• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

Soner Şentürkün sahada olduğu takıma karşı müthişiz bravo. Gereksiz tempo ne demek ya

Saha içi basketleri 1 tane o da 3 e 1 fastte . Hepsi 3 lük

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pozisyondan sonra hücüm oynadk, ribaund aldık sonra pozisyonu izleyip 3 verdiler. ulan bi bizim toplar izlenmiyor

Bu mu ulan faul??

Hoca Lasme'nin 4'lemesini bekliyor herhalde

Kenan gibi çirkef daha yetişiyor tam fenerli.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lasme 3´ ledi kahretsin.

20-26 Schilb bu 3'lük atışlarını harcamayacaksın atacaksın ki takım biraz nefes alsın.İşte takıma buralarda atacak adam lazım rahatlığın arkasına sığınıp hücumu harcayacak adam değil

Hakemler topsuz alanda Lasme-C.Davis'i hedef almış

Fazlasını istiyorsam namerdim birazcık adaleti olmalı şu oyunun. Kazanmalıyız şu oyunla...

uAmed

Schilb ve mccolum hadi abi yaa

Ya ben anlamıyorum, her maçta çeyreklerin son saniyesinde basket yemeyi nasıl başarıyoruz!

McColum un topu yarı sahaya taşımasına gıcık oluyorum. Hiç güven vermiyor.

Ilk yari müthiş oynadik. Darisi 2. Yarıya

Bu arada şu dandik Karşıyaka´ya elenirsek kahrolurum.

O yediğimiz son sayıda komedi yani.Biz son hücum kullansak karavanaydı

Son hücumu karşı takım yapıyorsa eğer %99.9 sayı yiyoruz.
Biz yapıyorsak eğer, %99.9 saçma sapan bir top kaybıyla topu rakibe veriyoruz.
Hiç şaşırmadım yine.

Takim bekledigim gibi sahaya karakter koyuyor . Mactan önce kazanacagimiza dair en ufak süphem yoktu .. Ergin ataman ve oyuncular bu macin ne anlama geldiginin farkinda .. İkinci yarida ipleri sıkı tutup seriyi 1-1 yapacagiz ..

Schilb+Mccollumun ikinci devre daha iyi olması lazım. Ya Lasme elini kolunu sokma lütfen ya bırak 2 sayı yiyelim ki karşında Kenan var

KSK'da abercombie ilk yari cok ekstra oynadi . Eger ksk bize direnmek istiyorsa Aborcombie ve keny gabriel'den katkı almalari gerekiyor .. Bu iki oyuncuyu durdurdugunda zaten fark 15-20 olur

Geri