BSL 10.Hafta | İstanbul BB - Galatasaray

Bu maç sonrası iki adam kadro dışı bırakır toparlarız abartmayın renkdaşlar...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz hücum da problemli, hiçbirşey oynamiyoruz derken hücumda problem yok diyen arkadaşlar, koçu savunan arkadaşlar nerede acaba çok merak ediyorum.

Ergin Ataman oldugu surece daha cok sacma sapan maglubiyetler aliriz, ruhsuzluklar goruruz. Nasil olsa sorun oyuncularda, cikar simdi sundan katki alamadik vs diye konusmaya baslar. Senden katki aldik mi kocluk anlaminda bu sene?

Bugün ilk defa basketbol izleyen biri basketboldan soğur. Aynı şey Pana maçı için de geçerli. Yani benim aklım hafsalam almıyor bu kadar saçmalığı. Midem bulandı sahadaki oyundan. Sinan yoruluyor falan okey de abi sen bu kadar berbat kararları nasıl alıyorsun? Micov hepimizde yeri ayrı olan adam her deplasmanda siniyor. Zaten bu koç varken takım şampiyon olamazdı da oyuncular da eşlik ediyor sağolsun. Derhal Ataman dan kurtulmalı bu takım ve bir gard transfer etmeli.

Yazıklar olsun!Koç resmen kovulmak istiyor heralde.Belediyeye 60 sayı attık ve beyefendi 1 dakika kala mola alıyor, "koyduk mu" molası galiba.Mücadele etsek TED'e bile yenilelim ama bu durum sadece istifa gerektirir yazık!

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Micov üzerine oyun kurmayı son dakikada akıl ettiler.Özellikle bazı pozisyonlarda Micov boşken Sinan'ın ona pas vermemesi inisiyatif alıp potaya drive etmesi gibi olaylar gördük.Bu kadar kötü üçlük yüzdesi hiç görmemiştim.Oyuncular üzerinde de baskı var.Göksenin'in farkı 3 e indirecek bomboş üçlüğünün potaya değmemesi 2 dakika sonra aynı yerden aynı 3lüğü atması bunun kanıtı.Ya atamazsam gibi bir durum var.Sanırım duygusallıktan biraz bu.Evimizde iyi oynamamızın nedeni de bu.Taraftarın itmesi psikolojik sebepler.Hiç bir branşta kulüp olarak profesyonelliğe geçemiyoruz.İlla birileri itecek hadi aslanlar koçlar diyecek.İşin kötü tarafı da gelen yabancı da buna kısa sürede alışıyor pohpohlanmak hoşuna gidiyor.Tyus sezona başlarken Pleiss'ı kesti Lasme'yi aratmıyor dedik adam serbest atış atamıyor,2li oyunlarda takım savunmasını çökertiyor.Aslında bu kadar konuştuktan sonra söylenecek tek şey Schilb atarsa oynarsa oynatırsa takım oynuyor.Çünkü takımda oyun kurucu yok.Bedavacı yasin gidene kadar futbol maçlarını izlemiyorum.Umarım basketbol takımı hakkında da benzer birşey söylemem.Çünkü insanın morali cidden bozuluyor.

En kötüsü de şu. Eskiden bir mağlubiyet aldıktan sonra özellikle Fb, Efes ve Daçkaya karşı hemen yetersiz bütçeye, yönetimin bilinçsiz basketbol anlayışına, taraftarın ilgisizliğine sığınır ve rahatlardım. Şubenin, tarihi boyunca hiç görmediği maddi manevi desteği gördüğü, Eurocup Şampiyonu olarak çıktığı geçen sezonun ardından geldiği hale bakın. Duvar gibi çarpıyor.

En skorer oyuncumuzun göksenin olduğu bir maçı kazanmamız mucize ötesi olurdu. 4/26 üçlük nasıl izah edilebir bilmiyorum. Görüntüde çok şutör takımız. Pana maçında 58 sayı ibb maçında 61 sayı. Sinan 1/10 üçlük ama hala atmaya devam etti.

Sinan'in acilen kendini Harden zannetmeyi birakmasi lazim. Step backler falan, tamam su zor donemde iyi idare ediyor falanda birde gercekler var yani.

Sezon başı takım yeni kuruldu zamana ihtiyacımız var diye hem hoca hem oyuncular sözleriyle bizi avuttuğunu gördümüğümüz bir maç oldu.Takım zaman geçtikçe birbirine uyum sağlayacağına, eksiklerini tamamlayacağına bildiklerini de unutur duruma gelmiş. Ligin düşme adaylarından bir takıma karşı bırak maçı kazanmayı maça hiçbir periyotta ortak bile olamadık.İbb bir seviye daha iyi takım olsa maç çok rahat 20-25 farkla bile bitebilirdi.

Bu arada emin olduğum birşey varsa o da bu çapsız yönetim takım ligden düşse bile Ergin hocaya karşı hiçbir yaptırım uygulayamaz.

Takıma inanmak istiyordum.Euroleague de başarısız sonuçlar alınsa bile bu ligde iyi olabileceğimize inanıyordum.Bu maçla 3 yenilgimizi aldık ve rakiplerimizin bu yenildiğimiz takıma yenilmeyeceğini düşünüyorum.-1 hatta iç sahada ki banvit maçıyla -2 deyiz.Bence bu maç çok kritik bir maçtı.Ben bu sene hiç bir branştan şampiyonluk beklemiyordum ama ipleri de baştan bırakmak istemiyordum.Maalesef görünen o ki takımda bazı şeyler yolunda gitmiyor.Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en kötü yönetimi ve sezonuna hazır olun.Bu sadece bu takım için değil bütün takımlarımız için geçerli.İyi seyirler!
Sadece bu sezon değil en az 2-3 sezon hiçbir şey beklememek lazım kulüpten. Gelecek de nasıl kurtarılır bilmiyorum büyük şeyler olması lazım. O da çok zor duruyor.

Transfer falan yapmaya gerek yok para kasada kalsın. Har vurup harman savurmaların ceremesini biraz da kendisi çeksin.Sene sonu giderse kenarda üç beş kuruş bir şey kalsında borç mu temizlenir artık yeni bütçeye mi eklenir onu bilmiyorum. Ama cidden her istediği alınan zengin çocuklar gibi ağlamasından yoruldum.

Koç, Sinan ve Micov 'un kabak tadı verdiği maçlardan biri.
En skoreri Göksenin olan takım şeklinde küçümsediğimiz Göksenin bu sene istikrarlı olarak mücadele eden tek oyuncu, yetenekleri kısıtlı ama sahadaki biz.
Hücumda çok laubali oynuyoruz. Takım maçlara antrenmana çıkar gibi çıkıyor. Bu durumun izahı yok. Yoğun fikstür, yorgunluk falan etkiler performansı ama bizim sorunumuz performans sorunu değil.
Şu maçta Micov yerine Ege, Sinan yerine Can oynasaydı bundan daha kötü olmazdı, en azından dinlenmiş de olurlardı.

Vah vah vah ...

Galatasaray'ımız kucaklayıcı tavrını bırakıp Ataman'cıların tekeline girdiği günden beri bedel ödüyor. Açıklaması olmayan bir mağlubiyet. Tahmin ettiğim kadarıyla kulüpte kuruş para yok ve transfer hamlesi de yapamıyoruz. Tam manasıyla dibe saplandık.