• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Tvden değil ama Ntvsporun internet sitesinden maçı izleyebilecekmişiz açıklamaya göre.

Yonetici arkadaslarin affina siginarak; Semih Erden ayni anda birlikte oldugu iki kiz arkadasina evde basilmis, bugun ya oynamaz yada oynasa bile hayir gelmez. :D

Dacka'yi rahat yeneriz. En zayif noktalari baska coachlari olmak uzere, oyun kurucu pozisyonunda. McCollum bu macta Semih'i 5 faulle oyundan cikarir birebir oyunlari ile..Macin adami McCollum olur diyorum.

Salon sezonun en düşük seyirci sayısında olabilir. Final maçına yana yakıla bilet arayanlar yok ortada.

Az olsun öz olsun, maçtan çoğu kimsenin haberi de yok belli ki

Maç falan verdiği yok ntvnin

Fire vermeden geçip Strasbourg maçına konsantre olmalıyız.

Sakatlık falan yaşamayalım Allah korusun. Lasme'yi, Micov'u çok yormayalım.

Murat Kosova ve Kaan Kural GS maçı için haberleri erken bitirdi ntvsporda ama ne nette ne de tv´de yayın yok. Ligtv4 veriyor maçı bu arada.

Duşan bu arada ilk 5te sanırım james yok kadroda

James erteleme maci oldugu icin yok arkadaslar. Umarim Dusan gosterir kendini buyuk nimet boyle bir macta ilk 5 baslamak.

Nette şimdi başladı ben kaan ve murattan dinlemek istiyorum :)

Göksenin saçmalayarak başladı. Duşan nasıl formayı haketmediğini gösterdi bu arada.

Digiturkplay'de yayinlaniyor mac arkadaslar.

25 15 masallah

Geri