BSL 17. Hafta | Darüşşafaka 83 - 82 Galatasaray Nef

Tarih: 15 Ocak Cumartesi
Saat: 18:00
Salon: Ayhan Şahenk
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)

Takımımız, bu kritik maç öncesi 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Rakibimizin de 4 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. İyi maç olacağını düşünüyorum. İyi savunma yapıp son topa kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Umarız kazanan biz oluruz. Takımımıza başarılar.
 
İlk yarıdaki karşılaşmada elimizdeki maçı resmen hediye etmiştik, umarım rövanşı alırız. Rakibimiz de çok formda, 40 dk. Boyunca disiplini elden bırakmamak gerekiyor. Hücum ribaundlarına dikkat.
 
Hücumda extra oynadılar şuana kadar, savunma da temasta ettik, el gösterdik şuana kadar soktular, box out ettiğimiz sürece maç bize dönecek.
 
Bizim bugün yapmamız gereken Daçka'nın rotasyon yaptığı bölüme en iyi skorla girebilmekti.Kafa kafaya girmeyi geçtim 10 sayı önde girdik.Çok kötü oyunculara sahipler benchten gelen.

Biz o yüzden hem yerli hem yabancı olarak ağır bastık şu ana kadar.
 
Sertlik dozu epey arttı. Hakemler müsaade ediyorlar sertliğe ama bizde geri durmadık. İkinci çeyrekte Akoon-Purcell öne çıktı.

Normalde maçlara kötü başlar geri düşer ya da berabere biterdi ilk yarı. Üçüncü çeyreklerde açılırdık. Bu sefer ilk yarı iyi oynadık şu ana kadar umarım devam eder.
 
Selçuk Ernak boşa itiraz ediyor,kötü coaching yapıyorsun,kızacaksan kendine ve yeteneksiz benchine kız.Pota altında üflese basketi atacak olan Berke'nin kaçırdıklarına kız.Gerideyken yaptığın uzun süren rotasyonlara kız.Saçma sapan hücum eden takımına kız.

Bu şekilde Avrupa maçlarındada takıma zarar veriyor.

Görkem'ide al tam olsun :D
 

Üst