BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

Ezici bir oyun ile patronun kim oldugunu gösterecegimiz mac . İlk macta takımın icinde bulundugu eurocup rehaveti ve ciddi bir gevşeme maglubiyeti getirdi.
Bu aksam olmak ya da olmamak niteliginde bir mac oynayacagiz. Takim ve Ergin Ataman gercek kimliklerini sahaya yansitacaktir .
Ha yari finale ciksak ne olur ? Evinde cok iyi oynayan ülkere karsi takim ve taraftar olarak sinir harbi yaşayabiliriz..
Dacka macı cok kritikti ..

Klüp olarak çok kötü bir sezon geçirdiler ve bir nebze olsun sezonun acısını çıkarma sansını yakaladılar oldukça ağır bir atmosfer olacak ve ortada olumsuz bir ammosfer yokken bile adı deplasman olan ortamda kötü oynayan bir GS takımı var.Geriye kalan kadroları çok kaliteli değil ama GS'ın da 7 kişiye düşmüş bir rotasyonu var. KSK'nın mevcut kadrosunun oyuncu yapısı gereği pek vurup geçeme müsait olmaması bir avantaj olabilir .Sonuç olarak artık seninin favorisi KSK bence aynı birkaç oyuncu özel günlerinden birinde olmazlarsa olay epey zora girer bence

Kazanırız kaybederiz bilemem ama ilk maçtaki ciddiyetsiz oyunu görmek istemiyorum. Ben EuroCup'taki gibi SON TOPA KADAR SAVAŞAN Galatasaray'ı görmek istiyorum.

Schilb kendine gel al artık şu maçı ya, Schilb iyi oynayıp takımı yönlendirdiği bir tbl maçını kaybetmemiz çok zor. O maç bu maç olsun Schilb seri gidiyor.

Ergin hoca bu ksk'ya elenirsek cogu zaman yaptigi gibi lutfen basin toplantisina katilmasin bir zahmet. Hakem,makem,o su bu degil.Bu seride elenirsek sayet takim-teknik ekip sucludur,hatalidir.

Biz amacimizi gerceklestirdik. Euroleague hakkini kazanmakti amac. O yuzden kimse bir sey demez. Ama en azindan yari final,finali zorlamak...Bize bu yakisir.

Taş gibi savunma yapıyoruz. Gabriel in iki 3 lugu dışında basketleri yok 10 dakikada 7 sayı atabildiler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi