• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray Odeabank 67-74 Pınar Karşıyaka

Chuck kerem e takmış sanki :D üzerinden bastı yine ama cemberden sekip çıktı top

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımı hiç beğenmedim açıkçası. Hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda

Bugün de geleneksel son saniye üçlüğümüzü yedik çok şükür.

McCollum bile 2/6 faul attı bugün .

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon bitti. Schilb oynayacak diye bekliyoruz hala.

Ne hale soktunuz şu maçı lasme'yi dinlendirsek iyidi bir ara maç sonu iyice saçmalıcaz gibime geliyor .

Büyük rezillik şu maçı kaybetmek

Bizim takımın en büyük sorunu rüzgârı arkamıza aldığımızda vurup geçemiyoruz. Kaç sayı fark ile öne geçersek geçelim bir şekilde saçmalayıp rakibi oyuna ortak ediyoruz. Her maç sonu aynı işkence.

Neyse benim için hedef Eurocup'tı zaten. Onu da kazandık, sezon benim nazarımda başarıyla tamamlandı. Ligden pek bir beklentim yok.

Mccolumun hayatındaki en kötü serbest atış performansı heralde

Maç sonu başabaş giden 10 maçın 9'unu kaybettiğimiz düşünülürse ve bu maçtaki kötü performansımızla yenilgi sürpriz olmaz.

Korktuğum başıma geldi. Ne üçlükler soktular en son üç top el üstü. Sanırım sezonu bitirdik.

Hay ben böyle şansın

Verdik maçı geçmiş olsun

Şu ligde son 5 dakikada Sipahi'den 2, Baygül'den 1 üçlük yiyecek tek takımız heralde. Lig çok önemli değil, oyuncular da boşlamış belli de Karşıyaka'ya elenmek asla istemem.

Sen de mi Lasme? Bravo.. Şut özürlü Kenan'ı yıldız yaptık.

Şu ligde son 5 dakikada Sipahi'den 2, Baygül'den 1 üçlük yiyecek tek takımız heralde. Lig çok önemli değil, oyuncular da boşlamış belli de Karşıyaka'ya elenmek asla istemem.
Bence play-off un en defolu takımıydı.
%80 elendik.

Daha lig bitmeden sayfalarca transfer yorumu yazılacağına şuraya biraz ilgi gösterilse iyi olur. Şampiyonluk için önümüzde 3 seri var ama daha bütçesi bile belli olmayan takımın seneye yapacağı transferler konuşuluyor.
KSK bizi bu boş vermişlikle eleyebilir.

Belliydi böyle olacağı. Ne taraftar konsantre ne oyuncular

Sezon falan bitmedi eleriz karsiyaka'yı da fazladan maç yapacağız işte.

Benim favorim Efes'ti ama şu Ksk'ye de maçı vermek kabul edilir gibi değil.Eurocup kazanmışsın play-off'ta kayıpları oynuyorsun.Yakışmadı

Yapacak bir şey yok canları sağolsun. İzmirde yenip gelelim...

Geri