BSL 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Ergin Ataman: Oyunumuz umut verici.

Pota altında çok ezildik.

Benim sistemim ikili oyunlara dayalı ve FB'yi böyle yenmek üzere bir sistem kurguladık.

3. Periyot FB bizi dış alanda rahatsız edip içeri girmeye mecbur etti Vesely ve Udoh varken giremedik.

Pota altında çok zayıf kaldık aslında çok konuştuk bunu ordan sayı bulmamız gerek iyi savunmamız gerek vb ama olmadı.

FB taraftar Türk oyuncuya alışkın değil tabi çünkü takımlarında oynamıyorlar. Göksenin bu yüzden rahatsız ediyor sanırım bu oyuncu milli takım oyuncusu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suçu başkalarına atmasın kimse ne hakemlere ne çirkeflik yapan fb taraftarına. Bir suçlu aranıyorsa eğer o da koç Ergin Ataman ve şube sorumlularınındır.

Ülker arena'da unic kazan maglup olup deplasmanda Baskonia'dan 35 sayı fark yiyince takım ve taraftar dibe vurdular . Macın böyle bir zamana denk gelmesi bizim icin handikap oldu .İlk yarı 9 sayı öndeyken mola konusunda yine cömert davranınca ataman fb güle oynaya yakaladı ve öne gecti . Ücüncü ceyrek hakkında yorum yapmaya bile gerek yok . Sahada yoktuk.

Sorulmasi gereken sorular

1) Diebler gibi bir şutörün var neden kullanamiyorsun?
2) ücüncü ceyrekte takım neden daima ruhunu teslim ediyor ?
3) Zorluk derecesi yüksek psikolojik savaş şeklinde gecen maclarda neden sakin kalamiyoruz ? Hep aynı senaryo . Bayatladı artık .

Ne olursa olsun biz Ülker Arena'da hiçbir maçı kazanamayacak mıyız? Tamam taraftar çirkef, başkan çirkef, rakip koç çirkef, hakemler her zaman istediğimiz gibi maç yönetmiyor ama Vesely'yi kim durduracak?Datome'nin üçlüklerini? Sloukas'ın drivelarını? Çaba nerede? Hırs nerede? Bir şeytanın bacağını ne zaman kıracağız? Adamlar geldi bizi Abdi İpekçi'de 15 sayı farkla yendi. Biz böyle yenildikçe kendi sahalarında bize karşı daha çok azıyorlar. Reaksiyon nerede? Ergin Ataman sağlayamıyor mu bunları? O zaman orada işi ne? Ege Arar'a baktım Udoh'un arkasında duramaz dedim. Aslanlar gibi savaştı. Daha önce şu çocuğu neden hiç düşünmedin? Bütün yükü Sinan'ın üstüne bırakıp yine top kayıplarının sorumlusu sensin Ataman. Adam gibi bir guard almadın şu takıma. Hadi onu geçtim Can'a da bu maçta olduğu gibi neden 3-5 dakika süre tanımadın daha önce?

Takımın bir duruşunun olduğunu görmek için Zalgiris maçına bakmalı.Sonra da Darüşşafaka. Bir umut Fener'i yenebiliriz belki dedim ama hayal kurmuşum meğerse. Bu kadroyla bu hakem ve taraftarla orada maç kazanmamız zor.

Acaba geçen sene bizim taraftara demedigini birakmayan bu sene daha ilk mactan 2 Katini yapan kendi taraftari için ne düşünüyor maçın teknik taktik bölümüne girmeue pek gerek yok gelişim var ama bugun isteksizdik deon ve preldzic hucumda cok etkisiz kaliyoe maalesef

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener ceza almalı,bizim yönetim ceza aldırtmalı gerekirse lobi yapmalı.Çünkü yapılan şeyler cezayı gerektirir.

Maçı veren malesef koç oldu.İkinci yarı gazla başlayacağı bariz olan rakibin havasını bozamadı.Takımın sorunları devam ediyor,çözüm bulmak da zor.Para yok,koç bu kadrodan pasta yapacak marifeti şimdilik gösteremedi.Ege ve Diebler şu 4 5 günlük periyodun en sevindirici iki gelişmesi takım adına.Biri lig biri de genel takım rotasyonuna ve çeşitliliğine.

Yine de Ülker Arena'da kaybedilen maç ayıp değil,sorun da değil.Daçka,Zalgiris maçlarına odaklanmak lazım.

Pota altında çok ezildik, Vesely'yi durduramadık gibi durum tespitlerini basketbol yorumcuları yapabilir ama sen koçsan çıkıp bunu bu şekilde ifade edemezsin. Hoş daha 15 gün önce evinde oynadığı Fenerbahçe maçı için hedef maç değil diyen koçtan ne bekliyorsak...

