BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

30 saniye kala mola almayıp saçma hücuma izin veren Ataman'ı kutlamak lazım. Bu maç skoru yorgunluktan daha çok onun zira ölümüz bile şu takımı yenmeye yeterdi. Mola konusunda tam bir uzman ders verir hakikaten ama tersten. İnanılmaz gerçekten.

Bu sadece bir mağlubiyet değil, belkide şampiyonluk yolunda çok ağır bir yenilgi oldu eğer Fenerbahçe maç kaybetmezse... Ligi ikinci sırada bitirmek demek, ev sahibi avantajı demekti, FB serisinde 3 maçı içeride oynamak demekti...

İşin en üzücü tarafı bu, bir de oyun var tabi!.. İkinci yarıda sahada uyur-gezer bir Galatasaray seyrettik. Bu kadar önemli bir maçta oyuncular daha çok asılmalıydı. Elbette şu an ana hedef Eurocup finali ama, bu kaç kaybedilmese ligi çok büyük ihtimalle ikinci bitirip, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atılacaktı. Bakalım kalan maçlarda ne olacak...

10 sayı 20 sayı falan çok önemli değil artık Fener bu moral motivasyonla vermez saha avantajını. Maalesef şampiyonluk hayalimizi Gordonın atışı bitirdi benim nezdimde. Daha Beşiktaş maçı var

Sportmenlik dışı faulde maçı bitirebilirdik oradan boş döndük son 50 saniyeye 3 sayı önde girdik maçı verdik yapacak birşey yok şans da olmalı .Gordon lasme üstünden zor şutu sokar ,slaughter 9 metreye yakın yerden atar saçma sapan.Bogdanovic 'te gider orta sahadan üçlük atar bizim saha avantajı gider sağlık olsun .

Yumrugu indiremiyoruz. Centilmenlik disi + teknik aliyorlar hucum kullanamiyoruz ki mola da almislardi, set çizecek vakit var. 5 sayi ondeyken yine bir hucum kullanamadik, 1 dk. 3 sayi var yine mola donusu airball atiyoruz (ne çizdiysek artik), sans eseri galibiyet topu geliyor potaya atamiyoruz. Hucum ribaundu vermede de 1 numarayiz su siralar. Neyse canlari sag olsun.

Son top öncesi 3'lük yedikten sonra bir mola alıp oyun çizmek çok mu zor acaba. Bildiğim kadarıyla mola hakkımız vardı. Orada bir sayı atsak çok rahatlayacaktık. Bernard JAMES bu takıma neden alındı onu da anlamıyorum. Semih karşısında en azından biraz durabilirdi. Herkes Schilbe diyor, fakat kaç maç oldu saymadım Green gören var mı sahada, Asıl ona neden bu kadar tahammül ediliyor onu anlamıyorum, kestiremiyorum.

Çok dar rotasyonla oynuyoruz,takım yorgunum diye bağırıyor ilk 2 çeyrekten sonra 3-4 çeyrekler bitik vaziyette ayrıca Şafak neden oynamaz anlamış değilim yani niye oynamıyor bu adam ben öyle sırıttığını filan görmedim ne Duşan gibi ne İzzet gibi.

İlk yarı 45 sayı atıp ikinci yarı 25 de kaldık. 2. yarı resmen kontak kapattık. Yorgunluktan mı bilemiyorum ama Sinan, Lasme, Shilp dışında hiç kimseden katkı alamadık. Oyuncularımızın bir istikrar tutturması lazım. Bir maç çok üst düzey oynuyorlar, diğer maç rezalet. Göksenin haddini bilip gereksiz işler yapmasa belki de daha çok süre alacaktı. Belki maçı bile kazanabilecektik. Bomboş turnikeleri kaçırıyor. Gereksiz 3´ lük denemeleri yapıyor. halbuki oyununu oynasa ceza üçlüklerini beklese çok daha verimli oluyor. Davis ve Eric çok kötü günlerindeydi. Eric faulü bile sokamadı.

Sinirden elim ayağım titriyor ya. Buraya kadar getirmişsin, önde götürdüğün maç böyle salakça oynayıp verilir mi arkadaş! Şikecilere saha avantajını verdiniz rahatladınız. Şimdi işin yoksa bekle kaybetsinler diye..

Çok ilginç bir mağlubiyet oldu. Çok rahatmış gibi oynadık. Resmen uyutarak kazandı maçı Daçka. Taraftarın desteğinin takıma ne kadar pozitif etki ettiğini bir kez daha gördük. Keşke tribünlerde daha fazla taraftarımız olsaydı. Bence o zaman maç buraya gelmez son periyotta yakalayacağımız havayla birlikte kopartırdık maçı. Micov, Chuck, Green kötüydü. McCollum etkisizdi. Ergin Hoca'da ne yazık ki oyuna çok etki edemedi.

