BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

Karşıyaka 24 sayının 15'ini üçlüklerden, 5'ini de serbest atışlardan üretti. 14/2 iki sayı oranı ile oynuyorlar.

Baskı altında ezilip kalıyoruz. Topu düzgün getiremeyince herşey sıkışıyor. Mccoluma euroligde bunun 3 katı baskı gelecek. Ben mccolumu ne yapacağımız konusunda kararsızım. Ana taşıyıcı olamayacak gibi. Dribling üzerinden inanılmaz şutu var ama ball handlingi kötü. Durarak asla şut atamıyor. Umarım seneye sinip kalmaz.
Schilb abi suya sabuna dokun bu takımın sana asistlerine ihtiyacı var. Sinan da net yorgun son zamanlarda çok formsuz. Seneye ilk beş oyuncusu olmamalı. Zaten rotasyonda 30 üstü süre alınca bunlar normal. Seneye 20dk aşmamalı bence...

Arkadaş az sakin ya 24 sayı yedik ilk yarıda hala çatacak birşey buluyorsunuz ya. Hiç yemesin fazla bile yedi!

uAmed

İsmail serbest atışlar atılırken KSK lehine bizim alehimize totem mi yapıyor diye düşündum bir an (İverson atarken sahanın en kötu yuzde ile atan oyuncusu Lasme atarken %70 kusurle faul atıyor demesi üzerine) sonra amma komplo teorisi kurdum diye düşündüm ama Göksenin edilen küfürün üzerine "reklam panosuna vurdu" diyerek küfüre mazeret arayınca yok dedim bunu yapan onu da yapar.Kaan Kural ayarı iyi verdi ama orada inceden "küfürün mazereti" olmaz demek zorunda bıraktı ki yaptığını itiraf etmiş oldu.Kaan Kural çok düzgün adam yalnız anne babasının ellerinden öpmek lazım .

Lasme'nin sakınması lazım biraz kendini yok yere 3.faul aldı,zaten üflese çalıyolar.Eğer olursa fb yarı finalinde sinir hastası oluruz bu hakemlerle kennerman-biricik-kartal üçlüsü bol bol yönetirler maçları artık.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bracey devreye giremezse Karşıyaka üretemez. Onu devreye sokmaya çalışacaklar sakin oynayıp akıllı hücum edersek onlar telaşa kapılır

Ksk inanilmaz berbat bir takım . Sezon ici yasanan sakatlıklar vs derken şuan ki kadro yapilari son derece absürd . Kazandigimiz bir maci banttan izliyor gibiyim . Seri cokan 1-1 oldu .

İsmail serbest atışlar atılırken KSK lehine bizim alehimize totem mi yapıyor diye düşündum bir an (İverson atarken sahanın en kötu yuzde ile atan oyuncusu Lasme atarken %70 kusurle faul atıyor demesi üzerine) sonra amma komplo teorisi kurdum diye düşündüm ama Göksenin edilen küfürün üzerine "reklam panosuna vurdu" diyerek küfüre mazeret arayınca yok dedim bunu yapan onu da yapar.Kaan Kural ayarı iyi verdi ama orada inceden "küfürün mazereti" olmaz demek zorunda bıraktı ki yaptığını itiraf etmiş oldu.Kaan Kural çok düzgün adam yalnız anne babasının ellerinden öpmek lazım .
Kesinlikle katılıyorum üstat. Bir ekleme de ben yapayım chuck 2. Faulu alınca 3 ledi dedi bi heyecanla sonra düzeltti. Dil sürçmeleri adamın bilinçaltını boy boy çıkarıyor.

uAmed

İkinci yarıya Göksenin´le Bracey´e baskı yaparak başlayalım. Bu arada Micov hiç çıkmadan oynadı. Ege´ye bu maç iş düşebilir zorunda kalmak yerine iki dakika süre verse çocuğa belki Lasme üçlemeyecek :/

Göksenin'in sinirlerine hakim olmasi gerekiyor . Bu mac özelinde konuşmuyorum . Kendisi Boks ve vücut gelistirme yaptigi icin savunmada kendine ekstra bir güvenle oynuyor. Ligde onun yaptigi savunmayi yapabilecek bir oyuncu yok . İlk yari kenana yaptigi 2-3 savunmada antipatik kenan arkadaşımız afalladı . Sonrasinda calinan uydurma bir faulle göksenin kenara geldi ve oyundan 'koptu '.
Şahsen ben bu tür maclari sesi kısarak izliyorum .. Rakip takim elbette seni yildirmak icin küfür edip oyundan düsmeni isteyecek. Türkiye'de basketbol kültürü bu .. Profesyonel sporcuların bu oyuna gelmesi bana cok sacma geliyor .. Tıkayacaksın kulagını işine bakacaksın .

Göksenin in bu kadar az oynamasına karşıyım zaten kısır bir maç bırak daha iyi savunalım göksenin özelliği sadece savunma degilki bu adam ribaundlarada yardım ediyor,fastbreaklere iyi çıkıyor,gününde oldumu köşeden ceza şutlarınıda kesiyor.Micov 40 dk oynayacak yine başına bir iş gelecek diye ödüm kopuyor ya.

Ben mi yanlış gördüm top oyundayken Kenan ayakkabılarını bağladı sonra topu kaybettik falan böyle şey mi olur? Fast-break yaparken rakip herkes söksün bağcıklarını

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu kenan... küfür ü hiç tasvip etmem ama bu seri İpekçi ye gelirse 40 dk küfür edilmeli bu yeni yetmeye

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi