• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 17. Hafta | Darüşşafaka 83 - 82 Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Çözümler 0
@Fatih Bulut
Tarih: 15 Ocak Cumartesi
Saat: 18:00
Salon: Ayhan Şahenk
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)

Takımımız, bu kritik maç öncesi 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Rakibimizin de 4 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. İyi maç olacağını düşünüyorum. İyi savunma yapıp son topa kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Umarız kazanan biz oluruz. Takımımıza başarılar.

İlk yarıdaki karşılaşmada elimizdeki maçı resmen hediye etmiştik, umarım rövanşı alırız. Rakibimiz de çok formda, 40 dk. Boyunca disiplini elden bırakmamak gerekiyor. Hücum ribaundlarına dikkat.

Ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından biri. Zor maç olacak.

2 takımda güzel bir maç izletecek diye umuyorum.Kazanırsak 10 numara olur.

Doğuş bu güzel maçın önüne geçmek istemez insallah.

Piniero ve Boothe'a fazla imkan vermemek lazım.

Hücumda extra oynadılar şuana kadar, savunma da temasta ettik, el gösterdik şuana kadar soktular, box out ettiğimiz sürece maç bize dönecek.

Selçuk hoca rotasyonu bol tutuyor maçlarda.Şu ana kadar iyi gittik,rotasyon yaptıkları bölümde farkı açmamız lazım.

Bu kadar iyi başlamak beni korkutuyor. Maşallah. Allah tempomuzu bozdurmadan rahat bir galibiyet izlettirsin bizlere.

Hakemler elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Bu arada Melo'yu diri tutmak lazım, koç ilkyarıdan enerjisini bitiriyor.

Can Maxim-Troy Selim-Berke Atar üçlüsünü aynı takımda toplamak güzel iş olmuş :D

Koçsuz yine süper oynuyoruz. Oyuncular yine iyi hazırlanmış kendi kendilerine :)

Bizim bugün yapmamız gereken Daçka'nın rotasyon yaptığı bölüme en iyi skorla girebilmekti.Kafa kafaya girmeyi geçtim 10 sayı önde girdik.Çok kötü oyunculara sahipler benchten gelen.

Biz o yüzden hem yerli hem yabancı olarak ağır bastık şu ana kadar.

Sertlik dozu epey arttı. Hakemler müsaade ediyorlar sertliğe ama bizde geri durmadık. İkinci çeyrekte Akoon-Purcell öne çıktı.

Normalde maçlara kötü başlar geri düşer ya da berabere biterdi ilk yarı. Üçüncü çeyreklerde açılırdık. Bu sefer ilk yarı iyi oynadık şu ana kadar umarım devam eder.

Savunmada 1-2 pozisyon dışında çok iyiyiz,hücumdada mükemmeliz ayrıca.

Kendi evinizde 20 yiyince çirkinleşin bakalım

Selçuk Ernak boşa itiraz ediyor,kötü coaching yapıyorsun,kızacaksan kendine ve yeteneksiz benchine kız.Pota altında üflese basketi atacak olan Berke'nin kaçırdıklarına kız.Gerideyken yaptığın uzun süren rotasyonlara kız.Saçma sapan hücum eden takımına kız.

Bu şekilde Avrupa maçlarındada takıma zarar veriyor.

Görkem'ide al tam olsun :D

Kaç hücum bilmiyorum,defalarca Daçka'yı hücumlarda düzen dışına itip durduk.Bitmek bilmeyen müthiş bir enerjimiz var.

Şu takım artık ödüllendirilsin.

Şiir gibi oynuyoruz bozmayalım. Daçka illa yaklaşacaktır kırılmamak lazım.

Formda daçkayı ne yapmışız öyle 😍

Zevkten dört köşe oldum.İlk 15 dakika hücumda acayip aktık.

Geri