BSL 13. Hafta | Ayos Konyaspor 76-73 Galatasaray Nef

bu takımın kurulmasında emeği geçen yöneticinin, maç seçen topçunun, mevcut vaziyetten memnun olan taraftarın komple allah bin belasını versin. haftalardır aynı mevzu, çekmece maçı rakip hediye etti, Telekom maçı 25'ten maç veriyorduk, bu konya maçını hiç saymıyorum bile, napmaya calisiyorsunuz amacınız ne?
 
Yunus Emre Sonsirma´nin oynadigi bir sekans var. Maca gelmemis Konyaspor´u kisacik surede, sansiniz var diye ikna eden.
Hangi revizeyi yaparsan yap sezon icerisinde, yerli rotasyonuna Mahir Agva ve Yunus Sonsirma´yi ekleyen takim, hicbir sey kazanmayi haketmiyordur.
Yilbasi gunumuzu sinir harbine ceviren tum ekibi, fakat en basta bu iki transferi bize sunan kisiyi tebrik ediyorum.
 
4500 konyalının üçünde şekerim heralde 300 olmuştur yazıklar olsun bu koça. Yunus mahir sadık Dee kına yaksınlar şimdi. Koç yok zaten takımda bu adam koç falan değil.
 
şu fener maçından sonra rakipler hediye etmese kafadan 3 mağlubiyet yazılır, 2 hafta önce galibiyet sayımız mağlubiyet sayımızı geçti diyip seviniyorduk.
 
Oostende 1, bu maç 2... Rezaletin dik alası. Sevgili Galatasaray basketbol takımı oyuncuları ve teknik ekibi; siz ne rakip seçecek kadar iyi oyuncularsınız, ne de rakibi hafife alacak kadar iyi bir teknik ekipsiniz... Rakibe Saygı, kendine saygı. Herkese iyi yıllar dilerim.
 
dee bost sanada eyvallah birader. bari bu kadar belli etme anladık kasığına asvel kontratı sıkıştı, oldu olacak sana tapan taraftarinda mı hatrı yok gozunde?
 
yani, fener maçından sonra ittire ittire bir seri yaptık, Efes maçına kadar yol kazası olmadan gideriz dedik. arada oostende faciası yaşandı nazar boncugu olsun dedik. sırada konya-denizli-manisa fikstürü var, rahat rahat şurayı 3W ile geçip Efes maçına dolu tribünler önünde çıkmak vardı. yahu şaka misiniz siz hala inanmak istemiyorum nasıl kaybettik ya biz bu maçı
 
Ne yazıkki koçtan olmaz. Ben tribünde izledim o kenarda. Oyuncu seçimleri vs o kadar yanlışmışki canlı izleyince anladım. Rezaletti gerçekten. İstanbuldaki Galatasaray seyircisini şimdi çok çok daha iyi anladım. Açıkçası şu mağlubiyet çok zoruma gitti ama ne koçun ne oyuncuların benim kadar üzüldüklerini hiç zannetmiyorum.
 
Kotu oynayarak kaybetmek kotu ama daha kotusu varsa kotu oynayan bir rakibe karsi kaybetmek.Cidden nasil basardik bu maci kaybetmeyi inanilir gibi degil.Yani 1 yanlis yaparsin 2 yanlis yaparsin ama herseyi de yanlis yapmazsin yani.Burada suc kenar yonetiminindedir.Bu zamana kadar ne kadar ovduysem bugun de cogu elestiriyi hak ediyor Pistiolis.
Yani her mac rotasyonu bu kadar genis tutmak gerekli mi sorusu benim aklima gelen ilk elestiri.Bazi oyunculara olmasi gerektiginden fazla sure veriliyor sirf bu yuzden.E madem bu kadar genis rotasyonla oynayacaktik o zaman niye Turk oyuncu transferinde bu kadar eksik ve yetersiz kaldik ?
Bu arada sezon basinda seri maglubiyetler alinirken bu takimi en cok elestiren bendim.Ama o donemde elimizdeki oyuncular bunlar,destek olalim,siz Amerika’yi yeniden kesfetmediniz deniliyordu.Sonradan takim bir seri yakalayinca haliyle ovguyle bahsettik.Herseyini de ovmedik yani eksik yanlarini soyledik.
Netice olarak cok kotu oynayarak kaybettigimiz bir mac oldu.Ama bunu dert edip bence yilbasi gecenizi mahvetmeyin derim ben.Herkese mutlu yillar,iyi eglenceler..
 