Hakemler kötü yönetti maçı. Bu sene ilk defa bu kadar lehimize saçma karar çıktı. Aynı düdükler bize karşı çalınmış olsa forumun halini düşünemiyorum.

Sonuç olarak bir şekilde kazanmamız gereken bir maçtı. Çok üzüldüm açıkçası. Daha öncesinde yazmıştım zaten en çekindiğim maç buydu. Şimdi Fenerin maç kaybetmesini beklemek zorundayız. Kalan maçlar için takım ve hocaya güvenim tam.

Maglubiyetin iki sebebi var . Dar rotasyon ve aşırı yorgunluk .. Şimdi üc gün sonra git Büyükcekmece deplasmani oyna .. Hem psikolojik hem fiziksel olarak olabilecek en kötü senaryo oldu ..

Bu takım bir 6 7 bin kişiyi hakediyordu niye gelmiyor ya bu insanlar? Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Fenerin Efes ve Royal Halı maçlarından mağlubiyet bekleyeceğiz artık. Şu Büyükçekmeceyi bir geçelim de

Çok ilginç bir mağlubiyet oldu. Çok rahatmış gibi oynadık. Resmen uyutarak kazandı maçı Daçka. Taraftarın desteğinin takıma ne kadar pozitif etki ettiğini bir kez daha gördük. Keşke tribünlerde daha fazla taraftarımız olsaydı. Bence o zaman maç buraya gelmez son periyotta yakalayacağımız havayla birlikte kopartırdık maçı. Micov, Chuck, Green kötüydü. McCollum etkisizdi. Ergin Hoca'da ne yazık ki oyuna çok etki edemedi.

Hakemler kötü yönetti maçı. Bu sene ilk defa bu kadar lehimize saçma karar çıktı. Aynı düdükler bize karşı çalınmış olsa forumun halini düşünemiyorum.

Sonuç olarak bir şekilde kazanmamız gereken bir maçtı. Çok üzüldüm açıkçası. Daha öncesinde yazmıştım zaten en çekindiğim maç buydu. Şimdi Fenerin maç kaybetmesini beklemek zorundayız. Kalan maçlar için takım ve hocaya güvenim tam.

Ben o sportmenlik dışı faul aldığımızda inşallah laneti bizi vurmaz dedim ve vurdu. Ne hücum edebildik ne de savunma yapabildik.
Hedef Eurocup, Strasbourg serisi... O zamana kadar kimse zarar görmesin de varsın takım Çekmece maçını da kaybetsin.

İlk yarı oynadığımız şiir gibi oyundan sonra kalp kırıcı bir yenilgi oldu.Takıma kızamam adamlar çatlıyacak yorgunluktan.Sağlık olsun.Bu ligin altından daha çok su akar.Sadece önümüze bakalım ve hatalardan ders alalım.Ergin hoca ne yap ne et şu son dakikalarda yediğimiz üçlüklere çare bul.3.çeyreklere ne demeli bilmiyorum.Her maç dejavu yaşıyoruz.

Benim korktuğum bir maçtı açıkcası ve korktuğum gibide oldu. Birini sevmeyebiliriz ama yersizce gömmek olmuyor Daçka bizle 1000 kere oynasa 1 kere alır falan Emir kardeşim yazmış sanırım daçka potansiyeli olan ama genelde bunu yansıtamayan bir takım.

Saha avantajını verdik gibi Fenere büyük bir saçmalık yapmazlarsa ama sağlık olsun her kulvarda gitmek zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün bu mağlubiyeti unutup son maça kadar iddaamızı sürdürürüz. Daçka bizi geçemez ayrıca bu hafta Beşiktaşa kaybedecekler bence. Fenerin 1 mağlubiyet alacağını düşünüyorum hala ama ben Beşiktaşa mağlubiyet yazıyordum şimdi o maç çok büyük önem kazandı. Sağlık olsun diyorum, karalar bağlamanın alemi de yok bence. Görünürdeki hedeflerimize ulaştık şampiyonluk için ekstra işler yapmamız gerekiyordu hala da gerekiyor. Oyunculara kızmıyorum sadece Dusan Cantekin denen arkadaşın ne yaptığını çözemedim. Koç zaten seni en kötü faul yap sen git faul problemine diye almış sen Semihe her pozisyon sayı şansı veriyorsun ayıptır kardeşim.