İşine baksın, Afyon maçı oynanmasın diye bölgesel TV'lere çıktı nerdeyse. Maç sonu babam da konuşur.
Senin genel menajerin federasyona maç oynansın diyor. ona bir şey söylemiyorsun. afyon maçında maç oynanmasın diye euroleague maçından sonra bile konuşan sensin ama maçı kazandın ya. çıkar dersin ben oynanmasın dedim diye. Bir akıllı sizsiniz ya.
Art niyetli olma bu kadar yahu?
Menajerinin lafının üstüne laf söyleyecek değil ya?
Cimbombomun çocuğu Ergin hocanın samimiyetine inanıyorum.
Art niyetli bir durum yok, olan belli yapılan belli. O kulüpte Alper Yılmaz'ı takan kaç tane adam var da Euroleague kazandırmış koçun üstüne lafı geçecek. Kendinizi kandırmayın bence.
Bildiğim kadarıyla maçlara 5+ 0 olarak çakılabiliyor. Yani 5 yabancıyı kadroya koyabiliyoruz.Ndour neden oynamıyor ki.
Ndour da Blacksherda olsa sonuç değişmezdi Efes 3cü vites bazen 4 vitesde oynadı.
Kendini böyle avutucaksan problem yok.20 tane üçlük soktular maç son 3 dakika koptu. Micic Larkin 38 dakika oynadılar ama sorsan efes 3. viteste oynadı. Blackshear olsa sonuç değişirdi, ilk yarıda oynanan maçta olduğu gibi isteyen gidip bakabilir. Onda da vitesi boşa almışlardır kesin. Yazmak parayla değil neticede. Kendi takımınıza bu kadar nefret duyup rakip takım övmeye niyetiniz varsa efesbasket'te de yazabilirsiniz. Orda hep beraber vites tartışması yaparsınız.
Efesi izleyince anlarsın ... Öylece sahada top çevirir çevirir 3lüğü sokar senin sayı olan üçlüklerin ile onlarınkine bakarsan...Set çizilmesini ne sanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum ya, sizin istediğiniz set oynandığı anda otomatik 3 sayı yazılıyor sanki skorborda
O kadar yanlış bir örnek sunuyorsunuz ki ezbere yorum yaptığınızı ortaya koyuyorsunuz bence. Ergin Ataman'ın en büyük olayı klasik setler yerine guardlarının yaratıcılığına güvenmek zaten. Larkin ve Micic bizim savunmacıları birebirde sürekli mağlup edip farkı yarattı ama ben izlerken öyle sürekli setler falan görmedim.Efesi izleyince anlarsın ... Öylece sahada top çevirir çevirir 3lüğü sokar senin sayı olan üçlüklerin ile onlarınkine bakarsan...
Farkı görürsün göremiyorum diyorsan zaten konuşmaya gerek bile yok
Bu arkadaşı Ekrem Memnun yerine koç yapalım takıma bayağı bilgili.Efesi izleyince anlarsın ... Öylece sahada top çevirir çevirir 3lüğü sokar senin sayı olan üçlüklerin ile onlarınkine bakarsan...
Farkı görürsün göremiyorum diyorsan zaten konuşmaya gerek bile yok