BSL 13. Hafta | Ayos Konyaspor 76-73 Galatasaray Nef

Tarih: 31 Aralık Cumartesi
Saat: 13:00
Salon: Selçuklu Belediyesi
Yayın: beIN SPORTS 5 (Şifreli)

Takımımız, son dört lig maçını kazandı. Rakip Konyaspor ise son dört lig maçını kaybetti. Kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Takımımız; 7 galibiyet, 5 yenilgi ile 6. sırada bulunuyor. Rakip ise 4 galibiyet, 8 yenilgi ile 12. sırada yer alıyor. Takımımıza başarılar.
 
Son düzenleme:
Sulaimon yokluğunda coleman ile oynadıkları sürece bizim kazanma şansımız çok yüksek. rotasyonları da kötü. perez ve morgan şuan fark yaratan isimler ama onları da tutarsan işin kolaylaşacak zaten. bu iki oyuncuya çare bulamayıp, roko veya eddie'den ekstra katkı verdirirsen o zaman zor geçer işte.
 
Bursaspor ve Pınar Karşıyaka eksik maçlarını tamamlayınca 6.lığa düştük. Önümüzde 3 maçlık (Konyaspor - Merkezefendi Denizli Basket - Manisa) kolay bir süreç var. Bu maçları kayıpsız geçersek Efes maçına 2.lik ya da 3.lük için çıkarız.

Ana yerli oyuncuları Erkin Şenel , Can Altıntığ ve Ramazan Tekin olan üstüne Matt Coleman ve Roko Badzim gibi 2. lig yabancılarını barındıran Konyaspor'u güle oynaya yenmemiz gerekiyor.
 
Görece zayıf takımlar ama ligde kolay maç pek olmuyor artık. Favoriyiz diye konsanstre olmazsak kaybederiz aldığımız ekstra galibiyetler boşa gider. İnşallah kazanırız.
 
Floyd'un son hücumda faul yapmak yerine köşedeki adama ikili sıkıştırmaya gitmesiyle Morgan'a boş smaç imkanı verdik. Çeyrek biterken bu detaylara dikkat etmek gerek.
 
Hücumda tamamen bireysel yetenekler üzerinden ilerliyoruz. Pistiolis hocamın savunma anlamında ne kadar iyi bir koç olduğu zaten herkesin malumu ama hücum anlamında da kendini geliştirmesi gerekiyor.
 

Üst