BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray Odeabank 67-74 Pınar Karşıyaka

İpekçi'de koca 4 periyot farkı açamazsan, yok el üstü 3lük, yok şans falan diye bahanelere sığınamazsın. Tamamen kendi hatamız ve ciddiyetsizliğimiz.

Bu takımla euroleague gidilirse rezil oluruz. Tek tesellimiz eueocup. Bu tur zaten gitti. Yazıklar olsun. Sizin oynaacğınız basketbol a

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hoca program program gezerken Sarıca çalışmış takdir etmek gerekiyor. Bu takımdan şampiyonluk beklemek de fazla hayalcilikmiş. Karşımızda karşımıza çıkabilecek en basit takım çıktı. Rezillik hakikaten. Taraftar da vardı hiç kimse taraftara sallamasın

Ligi boşvermiş havası vardı oyuncularımızda ama ona rağmen şu Karşıyakayı havada karada yenmemiz gerekirdi. Kenan Sipahi belkide kariyeri boyunca attığı 3 sayıyı bu maçta attı sadece. Muhammed Baygül' de öyle. Attıkları sayılarda el üstü ve can havliyle fırlatılan toplar. Şansta onlardan yanaydı. Bizimkilerin gururu varsa İzmir'de ve burdaki maçlarda karşıyakayı evire çevire yenerler artık.

Sponsor sponsor, kanal kanal, gezmeyip antrenmanlara ağırlık vermemenin cezası bu işte. Eurocup için taraftara dua edilsin cidden başka diyecek bişey yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herşeyde bir hayir vardir .. Eurocup sampiyonlugundan sonra hem takim hem taraftar olarak bulutlarin üzerinde geziyorduk .. Ayaklarin yere basmasi ve yönetimin gelecek sezon yapilanmasi açısından hayirli maglubiyet bile denebilir . Önümüzdeki sezon 6-7 kisilik takim iskeletini koruyup üzerine cok kaliteli 4-5 hamle yapmamiz gerekiyor ..

Takım kesinlikle Eurocupun etkisinden kurtulamamış. Mccollumun kardeşi bir daha onu izlemeye gelmesin. Amatörce hatalar yaptı. Bu kadar serbest atış ve üçlük kaçırdığını daha önce görmemiştim. Kenny Gabriel panyalı üçlük sokuyor. Muhammed Baygül son saniyede atıyor. Kenan Sipahi iki kişinin üzerinden üçlük atıyor. Normalde olmayacak şeyler oldu ama. Bizim sezonumuz bence de buraya kadarmış. Karşıyaka'da bizim maçı kazanmamız çok zor bu saatten sonra. Basketçilerin üzerinde büyük bir rehavet çökmüş. Bu Karşıyaka hep bize ters geliyor, keşke Muratbey Uşak gelseydi. Geçmiş olsun bize.

Başından beri söylüyoruz zaten. Bizim ligin kalitesi Eurocup'ın üstünde ve bizim takımın kapasitesi de en fazla yarı final görecek seviyede bana göre. Tamam takımımızı çok seviyoruz, destekliyoruz ama öyle şampiyonluk falan diye de uçmaya gerek yok. Göz var, izan var. Karşıyaka'yı hâlâ eleyebiliriz ancak sonrası zor..

Kadromuz sıkıntılıydı şöyleydi böyleydi demesin koç şu karşı takımın oyun kurucuları Can Soner Kenan. Maç içinde maça çalışıyor Ergin hocamız bence oyuncuların değil koçun kafası orda kalmış

Kötü gün taraftarları ortaya çıktı yine.
Şansız bir günümüzdeydik.
Lasme bu senenin en kötü maçını oynadı.
Eric bu sezonun en kötü serbest atış yüzdesini yakaladı.
Bir tek Micov ve Chuck ile yenemezdik.
Canları sağolsun.
Allah'ın izniyle Karşıyaka'da yenip gelir burda fark atarız ve Allah'ın izniyle inşAllah turu geçeriz.
Sakin olmakta fayda var derim :)

Altı üstü kaybedilen bir maç. Önemli miydi evet çok önemliydi. Takım da çok kötüydü. Lasme 3 tane üst üste boş pota altını kaçırdı. Takım , koç ve taraftar konsantre değildi ama kızamıyorum ben yine de. Sağlık olsun. İzmir de yener geliriz umarım. Canları sağolsun...

Bu berbat takıma yenilmek hemde İpekçide akıl alır gibi değil.Bugün savunmada berbat ötesiydik,Ksk oyuncuları 3lük atma yarışına girdiler bizde müsade ettik.

Kskyı İzmirde yenmek kolay mı? Bence hiçte kolay değil...

Canları sağolsun.
Allah'ın izniyle Karşıyaka'da yenip gelir burda fark atarız ve Allah'ın izniyle inşAllah turu geçeriz.
Bu güne mi denk geldi şanssızlık... Geçin bunları. Ayrıca başarıda nasıl tebrik ediyorsak takımın yarısı dağılmış Karşıyaka maçından da başarı beklemek hakkımız. Kusura bakmayın. Hiç aklıma gelmemişti yenilgi. Hayli kırıklığına uğradım

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canları sağolsun.

Dışardan baksam senden kopyalamışım gibi son mesajımı)) Aynı anda girmişiz allahtan ) Katılıyorum.

Abi bu berbat oyunla bu kadar savunma açığıyla Fülker'in karşısına çıkılmaz zaten.Benim favorim Efes'ti görünürde de Efes-Fülker finali gözüküyor