• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Yabancı tercihlerimiz çok çok hatalı olmuş, burda herkes yazmisti halilovic ve yeboah alınmamalı diye, herkes de haklı çıktı. Bütçeye göre bayağı zayıf takim kurmuşuz. Sezon başlamadan bitmiş duruyor.

Muhaymin Yeboah yanyana ne deniyoruz acaba Yeboah müsait pozisyonda şut atmıyor. Şerefli mağlubiyete razı oluyor staff herhalde.

Sözde objektif özde fanatiklikten gözü dönen İsmail Şenol tutup panyaya çarpan topta "2 sayı verilmeliydi" diye zırvalıyor. 24 saniyenin dolduğu pozisonda ise 3 maymunu oynuyordu.

Yabancı tercihlerimiz çok çok hatalı olmuş, burda herkes yazmisti halilovic ve yeboah alınmamalı diye, herkes de haklı çıktı. Bütçeye göre bayağı zayıf takim kurmuşuz. Sezon başlamadan bitmiş duruyor.
Bu bütçeyle hem kaliteli yabancı hem de kaliteli yerli alamıyorsun. Halilovic'in karşısında 3 katından fazla kazanan Motley var. Yeboah'In karşısında 8 katı kazanan Guduric var. Parayı bastırmaz cimrilik yaparsan sezon başlamadan biter tabiki.

sorun sadece yeboah ve halilovic degil. diger yabancilarda ayni fiyasko bur radebaugh felan ne böyle allah askina.

Muhaymin, Yeboah ve Göksenin'i aynı anda sahada gördüm ya, bundan sonra hiçbir hocayı eleştirmem.

1,3 ve 5 numaran yok.

Erdem Timur'un futbol için bu denli çabalarken basketbolu görmezden gelmesi üzücü.

Bu yaşıma kadar izlediğim en kötü yabancılar geçen sene geldi demiştim, meğerse beterin beteri varmış. TBL' de bile oynayamayacak yabancıları 2 senedir alan, Galatasaray' ın parasıyla bana göre birilerinin ve kendilerinin cebini çok güzel dolduran insanlarıın hala görevde olması işin komik yanı.

Turgay Zeytingöz gitmeli.

Mirac çok geç kaldın hatalı 5 lerle hücumu iyice tıkandın Mitrovic beyle birlikte dönün. Yeboah niye oynar? En ofansif 5 le çıkman gerekirken Buğrahan Sadık mecbur kalıyor zorlama atışlara diğer arkadaşları hiç tehdit yaramadığı için.

Maç gitti

Küçülmeye mi gittik?
Niye hiç yabancı oyuncu almadık?
Yerliler ile bu kadar olur.

Walden'a çok tilt oldum. Ciddi anlamda zeka sorunu olan birisi.

Radebaugh çok iyi savunmacı gerçekten en azından bir alanda net katkı veren tek yabancımız. Diğer yabancılamız ise fiyasko. Hala sezonun başı sayılır zaman gecmeden 1 ve 5 alınırsa takım toparlayabilir çünkü yerlilerimiz iyi katkı veriyor. Sezon başında herkesin dile getirdigi gibi halilovic ve yeboah çok yetersiz.

Bu kadar iyi savunma yaptığımız bir maçta hücumda bu kadar kısır kalmak can sıkıcı. Melo gibi bir tane skorer yabancımız olsa bu maçı kazanırdık. Yazık bu takımı kurana da, izin verene de...

Corey Walden 5 sayı
Jonah Radebaugh 6 sayı
Miralem Halilovic 2 sayı
Jarell Martin 4 sayı
Akwasi Yeboah 2 sayı
Tebrikler turgay zeytingöz.
2 senedir bu hocaları'da getiren sensin hep hocalar suçlu oldu yeter artık.

Bugün iyi takımlara karşı sadece mücadele etmenin yetmediğini bir kez daha gördük, iyi bir takım olsaydı sahada fenere bugün mum dikerdi hemde 2 kat... Yazık valla en kritik anlarda bu kadar acemice oynayan yabancılar görmedim..

5 yabancımız toplamda 20 sayı atamadı. Yazık..

Geri