Koçun şu kadroyu kabul ederek görevine devam etmesi, bilgi, birikim ve kapasitesini gösteriyor. Stajını bizi deli ederek yapıyor ve head coach olduğunda hangi hataları yapmayacağını öğreniyor. Destekleyicisi yönetim ekibi ise Mahir, Yunus, Sinan vb ile başarılı olabileceklerini düşünüyorlar. İyi bir coach ilk bir kaç haftadan sonra bu oyuncuları gönderir alternatif yerli isterdi. Her zaman diyorum olan biz taraftarlara oluyor
 
yani abi sen kalk öyle böyle ittire ittire de olsa 7 maçta 6 galibiyet al, üst üste 4 maçlık seri yap, fener maçından sonra Efes maçına kadar müthiş bir hava yakalayabileceğin bir fiksturun olsun. kazan kazan gel, en basit konya-denizli-manisa fikstürünün daha ilk macinda serini boz. vallahi ben topçu olsam yediremem ya şunu kendime, kabullenemem yani. beyefendiler bide rakip seçiyor
 
Mahalle takımına karşı alınan bu yenilginin hiçbir açıklaması olamaz. Pota altında her maçta bu kadar ezilirsen sonuç bu olur. Konya ligin en zayıfı, takım kadrosunda 1 tane bile kaliteli oyuncusu yok, bu halleriyle ancak 2. lig seviyesinde o da belki başarılı olabilecek bir takım. Bizim takım ise bu kadar zayıf ve yeteneksiz bir kadro karşısında bile oyunu koparıp götürecek bir kadroya sahip olmadığını gösterdi. Sadık rezildi, maçı vermek için herşeyi yaptı. Floyd denen adamın basketbolla alakası yok, herhalde Amerika'da bir pompa istasyonunda çalışırken boyuna fiziğine aldanıp "gel kardeş sen bizde biraz oyna" deyip alıp getirmişler. Mahir'i yazmaya gerek yok, zira kendisi bana göre basketbolcu falan değil. Bir tek Dee Bost ve birazcık McGee ve çok az Ennis ile bu kadar. Şu Konya'yı idman bile yapmayan rastgele toplanmış bir takım rahat yenerdi ama biz beceremedik. Herkese güzel bir yıl dilerim ama sanırım bu takım sayesinde yine tırnak yiyeceğimiz bir yıl olacak.
 
Koçun şu kadroyu kabul ederek görevine devam etmesi, bilgi, birikim ve kapasitesini gösteriyor. Stajını bizi deli ederek yapıyor ve head coach olduğunda hangi hataları yapmayacağını öğreniyor. Destekleyicisi yönetim ekibi ise Mahir, Yunus, Sinan vb ile başarılı olabileceklerini düşünüyorlar. İyi bir coach ilk bir kaç haftadan sonra bu oyuncuları gönderir alternatif yerli isterdi. Her zaman diyorum olan biz taraftarlara oluyor

Kendimizi çok yukarda görmekten de aynı şekilde aşağı görmekten de aynı şekilde uzak durmaya çalışırım. Bu kadro Pistiolis’e dayatılan bir kadro değil abi. Orayı netleştirmek gerek öncelikle. Diğer bir konu da Pistiolis buralarda başarılı olmadan üst seviyelere çıkamaz. Yani ortada kadro kabul etmek ya da staj gibi bir durum yok.
 

Üst