10 üstü fark yapıp yakalanıyoruz sürekli bir daha ki maçta aman 10 sayı öne geçmeyelim koruyamadıktan sonra ne önemi var.
Maça gelmeyen taraftar bir numaralı sorumlu bence
Çok ilginç bir mağlubiyet oldu. Çok rahatmış gibi oynadık. Resmen uyutarak kazandı maçı Daçka. Taraftarın desteğinin takıma ne kadar pozitif etki ettiğini bir kez daha gördük. Keşke tribünlerde daha fazla taraftarımız olsaydı. Bence o zaman maç buraya gelmez son periyotta yakalayacağımız havayla birlikte kopartırdık maçı. Micov, Chuck, Green kötüydü. McCollum etkisizdi. Ergin Hoca'da ne yazık ki oyuna çok etki edemedi.
Hakemler kötü yönetti maçı. Bu sene ilk defa bu kadar lehimize saçma karar çıktı. Aynı düdükler bize karşı çalınmış olsa forumun halini düşünemiyorum.
Sonuç olarak bir şekilde kazanmamız gereken bir maçtı. Çok üzüldüm açıkçası. Daha öncesinde yazmıştım zaten en çekindiğim maç buydu. Şimdi Fenerin maç kaybetmesini beklemek zorundayız. Kalan maçlar için takım ve hocaya güvenim tam.
James erteleme maçı olduğu için oynamadı.Bernard JAMES bu takıma neden alındı onuda anlamıyorum. semih karşısında en azından biraz durabilirdi.