Olaylar dısında Ergin hocanın açıklamalarından şunu anlıyorum, maçı çözmüş çok iyi özetledi.. Herşeyi anlıyor ama çözüm bulamıyor.. Obranın hamlelerini anlayabiliyor en azından bu da birşey..
Küfür bizim salonda da oluyor. O başka bir olay. Son tükürük olayının olduğu maçta ne demiştik bench taraftarı tahrik etti dememişmiydik? Ki ettiler de. Mobilim sessiz izledim video yu ama yaptığı hareket hiç hoş değil micov bile uyarıyor. Bu tür olaylarda taraf tutmanın bir anlamı yok yarın bizi de olacak ki her sene oluyor.Hangi oyuncunun bu takımda yeri yok? Videoda oyuncu ne yapmış? Nasıl anladın? Yeri olmadığına nasıl karar verdin? Aleni şekilde Galatasaray'a küfür edilen videoyu paylaşıp neyi amaçlıyorsun?
Dayak yemesi doğru yani?Murat Murathanoğlu: "Ergin Ataman, Türk oyuncu diyor ama, aynı takımdaki Sinan Güler'e, Fenerbahçe seyircisinden bir tepki yok."
Diyor ki benim Ipekci'de agzimi burnumu kirin, sonrada "burada bir suru yerli/yabanci basin mensubu var niye sadece sen dayak yiyorsun, neden dusun bakalim?" diyip kendinizi savunun.
Küfür bizim salonda da oluyor. O başka bir olay. Son tükürük olayının olduğu maçta ne demiştik bench taraftarı tahrik etti dememişmiydik? Ki ettiler de. Mobilim sessiz izledim video yu ama yaptığı hareket hiç hoş değil micov bile uyarıyor. Bu tür olaylarda taraf tutmanın bir anlamı yok yarın bizi de olacak ki her sene oluyor.
Oyuncu nun görevi sadece saha olmalı. Küfür bu işin doğasında var malesef haklıyken haksız duruma düştü. Düşmekle kalmadı bizede kendisini savunmamamızı engelledi. Çünkü yaptığı hareket in benim nezdinde savunulacak bir tarafı yok. Empati yapmak gerekir.
Melih anons yapıyor, Ataman uyarıyor. Lig tv spikerleri Obra'nın istediğini bilseydi uyarmazdı gibisinden şeyler söylüyor.
Bu olay kafama çok takıldı. Bir oyuncu oyun devam ederken anons yapabilir mi?
Ben kural hatasıdır diyerek buradan hükmen galibiyet çıkarma derdinde değilim. Masa başı kazanma işi onların işi.
Ama yıllardır Ülker Arena'da yapılanların görmezden gelinmesi, şike ile meşhur kulübün taraftarının ve yöneticilerinin şımarıklığı, aymazlığı ve bunlara ses edilmemesi ciddi anlamda rahatsız ediyor.
O salonda yapılanlara kimse ses çıkarmıyor, o salondaki hakemler akıl tutulması yaşıyor. Ve buna kimse tepki göstermiyor.
2 sene önce sanırım Alba Berlin maçında da Ergin Ataman anons yapmıştı. Anons yapılmasında ne sıkıntı var abi niye takılıyoruz böyle şeylere. Küfür etmeyin, sahaya bir şey atmayın diyor temelde anons ne var bunda?
Cidden kafayı yiyeceğim hala Ergin Ataman'ın maç sonu açıklamalarının gazıyla neler tartışıyoruz. 2 hafta önce 18 yediğimiz takımdan bu sefer 16 yedik ama bizim derdimiz niye anons yaptı Melih Mahmutoğlu? Uzun yıllardır okuyucu olduğum şu forumu yakışmıyor cidden şu durumda tartıştığımız şeyler.
Ergin Ataman'ın gazına gelmiyorum; istifa etmesi gerektiğini yazdım başlığın birine. İnsanları böyle itham etmek asıl sana yakışmadı.
Melih'in anonsuna takılıyorum. Çünkü anons yapmak için belirli kurallar var. Aşağıya linkini bırakacağım. Bu kurallar sürekli Fener'e göre şekil alıyor ya da kurallar Fener için çiğneniyor, görmezden geliniyor. Basketbolu yönetmesi gerekenler Fener işin içinde olunca kural kitabının dışında bir tutum sergiliyor. Bu oyun önce adil bir şekilde oynanmalı, kural kitabında yazdığı gibi. Sonra Ergin Ataman ne yapmış, Emir ne kadar saçmalamış, kaç fark yemişiz bunlar tartışılır, gaza gelmeden tartışıyoruz zaten.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-...baka-takip-evraklari/anons-metni.pdf?sfvrsn=6