BSL 20. Hafta | Galatasaray Nef 91 - 103 Anadolu Efes

Cok ciddi guc farki var ya.Efes zaten Avrupa’nin en iyi kisa rotasyonuna sahipken bir de bizim uzunlar dusunuldugunde Pleiss,Moerman falan 2 beden buyuk geliyor.
Ona ragmen iyi getirdik su dakikaya.
 
Çok yüzdeli hücum ettiler maç boyu, zor pozisyonları da attılar, kötü savunduk diyemem. Iyi de hücum ettik ki maça tutunduk son periyodun ortasına kadar.
 
Güç farkı var yapacak bir şey yok. Neticede 2M ile kurulan takımız. Ekstra ekstra 3 lükler olmasa kesinlikle kazanacağımız bir maçtı ancak şanslı günlerindelerdi.
 
Bizim savunma sorunlarımız var,sezon başından beri kimse savunmamız iyi demedi.Fakat Efes'in savunması çok komik bir savunma.Çembere her gidişimizde Efesli oyuncular 3-4 adım peşimizden geliyorlardı.

Bugün maçı kaybetmiş olabiliriz fakat yüksek skor potansiyelimiz sayesinde ligde şampiyonluk şansımız mutlaka olacaktır.

Aynı skor potansiyeli ile Bursaspor bugün deplasmanda Fener'i bu sezon 2.kez mağlup edecekti mesela.Savaşmaya devam edeceğiz.
 
Takımımız elinden geleni yapan karakterli oyunculardan oluşuyor ve bugün de ellerinden geleni yaptılar. Mücadeleden vazgeçmeyen oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Bir tebrik de Ergin Ataman hocama, açıklamaları muazzamdı.
 
Ergin hoca 2 gündür ertelenmesi için hem Galatasaray ile görüştük hemde federasyonla görüştük dedi.Fakat kurallardan ötürü federasyon ertelemedi.Çok saçma bir durum böyle bir maç oynamak istemezdik dedi.Avrupa'dada benzer durum var ama orada negatif olmadan oynayamıyorsun dedi.
 
Takımımızı tebrik ediyorum güzel mücadele ettiler. Keşke Ndour bu maçta oynasaydı antreman eksiği vardır belki ondan oynamamıştır.
 
Ergin Hocam gerekenleri söylemiş. Bu maçın oynanması Efes için de saçmaydı. Hem fiziksel olarak bitikler hem de Euroleague'de en kritik maçlarına çıkacaklar.

Federasyonun koyduğu kuralı revize etmesi gerekiyor. Gerçi bugün oyuncular negatif çıkınca oynamak kaçınılmaz olacaktı
 

Üst