Göksenin konusunda kompleks yaşamaları cok dogal . Bu kadar büyük bütcelere , sponsorlara ragmen yerli olarak oynattıkları tek oyuncu Boby dixon . Oda devşirme .
Ne cabuk unuttunuz bir dönem Göksenin'i transfer etmek istediklerini ? Göksenin hücum yönü yetersiz gibi dursada stil olarak ömer onan'ın kopyası. Elbette onlarda ister böyle savaşan ve rüştünü ispatlamış bir yerli oyuncu .

Ülker , Odeabank , kiğili gibi sponsorlar disinda 3 gün önce Finansbank ile yeni anlasma imzaladıklarını belirtelim . Salon , bütce ve koc olarak herşeye sahipler ama looser kimlik asla degismiyor :)

Ve bu arada gercekten bu şaibeli camianın ceza alacagina inanan var mi ? :) TBF onların tekelinde . Hayal görmeyelim bence . Para cezası verip geçiştirilecektir .
Hatirlayin maglup ettigimiz mactan sonra sosyal medya ve yönetim olarak yaptıkları algı operasyonları ile bize 3 mac ceza aldırmışlardı

Bizim yönetim ne yapacak ? - Hiçbir şey.

Şutlar bam güm girerken de yenileceğimiz o kadar açıktı ki bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. 8/10 ile üçlük kullanıyorsun ama aradaki fark 2..
Hiç bir takım yok ki bu yüzde ile maçı tamamlasın. ÇOk belliydi şutlar girmemeye başlayınca Fener'in farkı açacağı..
Koç diyor ki biz ikili oyunlar üzerine strateji kurduk ve bunu ilk yarıda başarı ile uyguladık
Sahaya bakmasını bilen, Sinan, Dentmon,Daye'nin üçlüklerinin ikili oyunlarla alakalı olmadığını görür..
El üstü catır çatır attık.. Onlar girmese daha orda maç bitecektii..
Fener de son iki senede yaptığı gibi oyunu pota altına yıkmaya çalışıyor. Ve sürekli sonuç alıyorlar.
Adamlara resmen terapi oldu bu maç..

Hakemler maçı katletti, tüm takdir haklarını ev sahibi taraftan kullandı, yetmedi o kadar atılan yabancı maddeye, küfürlere rağmen 3. anonsu yapmamak için Aziz'e bile mikrofon verdiler. Zaten bu ortamdan galibiyet çıkarmak imkansız. 2014'deki final serisinin 2. maçından beri de Fb deplasmanlarında kazanmayı geçtim, çoğu maçı daha 4. periyot başlamadan veriyoruz. Ergin hoca zaten deplasman özürlü bir hoca. Bu tip deplasmanlarda çok az galibiyeti vardır (Ksk vs.) Kaldı ki artık içerde bile doğru dürüst kazanamıyoruz. Her maçı hedef maçı gibi gören bir hocaya ihtiyaç var sanırım, Ergin hocayla daha fazla olmayacak maalesef.

Önce tabii ki 3. anonsu yaptıracak bir lobiye sahip başkanın olacak ondan sonra devamı gelir.

Üzüldüğüm nokta her türlü pislik yapılıyor yapılmaya devamda edilecek ama hesap soracak gücümüz yok sen kimsin harun desekte 2 gün sonra kolkola geliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sunuda yazayim her ne kadar pota alti zaafiyeti dolayısıyla bizi rahat yenseler bu sene fenerin f4 yapacağını inanmıyorum. Cok ilginc takimlar var ters özellikle

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kural hatası var mı yok mu ?
Olursa bize galibiyet yazılır mi ?

Nihat, parkede alnımızın teri ile kazandığımız maçı masa başında kaybetmek sadece bize mahsus.

Kural hatası var mı yok mu bilmiyorum ama Fener Ülker hak ettiği cezayı alsın yeter benim için. Hanemize galibiyet yazılması pek önemli değil. Ama ceza alacaklarına dair gram umudum yok.

Nihat, parkede alnımızın teri ile kazandığımız maçı masa başında kaybetmek sadece bize mahsus.

Kural hatası var mı yok mu bilmiyorum ama Fener Ülker hak ettiği cezayı alsın yeter benim için. Hanemize galibiyet yazılması pek önemli değil. Ama ceza alacaklarına dair gram umudum yok.

Anonsu oyuncu ya da başkan yapabilir mi ?
Burada bir kural hatası yok mu ?

Muhtemelen ceza almayacaklar.
Çünkü bunla ilgilenecek bir yönetim yok malesef.

Murat Murathanoğlunun söylediği iddia edilen şey doğruysa Galatasaray olarak maçlarımıza istemiyoruz diye açıklama bekliyorum. Öyle saldırmak gibi saçma sapan ilkel yöntemlerin kimseye faydası yok ve yanlış. Ben artık tarafsız spiker istiyorum. Bugün Fener bizi yendi ve haketti ama adam hala saçma sapan laf sokma derdinde.