BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Basketbol Süper Ligi 22. haftasında Galatasaray Odeabank, 19 Mart Cumartesi günü evinde Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak.

Bu maç öncesi takımımız 21 maçta 15 galibiyet - 6 mağlubiyet ile 3.sırada bulunurken, Oktay Mahmuti yönetimindeki Darüşşafaka Doğuş 13 galibiyet - 8 mağlubiyet ile 5.sırada bulunuyor.

Karşılaşma saat 19:00'da NTVSpor ekranlarında.

attachment.php

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    57.9 KB · Görüntüleme: 433
Ne kadar tehlikeli bir takım olduklarını Fener maçında da görüyoruz, işimiz çok zor hem de Bayern maçı varken. Umarım kazanabiliriz

Daçka lig başındaki rezil görüntüsünü biraz toparladı. Sistem belli olmaya başladı ama yeni bir takım kimliğindeler.

Rotasyon olarak bizden çok üst düzeydeler. Oldukça zor maç olacak kazanmaktan başka çare yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

O rotasyonu nasıl kullandıklarını anlayamadım bir türlü.
Emir, bu kadar az süre alacak bir oyuncu değil daçka seviyesindeki bir takım için.
Semih, bir maç çok iyi oynuyor, 25-30 dakika sahada kalıyor, sonraki maç iyi başlamasına rağmen kenarda unutuluyor.
Markoishvili, gene aynı şekilde daha fazla oynaması gereken bir isim.
Furkan, aynı şekilde.
Oğuz hiç oynamıyor.
Slaughter bazen unutuluyor.

Hocanın favorileri Gordon, Bjelica..

O rotasyonu nasıl kullandıklarını anlayamadım bir türlü.
Emir, bu kadar az süre alacak bir oyuncu değil daçka seviyesindeki bir takım için.
Semih, bir maç çok iyi oynuyor, 25-30 dakika sahada kalıyor, sonraki maç iyi başlamasına rağmen kenarda unutuluyor.
Markoishvili, gene aynı şekilde daha fazla oynaması gereken bir isim.
Furkan, aynı şekilde.
Oğuz hiç oynamıyor.
Slaughter bazen unutuluyor.

Hocanın favorileri Gordon, Bjelica..

Bende Gordon'un nasıl bu seviyelerde tercih edildiğini anlamıyorum, Daçka eğer birşeyler başarmayı hedefliyorsa daha kaliteli oyunculara yönelmeli, çok fazla ve gereksiz oyunculardan kurulu kadroları var zaten...

Ergin Hoca EC şampiyonluğunu daha çok önemsediği için (EL'e gitmenin yolu olarak) bu maçta takımı çok zorlamayabilir. Salı günkü maç daha bir ölüm kalım maçı.
Fikstüre bakıldığında ligi 1. bitirme ihtimalimiz çok düşük görünüyor. Efes'in 3 maç kaybetmesi gerekiyor ki biz de hiç kaybetmemeliyiz. Fenerbahçe bu arada, özellikle EL play-off ve final four periyodunda sürpriz bir yenilgi alırsa 2. olabiliriz. Ama yine de TBSL şampiyonu olmak EL'e gitmeye yetmiyor. James'i izleyebileceğimiz bir maç olacak. Atarak kazanırsak kazanırız. Tutarak kazanmak için çok enerji harcamak gerekir ki ben buna ihtimal vermiyorum.

Akıllar Münih rövanşında olacağı için mağlubiyeti bekliyorum.
Lasme ve Micov fazla süre almasınlar, sakatlık olmasın yeter...

Mağlubiyeti kabullenmem açıkçası. Fenerle aramızda 1 mağlubiyet fark varken ve rakibimiz Daçkayken mağlubiyet beni çok üzer. Unutmayalım ki Daçka daha dün Fenerbahçeyle üst düzey bir Avrupa maçı oynadı. Onların tek artısı rotasyonlarının daha geniş olması kaldı ki o da onlar için dezavantaja dönüşüyor. Ne kadar toparlamış olsalar da kazanacağımızı düşünüyorum. Bernard James de hazırdır umarım.

Koç James'in oynayıp oynamayacağına bu akşam karar vereceğini söylemişti. Umarım oynar da hem durumunu görürüz, hem de Lasme fazla yıpranmamış olur.

Bu maçı es geçip Münih maçına odaklanmak da yanlış olur. Kademe kademe gitmeliyiz. Kazanacağımızı düşünüyorum. Ülker ile arayı açmamalı hatta kapatmalıyız.

Aynen katılıyorum. Ataman herkese euroleague e aldığınız takımı iki maçta da yenerim mesajını vermek isteyecektir

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi