BSL 24. Hafta | Türk Telekom 81-77 Galatasaray

Telekom gel gitleri olan bir ekip. hafta içi aek deplasmanında da yıpranması bizim için iyi oldu. Savunmamız böyle devam ederse farkı koruyabiliriz ve kazanabiliriz. Burada kazanirsak kaybedilen özgüvene gelir.
 
Bir takım için yerliler ne kadar önemli görüyoruz, hoca onları hazırlamış daha çok belli ki Ayberk 18 dk 12 sy, bir yiğit giremedi oyuna hala biraz kıpırdansa bari.. Göksenin hala boş üçlük atamıyorsun nasıl milli takım oyuncusunun sen..
 
Son düzenleme:
42-33 önde kapattık.Oynadığımız basketbolun karşılığı bi fark olmadı son 5-0 lık seriyle ancak aklı başında oyunumuz bu maçı kazanacağımızı hissettiriyor.
 
İyi gidiyoruz. Şu ana kadar ribauntlarda daha agresifiz. Berke'den ve özellikle Ayberk'ten ekstra katkı aldık. Bu tip dönemeçlerde böyle bir şey olması güzel. Bozulmasın lütfen.
 
Önceki maçlardan sonunu getirme konusunda ümitsizlik var üzerimde ama inşallah düşündüğüm gibi olmaz pozitif enerji verelim. Sonlar için Crawford'ın daha fazla oyuna girmesi gerekli sadece fiziksel değil tabi..
 
ikinci yarıda da kolay basket artırmamalıyız, gerekirse sert faulle durdurmalıyız, bu maçı kazanamayacakları mesajını vermeliyiz
 
Bu konsantrasyonu ve savunmayı maç sonuna kadar kaybetmeyelim. Telekom mutlaka sıkıştıracaktır her topun önemini bilmeliyiz.
 

Üst