BSL 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Oha böyle saçmalık ilktir heralde. Bizim oyuncu faul atarken rakibin kaptanı mikrofon alıp uyarı yapıyor. Hakemler de mal mal bakıyor. :) Geçen sene şopar Melih'in bizim sahada 2 ayranı tekmeleyip içeri kaçmasına bakıyorum, bir de cazgır denilen Göksenin'in atılan onca şeye rağmen benchte efendi gibi oturmasına. Melih de daha Göksenin'e sakin ol diyor. Şerefsiz, haysiyetsiz. Kadron iyi, koçun iyi, iç saha yendin işte. Zamanında Efes ne yaptıysa hala çıkartmamışlar. Galatasaray'ın yaptıkları buradan köye yol zaten. :)

Güzel bu maçta gerginlik ayağına kaynar Ataman gene yolunu buldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun burada degilde daha önce baska topic de fb nin organizasyonuna hayran olan obranin basarili oldugunu savunun arkadasin adini hatirlayamadim, ona sesleniyorum sana karsi geldigimizde bunlardan bahsediyorduk iste ?

Bugüne dek Galatasaray'ın hemen hemen hiçbir maçını yarım bırakmadan izlemişimdir, üçüncü çeyrekten sonra artık bu rezilliğe dayanamadım, kapattım.

Ergin Ataman bu seviyelerdeki maçların koçu olmadığını her geçen gün ispatlıyor. Rakibinin pota altında ezecek seni belli, elinde Pleiss var, Vesely'e karşı durabilecek tek adam o, kadroya almıyorsun. Neden transfer ettin bu adamı o halde? Vesely ve Udoh'a indirilen her top ya basket oldu ya faul, bir tane ikili sıkıştırma yok. Rakibi bir defa zor atışa itmek yok. Adamlar antrenman havasında hücum etti. Fenerbahçe'yi bu kadar kötü gününde yakalmışsın, o kadar korkarak oynattın ki takımı, rezil oynayan adamları dirilttin! Üçlükler girmeyince takım bir tane organize basket bulamadı. Çünkü takım çalıştıran bir koç yok. Maçtan sonra çıkıp dersin rakibin bütçesi yüksek, seviyesi yüksek diye. Nasıl olsa yaptığın yanlışları görecek bir tane yönetici yok Galatasaray'da.

Bu kadar kötü bir Fenerbahçe'yi diriltip, havaya soktuğun için, Galatasaray'ı bu kadar korkak ve deorganize oynattığın için tebrik ederim seni Ergin Ataman!..

Ege bu haliyle ligde en az 8-10 dk oynar. Vesely falan dinlemeden dümdüz gidiyor potaya smaca.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bizim maçtada 2 anons olmuştu ama 2 maç cezayı almıştık. Bu maçta benim kriterim sadece ceza alınacak mı alınmayacak mı?
maçla ilgili eleştiri yapmayacağım.

Eğer buradan da saha kapatma çıkmazsa, yatırım yapmaya , sezonu izlemeye gerçekten gerek yok. Çok iyi oynasan ne olur, sonuç belli olduktan sonra...

Takıma niye eleştiri yapalım ki ikinci çeyreğin son 5 dakikası açılıp defalarca izlenilsin hakem kararları .. biz nba takımıyız ki hakemleride ülkeri de üst üste koyup yenelim..bi rakibin faul hakkının dolmasındaki dakikaya bi de bizimkine bakınca ne kadar çifte standrartta maç yönetildiği ortada zaten..

Maça inanmadığında koç fazla şans vermediği oyuncuları oynatıyor. Normalde bu oyuncuları basit maçlarda ısındırması gerekirken Ege yi FBÜlker deplasmanında, Smith i birden Real e karşı filan görüyoruz. Herhalde bu kafadaki tek koç Ergin Hoca dır. İnanmadığımız maçı kaybettik. Ben zaten inancımın sıfır olduğunu yazmıştım.

FBÜlker taraftarının hayvanlıklarına da hiç şaşırmadım. Ben ona çoktan alıştım ama şu kötü yönetime, rezil rotasyona ve ruhsuz oyuna alışamadım, alışamam da!

https://twitter.com/furkaaen maç bir yana oyuncularımıza camiamıza coach umuza küfür eden çirkeflik yapan karaktersiz şeref yoksunu bir kişilik . Su atan ve ana avrat küfür eden tribündeki varlıklardan sadece bir tanesi . Hesabının kapatılması için elimizden geleni yapalım .Lütfen siz de şikayet edin .

Elinde Diebler gibi saf bir şutör var . Ne bir oyun hazırlıyorsun ne bir set . Macin bitimine 3 dakika kalmış Diebler el üstünden 2/2 üclük atıyor .
Oyuncu mu sorumluluk almaktan kacıyor ? Yoksa diebler ' ın üzerinden oyun cizmedigimiz icin mi böyle . Aklım almıyor gerçekten .
Böyle bir skorer varken Sinan üclük atmasın arkadaş. Oyun sıkıstıgında topun bulusması gereken el kesinlikle diebler olmali

15 dakika gayet iyi mücadele ettik . Oyunun geri kalanı ivme ve denge tamamen rakibe gecti . Bu kadar kolay teslim olmamizi anlamıyorum bende . Adamlar 2 gün önce agır bir hezimet yaşamış ve yorgun . Yapsana tam saha baskı . Bir şeyler üret ! Biraz diş gösterince hemen beyaz bayrak cekiyoruz.

Yaşanan olayların gündemin ilk sırasında olması koçun en fazla isteyeceği şeydir herhalde. Zira her zamanki gibi koçun daha Fenerbahçe deplasmanına çıkmadan mağlubiyeti kabullendiğini unutturacak daha iyi bir bahane olamazdı.

Aziz Yıldırım ve Melih Mahmutoğlu'nun anonsları haricinde resmi olarak yapılan sadece 2 anons olduğu için ceza olmayacak tabii ki :)

Geçen seneki play-off maçlarında olan 2 periyot kafa kafaya oynayıp 3.periyotta yelkenleri suya indirip rakibi seyretme. Söyleyecek çok şey var ama ne söylersen boşa....!

Maçla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. O kadar kızgın, umutsuz ve küskünüm. Malum kişi yüzünden.

Tek demek istediğim Ege'nin güzel performansı oldu. Hakemler kendisini doğrasa bile çok beğendim. (Tabi madem Ege böyleydi bugüne kadar neden oynatılmadı da Fenerbahçe maçında oynatıldı orası ayrı mesele)

İnşallah bundan sonraki maçlarda da süre alır. Göksenin'e, Dentmon'a, Pleiss'e yapılan gibi unutulmaz kenarda.