• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

Eurocup'ı alınca takım da taraftar da rehavete kapıldı. Bu seri iyi ders oldu bize. Elimizdeki kadro vasat altı karşıyaka karşısında bile madara olurken üstelik EL'de mücadele edeceğimiz önümüzdeki sezon için kadromuz korunsun diyenler vardı. Korunsun korunsun da, rezil olalım..

McCollum içine ettin...

Micov da geberdi yorgunluktan boş şutları atamıyor.

Karşıkaya çok kötü takım ama biz 2 maçtır onlardan beter haldeyiz. Oyuncular kafa olarak bitirmişler sezonu.

Kenan bu çirkefliğin unutulmaz bilesin !

uAmed

Biz bu turu geçemezsek Karşıyaka bizi değil Ufuk Sarıca,Ergin Ataman'ı yendi bana göre

Schilb'i sevemedim sevemicem. Bize göre bir oyuncu değil bence seviye yükseldikçe kayboldu kaç aydır yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben iyimser olanlara anlam veremiyorum.
5 dakikada 4 sayı buldu takım ve deplasmandayız. Kazanmak gibi bir ihtimal olabilir mi bu oyunla?

McColum ve Schilb'in fantezilerinden sonra bir kez daha anladım :D

Ne yapiyorsunuz siz ya

Mccollum-Schiln ikilisiyle Euroleague oynayacağız vay ki ne vay...

Schilb turu geçsek de bu gece bavulu toplasın böyle bir oyuncu istemiyorum.

Mc'de faul almaya çalışıyor ama bu hakemlerin faul çalması için tribüne falan uçması lazım

Alan savunması denemesi yok, hücümda denemeler yok, oyuncular birbirini tanımıyor, koç müdahale etmiyor, elenelim ama bu şekilde değil. Ayıp be.

Bu nasıl top kaybetmektir. Chuck çıkınca da durdu hücum. Mccolum faul alsa ya bari. Bu nasıl hücumlar? Lanet olsun lanet

Mccollum'u sene başından beri savundum ama Kenan'a da ezilme artık

Takım bu berbat hali ve bu ruhsuzluğuyla İpekçi'de şikeci ülkere de maç verirdi muhtemelen. Öyle olacağına burada elenelim, bitsin.

Biz formata kızdık da Allah'tan Eurocup 2 maç üzerindenmiş, eskaza içerde kaybetsek kupa filan hayal olacakmış.

Sinan da hiç yok oyunda?? Lasme de tüm orta mesafeyi kaçırdı. Hadi be hadi

Geri