BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Hakemlere rağmen iyi direndik gurur duyuyorum bu takımla, bu maç özelinde McCollum ile C.Davise de ayrı parantez açmak lazım büyük karakter koydular aslanlar.

Bütün maç elleriyle savunma yaptılar, biz dokunsak faul adam gibi yönetseler maçı kaybetsek sorun değil ama hakemlerin topunun Allah bin belasını versin.

Rakip ve hakemlere karşı oynadığımız oyunla ben gurur duydum.
Lasme ve pota altı savunmamız daha canlı kalabilseydi onlar böyle a oynayamayacaklardı. Lasme'nin erken faul alıp oyundan uzak kalması çoğu maç frenliyor buna dikkat etmek lazım.

Lasme'nin yaninda bir pivot daha olsa bu kim olursa olsun Birch veya her hangi bir Turkiye liginden pivot bu mac uzatmaya gitmisti.O kadar diyorum.

Ben bu takımla bu akşam bir kez daha gurur duydum. Helal olsun başta Eric, Chuck, Lasme ve Micov olmak üzere hepsine. Bu hakemlerle bu kadar. Ericin 3+1 i başta olmak üzere ne zaman savunmada sertleşsek hemen düdüklerü devreye soktular. Gördük ki bu sene de "herşey kontrol altında". Burada yazan fenerli bir arkadaş vardı cidden sormak istiyorum gerçekten böyle bir galibiyeti içlerine sindirebiliyorlar mı? Yazık çok yazık...

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aaaahhhh şu maç acaip oldu çok yüzdeli oynadı çok oyuncu bi daha böle olmaz. Her maçın hikayesi farklı olur ama şu maç hakem çok etkili oldu cidden. Normalde hakemlere çok takan biri değilimdir. Atamana çalınan teknik ardından kolay çalınan fauller ikinci yari mccolumun 3+1 arkasından hemen çalınan fauller(schilb ve mccoluma ikisi de 4ledi) yahu ince ince doğradılar.
Son söz de lasmeye ahh be abi az dikkat yaa aldığın ilk 3 faul ciddi kötü faul yaa. Artık şundan eminim bizim atmosfer çok daha iyi bizim salondan çıkamazlar.

Biz ne ara bu kadar itibar kaybettik, inanılmaz. Resmen Tekelspor'a, Uşak Sportif'e çalınan düdükler çıktı bize. Türkiye'de sporun her türlüsünün öncüsü, en başarılısı Galatasaray bugün uyduruk bir hakem tarafından katlediliyor. Yemin ederim başımızdakiler rahmetli Özhan Canaydın'ı bile mumla aratıyor. O hiç yoktan Ali Aydın'ın düdüğünü astırmıştı, bugün bu düdüğü basketboldan silebilecek bir yöneticimiz var mı acaba? Bu adam bir kez daha Galatasaray maçı yönetirse yazık olsun bize de...​

Ergin Ataman'a ağzından salyalar saçarak parmak sallayan Aziz´e bildirecek yönetimimiz olmadıkça değişen bir şey olmaz..

Maça gelirsek; kadrolar arasında farka, bizim dar rotasyonumuza, seyirci baskısına, satılmış hakemlerin yanlı kararlarına yani tüm haksızlıklara rağmen başı dik şerefiyle mücadele eden Galatasaray takımına HELAL OLSUN!

Bu hakem bozuntularıyla anca bu kadar!!! Tek tek poz. anlatmaya gerek yok kafada talimatla çıkıyorlar yüzlerinden öyle güzel okunuyor ki..Her şeye rağmen takımımla gurur duyuyorum, karakterimizi hakemlere rağmen ortaya koyduk..Özellikle McCollum ve Chuck!!!

Ayrıca Ergin Ataman bu kadar tecrübeli bir koçun biraz daha sakin kalması lazım bide göksenin resmen uyuyan taraftarı uyandırdı!!! Bu fenerasyonun hakemlerine zamanında Ünal Aysal güzel ayarlar veriyordu..Tabi şuan başımızda öyle bir adam var ki vur kafaya al ekmeği tarzı!!! Bu yönetimle gidersek daha çok kafamıza vurup ekmeğimizi alırlar elimizden..

Fenerasyon + hakemler + küfür + murat muratanoğlu ve böyle maç kazanmak, galibiyeti kutlamak. Çok yakışıyor bu kirli fb camiasına. Bizim Takıma söylenecek söz yok. Bu kadar bariz biçimde kollanan bir rakip ile aslanlar gibi mücadele ettiler. Helâl olsun hepsine ve Ergin Hocama...

Bakıyorumda bazı arkadaşlar 20m takım kuralım ezelim vs.. yazıyorlar.. Arkadaşlar biz 20 değil 30-40 milyonluk takımla bile gitsek ordan kolay kolay çıkamayız bir dünya faktör var orada çoktaaan sonuçlar belli göz boyamak için farkı bile ayarlıyor adamlar.Dikkat edin fark hep 9-10 bandında kaldı ufak-tefek oynamalar dışında psikolojik bir duvar örüyorlar maçı krtik seviyeye getirmemek için.

Bu adaletsiz ortamla başa çıkmak için tek çare var. PARA! Adam gibi sponsor bulacaksın veya bütçe yaratacaksın. Sakatsız, defosuz, taş gibi kadronu kuracaksın. Sonra da bu şikecileri de, federasyonu da üst üste koyup içeride dışarıda hoplatacaksın!

Aynen öyle,yapılması gereken bu.Kusura bakmasınlar ama bunu da beceremiyorlarsa Galatasarayı yönetmeye talip olmayacaklar.
Sen niye kendini bu tiyatroda figüran durumuna düşürüyorsun.

Maçın sakin gittiği bölümlerde kafa kafaya oyandık. Oyunun kızıştığı bölümde ise geri düştük. Göksenin ve Ergin Hoca kalan maçlarda buna daha dikkat etmeli. Ortamın kızışması bizim işimize gelmiyor. Üçüncü çeyrek McCollum'un basket faülü verilse fark 5'e inecekti. Bizim adımıza kırılma anı oldu. Bitime 5 dakika kala farkı 8'e indirdik ama devamı gelmedi.

Serinin kalan maçlarında vites yükselteceğimizi düşünüyorum. Uzun zamandır (Efes deplasmanından beri) bu kadar sert maç oynamamıştık. Buna rağmen bu akşam iyi mücadele ettik.

Rotasyon zaten 7 kisi 3 uzun 4 kisa olsak bile biraz daha dayanma sansi olurda 2 uzun 5 kisa ile olmuyor o iki uzununda biri undersize 5 digeri zaten aslinda 4 numara

Bakıyorumda bazı arkadaşlar 20m takım kuralım ezelim vs.. yazıyorlar.. Arkadaşlar biz 20 değil 30-40 milyonluk takımla bile gitsek ordan kolay kolay çıkamayız bir dünya faktör var orada çoktaaan sonuçlar belli göz boyamak için farkı bile ayarlıyor adamlar.Dikkat edin fark hep 9-10 bandında kaldı ufak-tefek oynamalar dışında psikolojik bir duvar örüyorlar maçı krtik seviyeye getirmemek için.

Hele şükür gerçeğe odaklanan biri...

Millet bütçe sanıyor işte :)

Futboldan sonra basketbola da fb'nin getirdiği ''kazanmak için her yol mübah'' mantelitesine, hiç kimsenin adam akıllı sesini çıkarmaması ''buna bizim (sözde)yöneticilerde dahil'' çok sinir bozucu...