BSL 10.Hafta | İstanbul BB - Galatasaray

Ergin Ataman ve baş antrenörlüğünü yaptığı Galatasaray Odeabank basketbol takımının deplasman felsefeleri;

1- Bizim burda ne işimiz var?
2-Buraya neden geldik?
3-Gelmeseydik olmazmıydı?

Acaba oyuncular hocayı istifaya mı zorluyor. Yani adamlar oynamak istemiyor resmen. Olursa olur olmazsa olmaz. Çok fena birşey ya nasıl bu hale geldi bu iş. Pleiss olduğundan 10 kat değerli sanırım adam oynarsa iyi oluyoruz yoksa bitik. Yeni kan şart diyecem de bu kadar çok "Akıllı" oyuncuyla nasıl maç kazanırız onu bilmiyorum. En az iki üç kazma lazım oraya buraya koşturacak, mücadele edecek enayi anca öyle kazanırız. Hoca gitse bile kurtulamayız. Geçmiş olsun.

Şampiyonluk yolunda ev sahibi avantajı bu denli önemliyken, şikecilere avantajı vermek zorundamıydık ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı izlemedim ve çok şaşırdım sonuca. Tam hocanın kazanıp caka satacağı, hayal pompalayacağı maç olarak gelmişti bana. Demek ki Milano maçına ayırmış onu. Neyse bizim bütçemiz deplasmanlarda maç kazanmaya, hadi kazanmayı bırak mücadele etmeye bile yeterli değil zaten, açız aç nefesi kokuyor hocanın, oyuncuların.

Şu mağlubiyetin izahı olamaz, her sezon sonu yahu bu saha avantajını vermesek acaba diyoruz kendi kendimize kadro/kalite farkına rağmen ama ısrarla saçma sapan maçlar vermeye devam ediyoruz. Bu sene diğerlerine nazaran o kadar umutsuzuz ki nereden tutmaya çalışsak elimizde kalıyor. İBB'ye 70 altı atan takım var mıdır açıp bakmak lazım sanmıyorum. Futboldaki ruhsuzluk basketbola da işlemiş bayan basketbol takımı dışında gerçekten hiçbir takımımız ne desteği ne izlenmeyi hakediyor. Avrupa'da zaten muhtemel 0-15 deplasman performansıyla iddiasız takımız lige de bu tip mağlubiyetlerle havlu atıyoruz farkında olmadan. Kaptan'a bazen çok sinirleniyorum lakin sezona 6.adam olarak başlaması gerekirken şuan Harden'lik bekliyoruz, onun hatası değil, bizi buna mecbur bırakan Ergin Hocamın hatalarından sadece biri.

Noldu anlamıyorum tam önemli kaçlarda seri galibiyetler ve iyi oyuna başlamışken nasıl yine kendimizi bu durumun içine soktuk anlamak mümkün değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki feyz olur. EC final ikinci maçı yani kupayı kazanan kadro burada.Büyük yıldız yok ama kendini adayan adam çok.
Micov-Fazla söze gerek yok
McCollum-Potansiyeldi yıldız oldu
Schilb-Hep tartıştık ama sistemi ayakta tutan saha içi akıl bence o oldu
Lasme-Sonrasında hem kendin yaktı hem de bizi
Sinan-Gelişim kelimesinin vücut bulmuş hâli
Chuck Davis-Şapkadan çıkan tavşan gibi baktık tam anlamayadık değerini
Jerrells
Göksenin
Ege
Şafak