BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka - Galatasaray Odeabank

İlk maçı 74-67 kaybettik. Bu maçı kaybedersek lig maceramız tamamlanmış olacak, kazanırsak seriyi tekrar İpekçi'ye getiriyoruz.

20 Mayıs Cuma
19:30
Karşıyaka Spor Salonu

Başlık açılmış. Buranın iradesi takıma yansıyor. Gerçi takımlar ortada ama analizler tahminler şöyle beri gelsin. Ben ipekcide yenilen tokatin etkili olacağını düşünüyorum. Biz bu seriyi geçeriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka - Galatasaray Odeabank

Eğer yenilirsek Ergin Ataman iki senedir playoff ilk turda elenmiş olucak. Ahı vahı gitmiş, tek guardı kenan olan tek 3 numarası yeni zellanda liginden gelmiş abercombie olan takıma elenmek hocanın başarısızlığı olur. İlk maçta hiç ama hiç hazırlanmamış takımıda hazırlamamış.
Bu arada ilk tur playoff maçlarının 3 maç üzerinden oynanması kadar saçma bir sistem yok, bence en adaletli yöntem final dahil tüm maçların 5 maç yani 3 olan eler şeklinde olması.
Yarın hoca basketbol koçu olduğunu hatırlar ve takımda karakter koyarsa alırız, yoksa çok zor maç.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok zor bir atmosfere gidiyoruz. Ergin Ataman'a 40 dakika küfredilecek. Umarım hakemler müsade etmez. Bu maçı kaybedersek sezonun biteceğine inanamıyorum. Umarım Mccollum ve Schilb biraz daha olumlu oynarlar ve kazanırız. Seriyi 3. maça Abdi İpekçi'ye uzatırız. Öyle olursa, Abdi İpekçi tıklım tıklım dolu olmalı. Ama önce bu maçta galibiyet herşeyden önemli.

Bu maci kaybedersek,lutfen ne hoca ne de oyuncular aciklamalarda bulunsun. Aciklamada bulunmak bazen daha da sinir bozucu olabiliyor.En azindan oyuncular tatile ciktilar diye dusunuruz. Kanal,kanal gezip bir de hakeme,ona buna elestride bulunuldu mu asil koyan,sinirlendiren bu oluyor 4 yabancili karsiyakaya karsi.

Ben bu sene alınan mağlubiyetlerin büyük çoğunluğunu oyunculara yazarım. Eurolig garanti olduğu için ne kadar ciddiye alacağımız da şüpheli. Şu ilk maçlardaki hakem performanslarından sonra da fener maçında doğranmaktansa...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir cogumuz KSK deplasmanında maglup olacagimizi düsünüyor ; aksine ezici bi oyunla KSK'yi maglup edecegimizi düsünüyorum .. Ergin Hoca ' yı biraz taniyorsam ne yapar ne eder bu macı kazanır ..
Ergin ataman'ın oyunculari ekstra motive etmesinede gerek yok

..şimdi beni iyi dinleyin, iyi tercüme et sen de. biz buraya şova gelmedik. o şovu tribünde yapıyorlar. o bakan, öteki milletvekili. o şov orada yapılıyor, burada yok. siz galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. kendi basketbol hayatınızda da bir kupa şampiyonu olun. nedir bu haliniz ? maça çıkıyoruz, kupa finaline ! tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum. hala burada aynısınız. siz böyle mi geldiniz bu yerlere ? ciddiyetinizi koruyarak geldiniz. inşallah beni yanıltırsınız. oradaki de şov, bizim işimiz değil. bizim işimiz top oynamak. kendinize gelin buradan parkeye kadar. başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. size yakışan budur. büyük ünvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur. o ciddiyetle her takımı ciddiye alarak. ve en az gran canaria maçı kadar, strasbourg maçı kadar mücadele ederek . çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız. göreyim benim takımımı, allah yardımcınız olsun !..." '' imparator terim'den alintidir ''​

Ben bu sene alınan mağlubiyetlerin büyük çoğunluğunu oyunculara yazarım. Eurolig garanti olduğu için ne kadar ciddiye alacağımız da şüpheli. Şu ilk maçlardaki hakem performanslarından sonra da fener maçında doğranmaktansa...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener maçında doğranmaya gerek yok ki. Adamlarda Vesely Udoh Antic var bizde Lasme var Davis var. Zaten olağan şartlarda bu pota altını denize dökerler hakemlere ihtiyaçları yok. Biz Karşıyakayı geçelim de hakemleri konuşmaya razıyım öyle bişey olursa da.Sloukas Datome Bogdanovic...

