Bu maç sonrası iki adam kadro dışı bırakır toparlarız abartmayın renkdaşlar...
GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ciddi mi..? ironi mi..?Bu maç sonrası iki adam kadro dışı bırakır toparlarız abartmayın renkdaşlar...
Sadece bu sezon değil en az 2-3 sezon hiçbir şey beklememek lazım kulüpten. Gelecek de nasıl kurtarılır bilmiyorum büyük şeyler olması lazım. O da çok zor duruyor.Takıma inanmak istiyordum.Euroleague de başarısız sonuçlar alınsa bile bu ligde iyi olabileceğimize inanıyordum.Bu maçla 3 yenilgimizi aldık ve rakiplerimizin bu yenildiğimiz takıma yenilmeyeceğini düşünüyorum.-1 hatta iç sahada ki banvit maçıyla -2 deyiz.Bence bu maç çok kritik bir maçtı.Ben bu sene hiç bir branştan şampiyonluk beklemiyordum ama ipleri de baştan bırakmak istemiyordum.Maalesef görünen o ki takımda bazı şeyler yolunda gitmiyor.Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en kötü yönetimi ve sezonuna hazır olun.Bu sadece bu takım için değil bütün takımlarımız için geçerli.İyi seyirler!
Sinan'in acilen kendini Harden zannetmeyi birakmasi lazim. Step backler falan, tamam su zor donemde iyi idare ediyor falanda birde gercekler var yani.
Ciddi olma durumu var mı sevgili renktaşBu ciddi mi..? ironi mi..?
sevindim ciddi olmamasına, forumda çok geniş bir insan portföyü var, o yüzden bazen ben de şaşırıyorum ciddi mi ironi mi diye, gerçekten bu şekilde düşünen arkadaşlarımız da olabiliyor tabi.Ciddi olma durumu var mı sevgili renktaş