gerektiğini söylemiş ama herşey için çok geç değil mi Big Baby ?

J.O'neal,basketbolu bıraktığını açıkladı.Hayırlı uğurlu olsun..6 küsür milyon dolar cepte.. : )

J.Green,takımda kalmak istediğini ve bu organizasyonda devam etmekten dolayı onur duyacağını söylemiş ama 7-8 milyondan aşağı kontratı kabul etmeyeceğinden kalması zor..

Ve Ray Ray konusuna gelirsek,yıldız bir oyuncu ile takasa sokulması düşünülüyormuş ama o yıldızı verecek takımı şu şartlarda bulur muyuz şüpheli..Ama ne olursa olsun Ray Ray o yaşına rağmen hala birşeyler verebilecek düzeyde ve bu sezon kontratının son yılında olacak olması nedeniyle içi boş bir takas malzemesi değil..Beklemeye koyulalım en iyisi..

Doc Rivers ile 5 yıllık sözleşme imzalamışız..

Glen Davis,performansından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ve kendisini bulması gerektiğini söylemiş ama herşey için çok geç değil mi Big Baby ?

J.O'neal,basketbolu bıraktığını açıkladı.Hayırlı uğurlu olsun..6 küsür milyon dolar cepte.. : )

J.Green,takımda kalmak istediğini ve bu organizasyonda devam etmekten dolayı onur duyacağını söylemiş ama 7-8 milyondan aşağı kontratı kabul etmeyeceğinden kalması zor..

Ve Ray Ray konusuna gelirsek,yıldız bir oyuncu ile takasa sokulması düşünülüyormuş ama o yıldızı verecek takımı şu şartlarda bulur muyuz şüpheli..Ama ne olursa olsun Ray Ray o yaşına rağmen hala birşeyler verebilecek düzeyde ve bu sezon kontratının son yılında olacak olması nedeniyle içi boş bir takas malzemesi değil..Beklemeye koyulalım en iyisi..

j.o'neal basketbolu bıraksa bile 6 milyon cepte değil.. kontrat kimdeyse, oynuyormuş gibi onun cap'inde kalır.. Adama 6 milyon USD ödemezsiniz ama ödüyormuşsunuz gibi cap'te yer tutacak bitene kadar..

ray allen'ın daha önce takasta kullanılması gerekiyordu, zararın neresinden dönülürse kardır..

bu arada doc rivers demişken; oğlunun çok büyük bir basketbolcu olacağı söyleniyor, adını unuttum.. duke üniversitesinde oynayacakmış önümüzdeki seneden itibaren..

Doc Rivers, 5 yıl için 35 milyon usd alacakmış..
Ainge, Shaq'ın da emeklilik karaı alacağını düşündüğünü söylemiş.. Ondan da öyle bir açıklama bekliyorum demiş.

j.o'neal basketbolu bıraksa bile 6 milyon cepte değil.. kontrat kimdeyse, oynuyormuş gibi onun cap'inde kalır.. Adama 6 milyon USD ödemezsiniz ama ödüyormuşsunuz gibi cap'te yer tutacak bitene kadar..

ray allen'ın daha önce takasta kullanılması gerekiyordu, zararın neresinden dönülürse kardır..

bu arada doc rivers demişken; oğlunun çok büyük bir basketbolcu olacağı söyleniyor, adını unuttum.. duke üniversitesinde oynayacakmış önümüzdeki seneden itibaren..

Ben oğlu için biraz bilgi buldum Emre abi :
Peki kimdir bu Austin Rivers? Doc Rivers’ın oğlu olmanın haricinde bir özelliği var mıdır?

Sorunun cevabı net: Evet!

1992 doğumlu Austin, 1.93 boyu ve atletizmiyle dikkat çekiyor. 18 yaş altı Dünya Şampiyonu olan ABD Milli Takımı’nın da yıldızlarındandı. Çok iyi bir şutör ve harika skorer içgüdülerine sahip. Eğer sınırlama olmasaydı liseden direkt olarak NBA’e gidecek yeteneğe sahipti. Duke’un oynadığı sistemde Gerald Henderson’ın rolüne soyunacağını ve daha ilk seneden çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Bakalım yıldız oyuncuları görev adamı haline getirmesiyle tanınan Mike Krzyzewski, Austin Rivers’ı nasıl bir oyuncu haline getirecek?

Bilgisayarım arızalandığı için yorumları yazamadım ne yazıkki son maçla ilgili..

Verdikleri mücadeleden dolayı takımı kutluyorum gerçekten. Bench diye ağladık hep, bench kapasitene göre elinden geleni yapmaya çalıştı. Kenara bakıyosunuz, mutlaka biri yerde yatıyo. Rondo zaten son çeyrek oynamadı. Pierce da erken faul problemi alınca bir sürü sıkıntı oldu.. Ancak gerçek olan birşey varsa, Miami bu turu hakederek geçti. Bir sürü mazeretimiz olsun yada olmasın inanılmaz savaştı Wade ve Lebron özellikle.. Bu hırsla şampiyonluk onlara yakın görünüyor..

O'Neal'ınm basketi bırakmasına şaşırmadım. Shaq'ın önümüzdeki sezondan sonra bırakması bekleniyor ancak bu halde bence bu sene bırakmalı.. Green takımda kalabiliyorsa kalsın, belki kötüydü ama genç oyunculara ihtiyacımız var. Allen konusunda ise ben biraz farklı düşünüyorum genele göre. Bizi son seride de skor anlamında ayakta tutan bir numaralı isimdi bence Allen. Tabi yaşı kontratı düşünürsek takas edilmesi çok iyi olur ancak yerine iyi bir skorer bulmamız gerekecek. Skor yükünü taşıyacak adam yok ne yazıkki ...

Yaprak dökümü devam etmekte takımda..

Emekli olan yada olanları bir kenara atarsak, Nenad Krstic Cska'ya gitmişti şimdilik. Glen Davis de takımdan ayrılmaya hazırlanıyormuş. Doc Rivers takımda kalmasını istiyormuş ancak Boston istediği ücreti veremiyormuş. Kendisi de serbest kalınca piyasasına bakacakmış.. Bakalım akıbeti ne yönde olacak

Gitsinler ya,bizim takıma yaşlı sayılmayacak bir yıldız lazım,yeni bir heyecan,mesela new york amare ve carmelo'yu aynı takımda bir araya getirdi bu tarz olaylar bizim takımada gerekli.

Jermaine O'Neal konusunda haberler var.. Danny Ainge'nin ayarlaması üzerine ameliyat olmaktan vazgeçmiş. Ainge yaptığı açıklamada, lokavtı avantaja çevirmek istediklerini ve O'Neal'ın düzenli olarak antreman yaptığını söyledi..

Ainge ayrıca O'Neal için ' Dönmek için can atıyor. İçinde hala oynama arzusu var. Kariyeri bitmeden daha iyi başarılar elde etmek istiyor. Ameliyat olmamayı da kendi seçti ' demiş..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da, yeni oyuncumuz JaJuan Johnson ile ilgili bir video http://www.youtube.com/watch?v=jPzSTWi_jd4&feature=player_embedded

Oyun stili olarak Hakim Warrick ve Maceo Baston'a benzetiliyormuş. Yapılan yorumlara bakarsak, pek fazla da umut vericek bir isim gibi görünmüyor. Tabi 27. sıradan seçilen bir oyuncu, normal birçok eksiğinin olması..

Hayatımda sevdigim 2 takım vardı.Biri John Stackton,Karl Malone,Jeff Hornacek'li Utah Jazz digeri de Robert Parish,Danny Ainge,Larry Bird,Kevin Mc Hale li Boston Celtics ama her zaman Celtics taraftarıyım.Bir seri yakalamak ve Lakers ile olan sampiyonluk sayısında birkac farkla one gecilsin istiyorum.Ama kadro cok yaslı ve hep 1 yıllık kadrolar soyle bizi 5-10 yıl goturecek bir nuve lazım NBA de sadece 2 oyun kurucu var benim icin uzun donemde biri C Paul digeri de R Rondo ve Rondo bizde bunun etrafına bizi basarıya goturecek bir kadro kurulmalı haydi Yesiller,Go Celtics