BSL 10.Hafta | İstanbul BB - Galatasaray

10 milyon dolara kadro kurup bir tane bile oyun kurucu almamak gerçekten çok üstün bir zekanın ürünü. Sonuç ortada, takım kafası kesilmiş tavuk gibi geziyor, saçmalıyor.
Belediyespor karşısında 35.dakikada 50 sayı bile atamadık henüz , en merakla beklediğimiz sezonu bu hale getirmeye hakkın yoktu hoca.

Ergin hoca her maç giderek kredisini tüketiyor. Hatta bana kalırsa kredisi bile kalmadı şu maçla birlikte. Rezil bir oyun anlarım da rezil bir mücadele olamaz ya. Daha geçen hafta Pana maçında hiçbir şey oynamadan 30 sayı fark yemedik mi ? Takıma ayar vereceğine takım daha da geriye gitmiş. Rakip de Belediye yani kalburüstü bir takım da değil. Ergin hocanın 1 dakika bile kalması zarar şu maçtan sonra.

Madem boyle maclari kazanamiyoruz neden rotasyon kullaniyoruz ki ? 10 milyon dolara 6 kisilik efsane kadro kurulur. Oylede yenilecegiz boylede sonucta.

Malum gündem kaotik bir dönem var biraz uzaklaşalım maç izleyelim diyoruz orada da istediğmizi bulamıyoruz.Her alanda hüsran ne yazık ki...

sinan'ın attığı üçlükleri curry bile atmıyor zaten 1/9 ile atmş. hele bu kadar tecrübeli oyuncunun top getirirken yaptığı kayıplar hiç yakışmıyor.

İBB'ye 10 sayıyla mağlup olduğumuz maçta koç hazretleri 2. yarının ilk molasını 1 dakika kala alıyor :) hedef maç değil herhalde

Takıma inanmak istiyordum.Euroleague de başarısız sonuçlar alınsa bile bu ligde iyi olabileceğimize inanıyordum.Bu maçla 3 yenilgimizi aldık ve rakiplerimizin bu yenildiğimiz takıma yenilmeyeceğini düşünüyorum.-1 hatta iç sahada ki banvit maçıyla -2 deyiz.Bence bu maç çok kritik bir maçtı.Ben bu sene hiç bir branştan şampiyonluk beklemiyordum ama ipleri de baştan bırakmak istemiyordum.Maalesef görünen o ki takımda bazı şeyler yolunda gitmiyor.Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en kötü yönetimi ve sezonuna hazır olun.Bu sadece bu takım için değil bütün takımlarımız için geçerli.İyi seyirler!

Maçın bitimine 1dk kalmış maç gitmiş ve 2.yarıdaki ilk molayi alıyor hoca. Acaba ne çizdi bu 1 dakika için.yazık gerçekten yazık.bu klüp bukadar mı sahipsiz. Taraftarı her geçen gün küstürüp basketboldan yavaş yavaş sogutuyorlar.