BSL 13. Hafta | Ayos Konyaspor 76-73 Galatasaray Nef

Ligde sonunculuğa oynayan, bilmem kaç maçtır kazanamayan Konyaspor, Galatasaray'ı pota altında ezip geçiyor. :D:D:D

Aynen sadece Ristic yeter bu takıma. Geri kalanlar zaten tamamlar onu.

Floyd, Mahir ve Hummer'ın gönderilmediği her dakika bize zarar veriyor. Ve bu manzaları bu üçlünün olduğu her maçta daha daha çok göreceğiz. Bu ilk değil son olmayacak.
 
Floyd yerine Hummer'la başlasaydık bu maçı kazanabilirdik. Floyd ve Sadık maçı vermek için büyük çaba gösterdiler. Ek olarak Dee Bost'un da maçın uzun bölümünde aklı 5 karış havadaydı.
 
Maç öncesinde Konya'nın uzunu Morgan için minimum 17 sayı atması öngörülmüş.Kaç attığına bakıyoruz 26 sayı.

Senin uzunların Floyd + Sadık ise toplam 10 sayı atmış.

Ristic için savunmada gördüğüm kadarıyla soru işareti var.Fakat bize hücumda katkı verecek uzunda lazım.Bu açıdan önemli bir transfer oldugunu düsünüyorum.Bu arada undersize uzunun Jordan Morgan gibi olur.Atletik,uzunlar karşısında durabilen,güçlü ve oyunu bilen.

Raymar Morgan-Hummer-Floyd bu 3 oyuncuda yanlıs hamleler.2 yanlıs hamleden sonra Hummer alınması ise yanlışta ısrar etmektir.
 
Hayatımdan 2 saat çalan anlamsız boş salak saçma aptalca bir maç oldu sadece. Takıma ve koça da ayrıca tebrikler. Muadillerin Eurolig'de başarı kovalarken sen de vasat altı adamlarla git Konya falan sürün kaybet. Nefret ediyorum bunu yaşatan her şeyden, herkesten.
 
Sizin bu lağam çukuru zihniyetinizi yansıttığınız 1 değil 2 değil. Bende o şehirlerin birinde yaşayan biri olarak son defa hatırlatmak isterim burası GS basket forumu spor konuşuyosanız konuşun yoksa kimse sizin spor dışı nedenlerinizi duymak zorunda değil haddinizi bilin artık.
Hayirdir nedenlerin spor disi oldugunu nereden gordun,okudun? Cumlenin neresinden cikardin bu anlami?
 

Üst