Lütfen kimse başlamasın yine “Rstic olsa yenerdik” vs demeye. Yoktu, yenildin bu kadar basit! Bu takım, öyle bir oyuncuyla falan düzelecek gibi değil. Problem çok.
Oyuncuların umrunda değildi. Net olarak bunu hissettim salonda. Yani şunu gördüm bu seneden birşey olmaz ama bu zihniyet devam ederse bizim basketbol şubelerinden hiçbirşey olmaz. Diyecek söz bulamıyorum.yani abi sen kalk öyle böyle ittire ittire de olsa 7 maçta 6 galibiyet al, üst üste 4 maçlık seri yap, fener maçından sonra Efes maçına kadar müthiş bir hava yakalayabileceğin bir fiksturun olsun. kazan kazan gel, en basit konya-denizli-manisa fikstürünün daha ilk macinda serini boz. vallahi ben topçu olsam yediremem ya şunu kendime, kabullenemem yani. beyefendiler bide rakip seçiyor
Selamlar, ben de aynı şeyden rahatsızım zaten. Bu kadro ona dayatılmamıştır. Kendisi önerilerin içerisinden bu oyuncuları seçmiştir. Sorgum neden bunları seçtiği. Siz, ben ve diğer forumdaşlar gerçekten alternatifler içerisinden bu oyuncuları seçmezdi. Itouidis’in Banvit dönemini hatırlarsak devamlı büyüyerek ilerlediğini görüyoruz, keza Alimpijević için de aynı şey geçerli olacak. Allah aşkınıza bizde oynattığı basketbol ile EL in radarında mıdır? Tekrar selamlarKendimizi çok yukarda görmekten de aynı şekilde aşağı görmekten de aynı şekilde uzak durmaya çalışırım. Bu kadro Pistiolis’e dayatılan bir kadro değil abi. Orayı netleştirmek gerek öncelikle. Diğer bir konu da Pistiolis buralarda başarılı olmadan üst seviyelere çıkamaz. Yani ortada kadro kabul etmek ya da staj gibi bir durum yok.
Selamlar, ben de aynı şeyden rahatsızım zaten. Bu kadro ona dayatılmamıştır. Kendisi önerilerin içerisinden bu oyuncuları seçmiştir. Sorgum neden bunları seçtiği. Siz, ben ve diğer forumdaşlar gerçekten alternatifler içerisinden bu oyuncuları seçmezdi. Itouidis’in Banvit dönemini hatırlarsak devamlı büyüyerek ilerlediğini görüyoruz, keza Alimpijević için de aynı şey geçerli olacak. Allah aşkınıza bizde oynattığı basketbol ile EL in radarında mıdır? Tekrar selamlar
Takım havası düşük gıbı duruyor takimdaslik arkadaşlık oyundan ortamdan memnun olma konularında sıkıntı olabilir.Oyuncuların umrunda değildi. Net olarak bunu hissettim salonda. Yani şunu gördüm bu seneden birşey olmaz ama bu zihniyet devam ederse bizim basketbol şubelerinden hiçbirşey olmaz. Diyecek söz bulamıyorum.
O değil de Kerem Tunçeri nerede? Gören var mı?