Eğer yarın Allah korusun elenirsek -ki inşAllah böyle bir şey olmayacak- şube sorumlusu başta olmak üzere yönetim kendisini göndermek için fırsat bulmuş olacaktır.
2 senedir çeyrek finalde elenmeyi bahane edip sırf seneye fazla para harcamamak için göndermek isteyeceklerdir.
Bu yüzden yarın ki maç bundan sonra ki senelerin de belirleyicisi olacaktır.

2 yıl önce playoff çeyrek finalinde ilk maçta Beşiktaş'a yenilmiş ama seriyi 2-1 ile geçmiştik,bu seride böyle olabilir,yeter ki takım iyi motive olsun,işin ciddiyetinin farkına varsın.Hoş elensek de canları sağ olsun,Avrupa'nın 2 numaralı kupasını aldılar.

Eğer yenilirsek Ergin Ataman iki senedir playoff ilk turda elenmiş olucak. Ahı vahı gitmiş, tek guardı kenan olan tek 3 numarası yeni zellanda liginden gelmiş abercombie olan takıma elenmek hocanın başarısızlığı olur. İlk maçta hiç ama hiç hazırlanmamış takımıda hazırlamamış.
Yarın hoca basketbol koçu olduğunu hatırlar ve takımda karakter koyarsa alırız, yoksa çok zor maç.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yazının şu kısmına 100% katılıyorum. Ergin hoca Galatasaray'la Eurocup kazanıp tarihe geçti ama, kimse kusura bakmasın şu konsantrasyon işini zaman zaman sağlayamıyor. Cem beyin de dediği gibi kadrosunda çok ciddi eksikler bulunan, tamamen Ufuk Sarıca'nın üstün gayretleri ve muhteşem inancıyla giden bir Karşıyaka'ya play-off maçında kaybetmek yakışmaz bu takıma, hatta daha da ağırını söyleyeyim "rezilliktir"! Ergin hocam lütfen bırak şu transfer işlerini de takıma yoğunlaş, bugün ya tamam, ya devam!..

İlk maçı kaybetmemiz bir nevi iyi oldu. Sonuçta deplasmanda kazanamadan şampiyon filan olamayacağımız gerçeği var ortada.
Bu maçta umarım takım kendini sonuna kadar zorlar ve maçı alırız. Deplasmanda da kazanabildiğimizi görürüz.
Eurocup şampiyonun ilk turda elenmesi çok kötü olarak gerçekten...

Gerçekten Karşıyaka' ya elenirsek üzülücem ama bu takımın ve hocanın hakkınıda teslim etmek lazım.Ağır eleştirilerin hiçbirine katılmıyorum.Sene başında lig şampiyonluğumu yoksa Euroleague' e katılmak mı diye sorsalar.Euroleague' e katılmak derdim hatta çoğumuz öyle derdik..Tabiki bu karşıyakaya yenilmemizin bahanesi olamaz ama bide bu yonden bakmak lazım olaya bence..Bu arada bugünkü maçı takım ve hoca gerçekten isterse orada ellibin kişide olsa farketmez bu maçı alırız bundan eminim...

Doğru dürüst savunma yaparsak karşı takım Iverson hariç hiçbir şey üretemez. Wrightı da Göksenin kitlerse ekstra oyuncu aramaya başlarlar. Lasmenin erken faul problemine girmemesi gerekiyor. Her yere elini kolunu sokuyor çok hırslı gereksiz faul yapıyor bazen dikkat etmesi lazım.

El üstü son saniye üçlükleri yemezsek kazanırız demek isterdim ama bu 1 yada 2 maç olmadı sene başından beri hep oluyor.Kazanabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi