Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen Galatasaray'da

brian tolbert' Alıntı:
3 maçlık performansını beğenmedim inşallah takıma cabuk uyum sağlar ve faydalı olur
Merhaba Tolbert... Ben Jason Kidd :) :)
Ama burada gerçek adımızla yazıyoruz ;) ;)

3 maç izledim ve çok soğuk bir oyuncu,şu anda takıma herhangi bir katkısı olmuyor ama eminim play offa yaklaştığımızda o kaçırdığı fauller kaçırdığı boş üçlükler girmeye başlayacak

murat hocaya güveniyorum

oo ben de dwight howard olıyım bari kaslı vücudumla :p :p :p :p

Açıkçası Britton için hiçbir umudum yok maalesef..
Tabii ki iyi oynayıp form tutturması tek temennimiz..inşallah beni utandırır..

umut fakirin ekmeğidir demişler
brittonu alan kimse eminim bişeyler biliyordur.....!!!!! 3-4 maç daha beklemek lazım ama...

vallah bu adamdan ne koy olur ne kasaba gibi duruyor keske hic transfer etmeseydik hosley nin performansiyla kiyaslayinca insanin ici aciyor!!!!!!!

Tugay Aktepe' Alıntı:
Açıkçası Britton için hiçbir umudum yok maalesef..
Tabii ki iyi oynayıp form tutturması tek temennimiz..inşallah beni utandırır..

beni de beni de.. Kızarayım sokağa çıkacak halim olmasın inşallah..

Geldiğinden beri inanılmaz verimsiz...

Bugün de Daçka maçında saç baş yoldurttu... Ne hücumda var, nede savunmada.. Etkisiz eleman gibi... Hücumda kendisine top geldiğinde tek yaptığı şey topu tutup en yakınında kim varsa ona pas atmak! Birkaç kez inisiyatif almaya kalktığında da ya hatalı yürüme yaptı, yada blok yedi... Tam çıldırtmalık bir oyuncu modeli yani!

Tek yaptığı olumlu şey bazen iyi baksaut (ingilizcesini tam olarak bilmiyorum) yapmak savunma ribaundlarında başka bişey yok :(

Sercan Özbek' Alıntı:
Tek yaptığı olumlu şey bazen iyi baksaut (ingilizcesini tam olarak bilmiyorum) yapmak savunma ribaundlarında başka bişey yok :(

Box-out, Sercan abi ingilizcesi..

Bırakta abi o boyla ribaund çeksin, onuda yapamazsa hiç oynamasın zaten..

Bu güne kadar tek olumlu hareketini göremedim ben şahsen.. Hiç maça katkısı yok.. Savunmada Cemal ondan daha iyidir en azından Türk..

Britton ile 4 Nisan'a kadar neler yapılacağını merak ediyorum..

Murat Hoca umarım takımı sırtlayabilecek bir oyuncu bulur bu mevkiide.. Yoksa bu Britton'dan herhangi bir şey çıkmaz..

Ama inşallah utandırır beni..

Hosley'i alma rotasyonu beceremem diye..git eli yüzü düzgün olsun ama top tutmasını bilmeyen adamı al getir..güzel transfer valla, sezon başı başarılı 3-4 yabancı transferinden sonra kim bulup getirdiyse bu herifi sevgilermi gönderiyorm..

Hosley posizyonuna Cenk i aldık deyip Hosley gibi 3-4 oynadıgını söyledigin Johnsen almak nasıl iştir anlayamadım , ayrıca bende 3 numara oynayabilecegine dair bir belirti yok ama görücez .

Herhalde dünyanın hiç bir yerine bir takım 5 yabancı hakkının 3 tanesini aynı posizyon için kullanmamıştır .

Sırf zarar şu ana kadar.Hele bir de kararsızlığı var ki deli ediyor insanı.Bugün Hosley'i izleyince daha da bir üzülüyor insan.

Onur UNCU' Alıntı:
Sırf zarar şu ana kadar.Hele bir de kararsızlığı var ki deli ediyor insanı.Bugün Hosley'i izleyince daha da bir üzülüyor insan.
Katılıyorum adam çok kararsız delirtti beni evde çıldırdım :S

Elbette Hoslyein gelmesi harika olurdu.. zamanda fitch dixon gibi skorer seven bir takıma hosley gibi bı adamın gelmesi harıka olurdu..ozellikle bunca yıl aradan sonra kaliteli oyunculardan kurulmus ve bir takım goruntusu ıcerısınde olan Galatasaray'a

amma lıgın yarısından sonra sezon basında ameliyat geçirmiş bir oyuncuyu getirirsen en az suclaman gereken kişi o oyuncu yani britton dur...kardesim eger transfer yapacaksan liginin ilk ayında hatta lig baslamadan bitireceksin bilmem kactane hazırlık macı ıdman kacırıyor oyuncu takıma ısınması cabası hele birde yenı ameliyat olmus bir adamsa işte böyle topu eline aldıgı zaman pas verirkende sut atarkende kararsız olur...kusura bakmayın nasıl ki brittonun performansından memnun olmak mantıksızsa, o oyuncuyu yerin dibine sokmak mantıksız olur

bencede johnsen transeferi yanlış bi transaferdi tabii bu benim görüşüm ama sonuçlar ortada. ama ben johnsenn transferinden sonra owens daki düşüşü merak ediyom. ben olsam yabancı bi ülkede yabancı sınırlaması olan bi ülkede aynı mevkie 3 yabancı hakkını kullanırsam benimde moralim bozulur benimde formum düşer.

Arkadaşlar kimseyi suçlamak gibi olmasın bu adam transfer olunca bazıları shotör demişti ben bu adamın daha 1 üçlük isabetini görmedim !!!!

mustafakaya' Alıntı:
Arkadaşlar kimseyi suçlamak gibi olmasın bu adam transfer olunca bazıları shotör demişti ben bu adamın daha 1 üçlük isabetini görmedim !!!!

Bende saha içi isabetini :kop :kop :kop

Ya smaç ya da serbest atış uzaktan atıp delikten geçirdiğine şahit olmadım henüz :kop :kop