BSL 13. Hafta | Ayos Konyaspor 76-73 Galatasaray Nef

Floyd henuz hazir degil fizik olarak ancak ben yararli olacagini dusunuyorum, 3-4 atisi net bozdu ve ikili oyun savunmasinda isimize yarayacaktir.
Takim ise genel olarak yeni yil modunda oynuyor, umarim cezayi kesmez Konya.
Yunus Emre oyuna ne zaman girse; otomatik bir seri geliyor rakipten. Topu karsi tarafa gecirmek, arada bir ucluk atmak guardliksa Ege Tan kralini yapar.
 
Mahir, yunus, sedat ali, sinan sağlam, sezon başı bunları neye dayanarak aldık halla aklım almıyor.
Sinan forma giymeden konyaya gitti.(max gideceği yer orası zaten). Adamlar hertürlü eksi yazıyor.
 
Yunus'u laf edilene kadar atlet olsa da faydasını pek göremediğimiz buyout ödenerek alınan Muhaymin tercihi pek verimli olamıyor.
 
Devamlı dış atış üzerinden hücum ediyoruz. Bu durumdan artık sıkıldım ben. Yahu içeride sırtı dönük de oynayabilen Sadık varken devamlı dış atış deniyoruz. Bu oyun devam ederse Malaga maçını düşünemiyorum bile.
 
Salondayım. Sadık kaç maçtır kötü bu maçta sanki yok gibi. Yunus mahir gibi arkadaşları yazmıyorum bile. Floyd çok çok kötü. Hücumda set yok gibi hep bireysel.
 
Floyd'un sürekli tepede ne işi var ? Gereksiz yere baskıya gidip boş üçlük veriyor diğer boşta kalan şutöre. Floyd hayatı boyunca ne yapmış da transfer ettiniz ? Hele ki 2 ay sonra basketbolu bırakan bir adamı transfer eden ekipten Floyd özelinde beklentiniz gerçekten umutlu mu ?
 

Üst