BSL 10.Hafta | İstanbul BB - Galatasaray

bu takım tüm maçları ipekçide oynasın yoksa deplasmanda kedi gibi geziniyorlar. bu mantalite hep koçtan kaynaklı son 5 eurocup ve euroleague maçına kazanamayan onu geçtim bir varlık gösteremeyen takım. bu eser senin koç çok bravo

Bu maçı kaybetmek çoğu şeyi kaybetmektir.Geçen sene aklımdan gitmeyen bir büyükçemece maçı var son haftalara doğru.Bence o maç şampiyonluğun gittiği maçtır.Çünkü ev sahibi avantajını fenerbahçeye vermiştik ve sonunda yine kaybetmiştik.Bu maçı kazanmalıyız.Kazanıp yolumuza devam edeceğiz.Lig! Lig! Lig!

takımın en yetenekli oyuncusu daye in sağlıklı bir şekilde dönmesi lazım bir an önce. hücumlarımız çok kısırlaştı.

Oyuncularin bireysel zorlamalari olmasa 20 sayi bile bulamazdik devrede. Sadece bu mac degil bir kac mactir artik hucumda da sayi bulamaz duruma geldik.

Sanırım ted ankara kolejler macı havasında bir mac oynayacagini tahmin ediyordu koc ve takim . Maca taktik olarak hazırlanmak bir yana dursun ; mental olarak korkunc bir ilk yarı oynadik

Bu macı ancak karakter koyarak kazanabiliriz. O karakterde bugün ortalarda pek yok . Artık hocanın mac seçme ritüeli kabak tadı vermeye başladı .

İkinci yari mac izlemek yerine Robert david pretch'in almanya'da bestseller olan 'ben kimim öyleyse kac kişiyim adli ' felsefe ' kitabıma devam ederim daha iyi .

Rezil bir ilk devre. Artik hoca ile olmayacak!!!! Bu kadar basit. Guard yok, potaya gidebilen oyuncu yok, ezbere transferler. Yazik gercekten.

9.5 milyon usd lik butce nasil eder edilir hoca uygulamali gostermis durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener karşısındaki banvit takımını imrenerek kıskanarak izlemiştim ve şu an tv karşısında ızdırap çekiyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin Ataman sayesinde bu sezon Galatasaraylı basketbolseverlere işkence olmaya devam ediyor. Şu maçı dahi kazanacak bir gücü yok takımın ola ki kaza ile kazanırsa kimse mutlu değil ne taraftar ne oyuncular burası kesin...

Ergin Ataman sayesinde bu sezon Galatasaraylı basketbolseverlere işkence olmaya devam ediyor. Şu maçı dahi kazanacak bir gücü yok takımın ola ki kaza ile kazanırsa kimse mutlu değil ne taraftar ne oyuncular burası kesin...
Şu maçı kazanalim "Ergin Ataman oley" diyecek insanlar var.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan güler bu sene cok maç kaybettirdi. Sinan iyi oyuncu ama bir takimin 1. oyun kurucusu Sinan ise çok da başarı beklememek lazım

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim mental olarak da fiziksel olarak da dibe vurmus durumda. Su sahada olanlari sadece koc veya oyuncu kalitesi ile aciklamak mumkun degil. Belli ki baska bir seyler var.

Sent from my iPhone using Tapatalk